Szczakowianka - Zagłębie ( kibicowsko )

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez MrCricket 2006-05-18, 8:24 am

Trudno się nie zgodzić z tym kibicem Szczakowianki:

moze ci odpowiedza osoby które tam stały....co do meczu to napisze tylko tyle.... rozpacz... mozna przegrac jedna bramka ale dac sobie wpakowac az 4....eh....a mogło byc przeciez wiecej.... i dalej twierdze ze Szczakowianka sie nie utrzyma w 2 lidze....a dlaczego Z CZYM DO LUDZI....
Jak nie lubie Zagłebia to smialo teraz moge napisac ze nalezy im sie 1 liga....za ten swietny doping jaki dzis pokazali...poprostu klasa.... i ta piosenka ole ole ole ole i cos tam dalej do teraz mi ciarki przechodza bo cały czas mam ja w głowie.... i wielkie brawa dla kolesia który prowdzil ten młyn....poprostu super to wygladało....gdy go wszyscy słuchali i jak tymi rekami ruszał....eh....nic tylko pozostało sie wszystkim uczyc jak wyglada prawdziwy doping.... a nie opier....sie....
Zazdroszcze im takich kibiców....

Wiec brawa dla Zagłebia......
MrCricket

Postprzez CharoN^ 2006-05-18, 8:25 am

W Jaworznie jak zawsze :D, dobra gra, wynik jeszcze lepszy, dobry doping i ogólnie miła atmosfera. Szkoda, że już do Jaworzna w najbliższym czasie nie pojedziemy :wink:.

'Śpieeewaajmy hej sialala! Zaagłęębie 3 punkty ma...'
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez *Devi(L)* 2006-05-18, 8:51 am

poraz kolejny szacuneczek dla Kamila za prowadzenie dopingu :wink: oby tak dalej 8)
*Devi(L)*

Postprzez Krzysztof15 2006-05-18, 9:11 am

MrCricket napisał(a):Trudno się nie zgodzić z tym kibicem Szczakowianki:

moze ci odpowiedza osoby które tam stały....co do meczu to napisze tylko tyle.... rozpacz... mozna przegrac jedna bramka ale dac sobie wpakowac az 4....eh....a mogło byc przeciez wiecej.... i dalej twierdze ze Szczakowianka sie nie utrzyma w 2 lidze....a dlaczego Z CZYM DO LUDZI....
Jak nie lubie Zagłebia to smialo teraz moge napisac ze nalezy im sie 1 liga....za ten swietny doping jaki dzis pokazali...poprostu klasa.... i ta piosenka ole ole ole ole i cos tam dalej do teraz mi ciarki przechodza bo cały czas mam ja w głowie.... i wielkie brawa dla kolesia który prowdzil ten młyn....poprostu super to wygladało....gdy go wszyscy słuchali i jak tymi rekami ruszał....eh....nic tylko pozostało sie wszystkim uczyc jak wyglada prawdziwy doping.... a nie opier....sie....

MrCricet,
to jest akurat dziewczyna (chyba z niezłym temperamentem) i napisała jeszcze to:

(...)proste ze sie nie nalezy.... inne Kluby coś budują żeby było dużo lepiej...a u nas każdy ma to w dupie...więc ja po dzisiejszym meczu tym bardziej.... dzisiaj tylko mogłam popatrzyć na jedno...na wspaniały doping Zagłębia....klasa i marzenie być wsród takich kibiców.....

Ciekawe, czy ten jej avatar jest także jej "autoportretem" :?: :wink:

A Ciebie, Gabi (jeżeli to czytasz) zapraszamy do Sosnowca, na mecze Zagłębia, a wtedy spełni się Twoje marzenie :D
Krzysztof15

Postprzez Royal_yf 2006-05-18, 9:36 am

Krzysztof15 napisał(a):
MrCricket napisał(a):Trudno się nie zgodzić z tym kibicem Szczakowianki:

MrCricet,
to jest akurat dziewczyna (chyba z niezłym temperamentem) i napisała jeszcze to:

(...)proste ze sie nie nalezy.... inne Kluby coś budują żeby było dużo lepiej...a u nas każdy ma to w dupie...więc ja po dzisiejszym meczu tym bardziej.... dzisiaj tylko mogłam popatrzyć na jedno...na wspaniały doping Zagłębia....klasa i marzenie być wsród takich kibiców.....

