Moje typy to jak większość tutaj ŚLĄSK Wrocław, a z tych mniej znaczących to Radomiak Radom
]:-> ]:-> [/img]
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):W Przemyślu jest kilkunastu kolesi którzy sympatyzują z Zagłębiem byli na meczu Zagłębia w Poznaniu na Lechu i pare razy na Ludowym.
7 wspanialych napisał(a):na stronie Baltyku jest podobny temat Polska fan Zaglebia proponuje Zaglebie Sosnowiec Legia Wawa Pogon Szczecin Hutnik Krakow Slask Wroclaw Lechia Gdansk i Baltyk Gdynia(kolejnosc przypadkowa) poprostu jedna wielka ekipa tak jak napisal Polska 7 ekip"7 grzechow glownych " bylaby zajebista flaga i ekipa obejmujaca cala Polske i moznaby bylo co niektorych wykosic wkoncu
CharoN^ napisał(a):7 wspanialych napisał(a):na stronie Baltyku jest podobny temat Polska fan Zaglebia proponuje Zaglebie Sosnowiec Legia Wawa Pogon Szczecin Hutnik Krakow Slask Wroclaw Lechia Gdansk i Baltyk Gdynia(kolejnosc przypadkowa) poprostu jedna wielka ekipa tak jak napisal Polska 7 ekip"7 grzechow glownych " bylaby zajebista flaga i ekipa obejmujaca cala Polske i moznaby bylo co niektorych wykosic wkoncu
Ciekawie by bylo. Ale przykro mi ... marzenia takiej skali się nie spełniają. Myślę jednak, że czwórka lub piątka tych wymienionych zespołów jest świetnymi partnerami do zgody. ZAGŁĘBIE-LEGIA-ŚLĄSK-BAŁTYK-LECHIA, (trzeba odrzucić Pogoń :x, nie wiem co się stalo, byliśmy z nimi jak z Legią i wszystko się zepsuło ... no nieważne, co do Hutnika to ja nie mam opinii może ktoś mnie "sprostuje").
Czy członkowie FB rozpatrzą prośbę kolegów z Gdynii. Tzn. jakieś spotkanie albo coś. Ja wiem że nie mam na to wpływu ale należy rozpatrzeć wsyzstko, jeśli oni nas szanują, my ich szanujemy ...
Pozdrawiam fanów Legii, Śląska, Bałtyku i Lechii
CharoN^ napisał(a):Dobrze, walnąłem głupote, bo nie orientuje się do końca w takich sprawach. Może napisz mi z dóbr swoich o co w tym chodzi i w jaki spobób to przebiega, bo z tego co napisałeś to twojej opinii na ten temat nie znam i nie mogę poznać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników