G. dobrze to ująłeś "No Mumin Ciebie się to raczej nie dotyczy, choć wydaje mi się że masz najwięcej do powiedzenia znasz swoje miejsce w szeregu"
Dzisiaj będzie krótko a konkretnie to co chciałbym tutaj napisać:
- Fakt na Zagłębie trochę się już jeździ, choć wiadomo jakie były wyjazdy 3-4 lata temu
- Swoje miejsce w szeregu znam bardzo dobrze, wiem co mogę robić a czego nie powinienem, nie mieszam się w sprawy które mnie nie dotyczą bądź nie interesują (sprawy chuliganki itp.). Jestem jeszcze zbyt młodym fanem, lecz swoją działalnością chce dać przykład innym, żeby nie sugerowali się wiekiem i pokonali tą barierę. Każdy wie jak to ciężko podejść i zagadać.
- Co do tego że mam "coś"do powiedzenia ? no powiedzmy że tak ale tylko jeżeli chodzi o ULTRAS w inne "kultury"życia kibicowskiego się nie mieszam, bo to nie moja sprawa
- Innym aspektem jest hobby które "uprawiam" Wiadomym jest że prowadzenia jednego z najlepszych serwisów w Polsce o wiadomej tematyce, przynosi jakieś tam "rozpoznanie" niestety ta "popularność"(choć to za duże słowo) coraz częściej obraca się przeciwko mnie, kilka osób z chuliganki wie o co chodzi, i niestety później to ja mam problemy, o rzeczy których nie robiłem, a co ważniejsze nie wiedziałem, choć muszę tutaj napisać że mam wielu znajomych w całej Polsce, lecz to także tyczy się działalności dziennikarskiej.
- "Pyzatym akurat ty chyba sam dobrze wiesz że z Zagłębiem związany jesteś nie od dziś i zdążyłeś objechać niejeden stadion" odpowiedź na ten cytat znajduje się wyżej, ja mam spokój w domu i rodzina przychylnie patrzy na moje hobby dlatego już od najmłodszych lat jeździło się po Polsce, wątpię żeby ktoś w moim wieku miał więcej wyjazdów ode mnie, choć tak jak pisałem wyżej, wyjazdy 3-4 lata temu to wyjazdy typu Czeladź, czy Katowice, a jeden z najdalszych w tamtych czasach to Zawiercie, i wszystkim dobrze znany najazd na to miasto
- "Dobra dość tych pochwał, no czasem mógłbyś być bardziej życzliwy i miły" tutaj nie wiem dokładnie o jakie zdarzenie chodzi. Chodzi o zachowanie normalnie, czy w wirtualnej rzeczywistości ? już dawno wyszedłem z założenia że na tematy które mnie nie interesują lub bezpośrednio mnie nie dotyczą się nie wypowiadam, bo dla mnie wypowiedź powinna mieć sens, i powinna być uwarunkowana jakimiś powodami.
Ps. Niestety nie wiem kim jesteś, choć sądząc po twojej opinii także trochę zwiedziłeś, i znamy się (pewnie z widzenia, wyjazdów itp.) nie od dziś. (G. Jeżeli możesz to proszę o kontakt: wiadomością prywatną, gg (2520993) lub mailem:
mumin@boo.pl
PS1. Puzon napisał - "Całkowita racja Garbaty. Miałem zamiar założyć podobny temat. Chwała Wam za to co robicie ale za krotko związani jesteście w sposób aktywny z Zagłębiem by jak to napisał mój poprzednik kozaczyć" czekam na twoją odpowiedź o kogo dokładnie chodziło.
Serdecznie Pozdrawiam.
----------------------------
"... Czym jest dusza? - jest to wielki statek flagowy,
który przemierza szlaki, trudne i łatwe do przeżycia,
a ja czyli moja osobowość, jest jedną z małych udek,
płynących za tym statkiem. ... "
- Peel Motyff - Cisza