Ciekawe, czy ten jej avatar jest także jej "autoportretem" :?: :wink:

A Ciebie, Gabi (jeżeli to czytasz) zapraszamy do Sosnowca, na mecze Zagłębia, a wtedy spełni się Twoje marzenie :D

krzysiu sklej cipeczke jezeli mozesz na c*** to wklejasz ? dowartosciowujesz sie ? ma ochote to napisala u siebie na forum wiec niech ten post bedzie tam a nie tu
Royal_yf

Postprzez the djinn 2006-05-18, 10:12 am

*Devi(L)* napisał(a):poraz kolejny szacuneczek dla Kamila za prowadzenie dopingu :wink: oby tak dalej 8)

Devil to ty byłeś ?? :lol:
the djinn

Postprzez *Devi(L)* 2006-05-18, 10:18 am

the djinn napisał(a):
*Devi(L)* napisał(a):poraz kolejny szacuneczek dla Kamila za prowadzenie dopingu :wink: oby tak dalej 8)

Devil to ty byłeś ?? :lol:

ano byłem 8)
*Devi(L)*

Postprzez WOJTEK 2006-05-18, 1:39 pm

Szczakowianka powinna sie utrzymać bo:
Jest blisko.
Nie robią tam problemów z wejściem.
Wygrywamy.
Ogólnie jest tam miło i przyjemnie. :lol:
WOJTEK
Adventure Group

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2006-05-18, 1:45 pm

WOJTEK napisał(a):Szczakowianka powinna sie utrzymać bo:
Jest blisko.
Wygrywamy.

I maja fajne bilety :)
I podstawili autobus spowrotem.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez zgredos 2006-05-18, 3:20 pm

WOJTEK napisał(a):Szczakowianka powinna sie utrzymać bo:
Jest blisko.
Wygrywamy.

Zgadza się. Ale my awansujemy :D
zgredos

Postprzez mlody1906 2006-05-18, 4:42 pm

Krzysztof15 napisał(a):Ciekawe, czy ten jej avatar jest także jej "autoportretem" :?: :wink:

:lol: nawet nie wiesz jak Twoje domysly sa dalekie od prawdy.. :roll:

dobrze wyszly wczoraj "zapozyczone" od Legii "ole ole ..." oraz "spiewajmy hej sialala..." - naprawde pierwszorzedne, mam nadzieje, ze sie przyjma i na wyjazdach (i nie tylko) beda hitem.
mlody1906
Adventure Group

Postprzez emdżej 2006-05-18, 5:19 pm

a propo nowej piosenki. Czy ktoś może napisać jak ona leci? "Śpiewajmy hej sialala, Zagłębie 3 punkty ma..." i właśnie...co dalej? Bo za nic nie mogłem zrozumieć
emdżej

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-05-18, 5:21 pm

Śpiewajmy hej sialala !
Zagłębie 3 punkty ma
w (nazwa miejscowości) wspaniała gra !
śpiewajmy hej sialala
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Ader 2006-05-18, 7:24 pm

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):Śpiewajmy hej sialala !
Zagłębie 3 punkty ma
w (nazwa miejscowości) wspaniała gra !
śpiewajmy hej sialala

lub moze byc tez

Śpiewajmy hej sialala !<klask>
Zagłębie 3 punkty ma <klask>
Drużyna wspaniale gra! <klask>
śpiewajmy hej sialala
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez ziomek1984 2006-05-18, 8:15 pm

Może ustalmy jedną wersje bo pózniej beda nie porozumienia.
ziomek1984

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice