i gdzie był ten drugi młyn?? sorry nie widziałem go :)
najważniejsze jest to że wygraliśmy i młyn niech będzie tam gdzie był
dziś na młynie było tak jak być powinno (czytaj głośno)
:lol: :lol:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
musztra napisał(a):i gdzie był ten drugi młyn?? sorry nie widziałem go :)
najważniejsze jest to że wygraliśmy i młyn niech będzie tam gdzie był
dziś na młynie było tak jak być powinno (czytaj głośno)
:lol: :lol:
DąBrOwA_GóRniCzA napisał(a):sory ale byłem na meczu i dałbym sobie ręke upierdol** , że niebyło po prawej stronie drugiego młynu :D:D piknik klub chyba nieskołował tylu osób żeby zostali chociaż zauwarzeni :D:D gratuluje akcji Piknik Klubowi i byle więcej tak udanych akcji typu' drugi młyn :D' pozdro dla FB za jedyny młyn i to jaki .... :) dzisiaj zabawa była na dobrym poziomie , ale 'scyzoryki' nieumieją przegrywać :D:D
DąBrOwA_GóRniCzA napisał(a):sory ale byłem na meczu i dałbym sobie ręke upierdol** , że niebyło po prawej stronie drugiego młynu :D:D piknik klub chyba nieskołował tylu osób żeby zostali chociaż zauwarzeni :D:D gratuluje akcji Piknik Klubowi i byle więcej tak udanych akcji typu' drugi młyn :D' pozdro dla FB za jedyny młyn i to jaki .... :) dzisiaj zabawa była na dobrym poziomie , ale 'scyzoryki' nieumieją przegrywać :D:D
kobialka napisał(a):no coz.... na necie to madrzy wszyscy z piknikow, a w realu bylo bardzo marnie....ze niby krzyczeliscie, tylko ze nikt nie chcial z wam,i? a kogo to? mowiliscie ze skolujecie ludzi i co? przechwalac sie kazdy potrafi, ale do czynow od slow daleko.....nie ma to jak jedyny mlyn, najmocniejszy i najlepszy, w koncu udowodniliscie to (pikniki) przychodzac w 2 polowei do nas:PPP
RaRy napisał(a):
Mysle ze teraz na wszystkich wazniejszych meczach dołaczycie sie do NAS
pozdro
lukes napisał(a):RaRy napisał(a):
Mysle ze teraz na wszystkich wazniejszych meczach dołaczycie sie do NAS
pozdro
RaRy teraz przed nami tylko wazne mecze: Szczakowianka, Ruch, Widzew :D
szkoda tylko ze caly Ludowy dopinguje tylko wtedy kiedy Zaglebie wygrywa :roll: przy stanie 0-1 na stadionie nastapila inwazja bluzgow na wszystko: pilkarzy, trenera,Rudego, Wlochow,Korone, pogode,ciepla wodke... itd itd :roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników