Pytanko do kibiców Zagłębia od Bielszczanina

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Re: ...........

Postprzez WOJTEK 2003-05-26, 7:25 pm

To nie ja zacząłem tą jatkę....
Pozdrowienia...

WIĘC s*******aj NA SWOJE STRONKI,PAJACU.OLEWAMY CIEBIE I TWOJE PODBESKIDZIE/MARBET/KOMOROWICE/WŁOKNIARZ/BBTS/CZY c*** WIE CO...
WOJTEK
Adventure Group

........

Postprzez Ben 2003-05-26, 9:15 pm

No stary nie denerwuj się zbytnio.Widze jednak że nie rozmawiam z ogólnym głosem ekipy Zagłębia tylko pewnie z jakimś zakompleksionym pionem (który podobno nie faszyzuje) więc nie będę się przejmował twoimi komentarzami.Każdy facet ma w swoim życiu takie chwile że trzeba umieć sprostać wyzwaniu.Twoim jest opanowanie nerwów po straconej (jak wynika z waszych komentarzy) szansie awansu do II ligi.Jestem z Tobą.Myślę że ci się uda.Na tym się świat nie kończy.Po prostu trzeba się ostro wziąć do roboty,przepracować ostro okres letni i w nowy sezonie znowu ruszyć z impetem o bój o II ligę.Tylko szkoda że tylko takich macie niedorozwiniętych słownie i umysłowo kibiców (Boże spraw żebym się mylił-bo często jestm w Sosnowcu i ludzie tam są naprawdę fajni).Życzę wam tego z całego podbeskidzkiego serca........
Ben

Re: ........

Postprzez fabian 2003-05-26, 9:30 pm

Ben napisał(a):No stary nie denerwuj się zbytnio.Widze jednak że nie rozmawiam z ogólnym głosem ekipy Zagłębia tylko pewnie z jakimś zakompleksionym pionem (który podobno nie faszyzuje) więc nie będę się przejmował twoimi komentarzami.Każdy facet ma w swoim życiu takie chwile że trzeba umieć sprostać wyzwaniu.Twoim jest opanowanie nerwów po straconej (jak wynika z waszych komentarzy) szansie awansu do II ligi.Jestem z Tobą.Myślę że ci się uda.Na tym się świat nie kończy.Po prostu trzeba się ostro wziąć do roboty,przepracować ostro okres letni i w nowy sezonie znowu ruszyć z impetem o bój o II ligę.Tylko szkoda że tylko takich macie niedorozwiniętych słownie i umysłowo kibiców (Boże spraw żebym się mylił-bo często jestm w Sosnowcu i ludzie tam są naprawdę fajni).Życzę wam tego z całego podbeskidzkiego serca........

Bo po co taki głupi temat zakładasz. Nie jestem hoolsem ale moge Ci krotko wytlumaczyc. Zaglebie i BKS zgoda. Zakladam, ze nie lubicie sie zbytnio z kibicami BKS. Wniosek: zrobia wam z dupy przystanek kolejki waskotorowej. I potzrebny Ci byl do tego temat?
fabian

Postprzez WOJTEK 2003-05-26, 9:33 pm

MAŁO MNIE OBCHODZI TWOJE ZDANIE.JAK CI SIĘ PISZE TO NIE KUMASZ.NIE POZDRAWIAM!!
WOJTEK
Adventure Group

.........

Postprzez Ben 2003-05-26, 9:52 pm

Fabian założyłem ten temat po to bo się chciałem dowiedzieć jaki będzie wasz ewentualny stosunek do ewnetualnego przyjazdu na mecz z Podbeskidziem.Dowiedziałem się niewiele więcej niż się mogłem sam domyślić.Czyli że poza pogróżkami nie macie nic logicznego do powiedzenia.Będziecie lać 7000 osób?Hahahah.Trzymaj mnie stary ale nie wierze w to.Bo nasi "starsi bracia" z BKS-u siedzą tylko na meczach pod stadionem i ewentualnie podśmiechują się jak Podbeskidzie traci jakieś punkty.Są jak Telekomunikacja: mieli monopol w Bielsku na klub piłkarski ale go utracili i nie mogą się z tym pogodzić.Ale głupio by było z ich strony jakby podrzygali Zagłębie do ewentualnych zadym.Przyznać musicie że to by była dosyć specyficzna sytuacja gdybyście przyjechali na Podbeskidzie na mecz ligowy i razem z kibolami z Bielska kibisowali przeciwko zespołowi z Bielska.....
Ben

Postprzez WOJTEK 2003-05-26, 9:55 pm

CO ZA DEBIL.BRAWO!
WOJTEK
Adventure Group

Re: .........

