Gdzie najwięcej fanów ? ? ?

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Andgaw 2005-03-11, 11:28 pm

Super poparcie pomysłu dostałem. Dzięki.
Jak nie siądziemy na władzach klubu całym forum w tej sprawie , to kilku zapaleńców niewiele wskóra i szybko się zniechęci.
Praca u podstaw nie polega moim zdaniem na jednorazowym przyjeździe piłkarzy (nawet gdyby było 15 osób). Klub ma to robić okresowo, co kilka miesięcy, a działanie przewidziane jest na długi okres czasu. Kontakt z dzieciakami w szkołach średnich i podstawowych musi być również permanentny. Efekty takiej "pracy nad narodem" przyjdą zapewne za lat kilka, ale za to przynależność klubowa zakorzeni się na pokolenia.
Jest to bardzo ideologiczne , o czym piszę, ale tylko tak może to przynieść jakiś efekt. Podejście do sprawy poprzez jednorazowy wypad na sparing nie ma sensu.
Andgaw

Postprzez Banan 2005-03-11, 11:37 pm

Moim zdaniem nie jest sprawą najistotniejszą ,ile osób przyjdzie.Ważne że przyjechało Zagłębie ,a nie jakieś tam Górniki itp.
Wydaje mi się ze jeśli mamy grać sparingi z Nidą Pińczów ,czy Polonią Łaziska to lepiej zagrać mecz z drużynami z regionu. Wbrew pozorom ważne jest żeby pojawiać się czasami np.w Psarach ,Łazach ,czy Zawierciu.
Banan

Re: ...

Postprzez PTAQ84 2005-03-12, 1:41 am

Krawiec napisał(a):Już ci odpowiadam Ptaq bo to mnie tez nurtuje tzn jak zaznaczyć mniejsze miejscowości . Niemożliwościa byłoby wypisanie wszystkich pomniejszych miast na fladze czy vlepce bo musiały by one mieć 3 razy większe rozmiary.

Myślłem żeby Będzin zastapić herbem powiatu będzińskiego ale to też nie jest doskonałe rozwiazanie bo mało kto wie jak ten herb wygląda. Dlatego proponuję wieszanie flag Wojkowic, Olkusza , Bukowna itd obok flagi ZD.
Natomiast jeśli chodzi o vlepki wydaje mi sie, że hasło "inne miasto jeden klub" jest trochę niepełne w kontekście ZD. To by pasowało bardziej do np. Jaworzna.

Lepiej jakby było np "Wojkowice - inne miasto, jeden region, jeden klub "

W pełni to rozumiem że nie pomieścimy wszystkich na fladze,ale jednak miło byłoby popatrzec że na fladze obok wielkich miast jest miejsce i dla tych już troche zapomnianych,bo pamiętam lata jak ludzie z regionu odwiedzali Wojkowice gdy grały w 3 lidze i walczyły o awans.
A co do hasła z vlepki to interpretacja jest dowolna, najważniejsze pozostaje to że jesteśmy z Zagłębiem na dobre i na złe :!:
POZDRO 8)
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Stasiek Cięciur 2005-03-12, 1:15 pm

Klimontów na zawsze z Zagłębiem!
Stasiek Cięciur

Postprzez maurodg 2005-03-13, 1:15 pm

BROADWAY ZAWSZE Z ZAGLEBIEM
maurodg

.

Postprzez ASTER 2005-03-14, 12:59 am

Banan, a ja pochodzę z takiej wioski gdzie się noszą kury nioski, ale prawdziwych kibiców tam nie brakuje bo dla mnie hanysy to konfidenci i ch.... :D Pomyśl kim jestem, 8) i odpisz mi na prv :D
pozdrawiam
Mam nadzieje, że kilka wyjazdów na wiosnę zalicze :) oby !!!!!!!!!
ASTER

Postprzez Banan 2005-03-16, 10:36 pm

No to jest nas dwie :D :D :D
P.S.Trochę młodzieży z Gdańskich na Piaście się pojawiło.
Banan

Poprzednia strona

Powrót do Kibice