No i wreszcie ktos mnie tu do szegos skłonił!
Ja nietylko posiadam nick'zaglebie1906' posiada moje hasło także jeden z takich ziomk ów poziomków jak'on_dg'
Wstać mi się chce co kilkukrotnie podkreślałem w swoich wypowidziach
Moje wypowiedzi teraz są śmieszne ale jak kiedyś prowadziłem serwis
www.zaglebie.z.pl jeszcze przez
www.zaglebie.alpha.pl i jdnet.pl to miałem serwis w którym było 300osób dziennie prowadziłem go przez rok puźniej przez 6 miesi.ęcy przerwy a puźniej start ale już do kitu
Więc wielke sorry:) , że moje wypowidzi są tragiczne w wykoanniu to fakt.
Ja uważam siebie za kibica miałem 8Lat jak zaczołem jeździć na mecze a puźniej 3lata przerwy i od nowa!
Jeżdże na mecze zawsze pod nieweidze moich rodziców nigdy im niemówie , że jade na mecz także mamusia nigdy mnie niezawiozła na mecze , a to wszystko za sprawą zdarzenia z meczu Zagłębie - Mień Lipno
jeszcze w trzeciej lidze i w ten dzień moja mam przekonała się potwierdzeń z tv , że na meczach dzieja się złe rzeczy.
Mianowicie kibice puścili wielki balon który był podpalony jeśli sobie dobrze przypominam????Spadły jakieś części na Pana z który mwracaliśmy w tramwajce i wtedy opowidexziałco mu sie wielce strasznego stało w pales 'ziaziu'.
Ta wypowiedź zostanie napewno skomentowana źle chociaż niektórzy czytelnicy tego forum byli na tym meczu i pamiętają zajścia podczas puszczenia dwóch balonów.
Wtedy stałęm na boisku jako trampkarz Zagłębia i Miałęm wst ęp na murawe ............
Ta wypowiedź jest niena temat i do dupy oczym sam wiem ale chciałęm wytłumaczyć wypowiddź która mnire troszke wkurwiła!!
Jeśli ja niepojade to życzę wam wielkiej i zajebistej zabawy na tym meczu i wspaniałego przygotowania ultrasów , żeby zrobili oprawe meczu jakiej w żyicu 'polonia' niebyła by wstanie ztworzyć!!
p.s. Jazda Jazda Jazda Jazda