Postprzez Bas 2003-05-26, 9:58 pm

Ben napisał(a):Fabian założyłem ten temat po to bo się chciałem dowiedzieć jaki będzie wasz ewentualny stosunek do ewnetualnego przyjazdu na mecz z Podbeskidziem.Dowiedziałem się niewiele więcej niż się mogłem sam domyślić.Czyli że poza pogróżkami nie macie nic logicznego do powiedzenia.Będziecie lać 7000 osób?Hahahah.Trzymaj mnie stary ale nie wierze w to.Bo nasi "starsi bracia" z BKS-u siedzą tylko na meczach pod stadionem i ewentualnie podśmiechują się jak Podbeskidzie traci jakieś punkty.Są jak Telekomunikacja: mieli monopol w Bielsku na klub piłkarski ale go utracili i nie mogą się z tym pogodzić.Ale głupio by było z ich strony jakby podrzygali Zagłębie do ewentualnych zadym.Przyznać musicie że to by była dosyć specyficzna sytuacja gdybyście przyjechali na Podbeskidzie na mecz ligowy i razem z kibolami z Bielska kibisowali przeciwko zespołowi z Bielska.....

Rany ....
stary czytasz to co piszesz???
a jak pojedzie Zagłębie do Wawy na derby to co
ma być za ksp?
pomyśl to nie boli
Bas
Żółta kartka

Re: .........

Postprzez fabian 2003-05-26, 9:58 pm

Ben napisał(a):Przyznać musicie że to by była dosyć specyficzna sytuacja gdybyście przyjechali na Podbeskidzie na mecz ligowy i razem z kibolami z Bielska kibisowali przeciwko zespołowi z Bielska.....

Primo z tego co się orientuję zadym na meczach już nie ma.
Secundo nie mnie ani wiekszości z tego forum decydować o zgodach i kosach.
Tertio niby dlaczego nie, znam taki przypadek jak razem z kibolami z Warszawy kibicujemy przeciw druzynie z Warszawy, no moze z Muranowa ;))) Poza tym akurat w Sosnowcu my jebiemy takich kibicow, co sie odwracaja od klubu, gdy zaczyna przegrywac.
Quatro koniec tematu Ben naprawde.
fabian

.......

Postprzez Ben 2003-05-26, 10:05 pm

Oki.No problemos muciacos gracios.....

Pozdrowienia dla Zagórza....
Ben

Postprzez Przemo z Ksawery 2003-05-26, 10:21 pm

Ben teraz z chłopakami z Legii na derbach Warszawy będziemy gorąco kibicować polonii. Dzięki że nas uświadomiłeś!!!
Przemo z Ksawery

Postprzez Fan 2003-05-26, 10:34 pm

k***a co za temat. Po raz kolejny: NIE DLA NETU W GIMNAZJACH bo forum zejdzie na psy. No ale z tym sie nic nie da zrobic.
Fan
Working Class

Postprzez jasju 2003-05-27, 11:20 am

Zbieram ekipe z Sosnowca, jedziemy na mecz Podbeskidzia, tam jest przeciez prawdziwa polska pilka nozna <smiech>. Kurde i teraz mam dylemat, jezdzic na Legie czy Polonie?? Sa to przeciez 2 pierwszoligowe druzyny. Co tu zrobic, Ben help me?? Ben pozdro dla ciebie, czyzbys sprzedal urzadzenie mozgiem zwane??
jasju
Niwka Fans

..........

Postprzez Ben 2003-05-27, 4:59 pm

Na szczęście dla mnie a na nieszczęście dla Ciebie-nie. Wydaje mi się że na tym forum wśród Sosnowiczan są same imbecyle. No jeździjcie sobie dalej do Warszawy na I ligę i do nas na II- popatrzcie jak się gra na poziomie o którym wy i wasi piłkarze mogą narzie pomarzyć...

Mimo wszystko dalej życzę wam powodzenia...
Ben

Re: ..........

Postprzez Wojna 2003-05-27, 6:18 pm

Ben napisał(a):Na szczęście dla mnie a na nieszczęście dla Ciebie-nie. Wydaje mi się że na tym forum wśród Sosnowiczan są same imbecyle. No jeździjcie sobie dalej do Warszawy na I ligę i do nas na II- popatrzcie jak się gra na poziomie o którym wy i wasi piłkarze mogą narzie pomarzyć...

Mimo wszystko dalej życzę wam powodzenia...

Ty jestes naprwade jakis pierdolniety :!: Uspokuj sie juz z tym wychwalaniem swojego podbezkidzia bo nikt z Sosnowca na to badziewie nie pojedzie,a jak chce zobaczyc zajebista gre piłkarzy to odpalam lige mistrzów w tv.Tu imbecylu niechodzi o to czy my gramy w 3 czy w 1 lidze,w przeciewnienstwie do was u nas kibice nigdy sie nie odwróca od klubu i zawsze beda za nim a tego moga sobie pozazdroscic wasi piłkarze,bo jak twoja ukochana druzynka znów powróci do 3 ligi to stadionik bedzie odwiedzało po 1000 osób.Wiec ciesz sie tym k***a i reklamuj dalej swoja druzyne ale nie na tym forum.PZU dla Ciebie
Wojna

........

Postprzez Ben 2003-05-27, 7:14 pm

Środula...?

Pozdrowienia dla Zagórza...
Ben

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice