Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
CZaRnYY napisał(a):no co do hali w milowicach - potwierdzam cena 55 zł, w niedziele przeważnie jest wolna w godzinach 13-15 czy jakoś tak, chociaż wiadomo lepsze są inne hale...
A odnośnie kryterium dzielnic... Kibice Zagłębia nie są tylko w Sosnowcu, pamiętajmy, że są też w Będzinie i w DG... no chyba że rozgrywki te dotyczyłyby tylko Sosnowca...
PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):Thomi napisał(a):Ok ja moge zagrac w reprezentacji Środuli :) nie naleze do zadnych z grup :( ale czy sie usklada ktos ze Środuli ? chyba ze zbiore kolesi swoich znajomych... chyba ze ktos z forum jest .. Pozdro
Spoko Thomi jest ktos ze Sroduli i powiem ze pomysl zajebisty wiec jak cos na pewno by sie ekipa z tej dzielnicy uzbierala
Puzon napisał(a):Zorganizowanie takiego turnieju nie jest takie proste jak sie co nie ktorym zdaje.Na hali przy Zeromskiego trenuja codziennie siatkarze , koszykarze i koszykarki. Od stycznia dojda pilkarze...
Krawiec napisał(a):Pomysł jedwabisty !
Myślę, ze w sprawie drużyn nie potrzebny spór , przecież oprócz ekip AG, BB FB itd mogą wystąpić inne zorganizowane pod katem tego turnieju drużyny np Środula , Czeladź itd. Czym wiecej drużyn tym mniejsze koszty . Nie wydaje mi sie zeby wystąpił problem nadmiaru druzyn.
Ps. gramy po 5 czy 6 -ciu ?
Pozdro !
Sosnowiecka część AG nz napisał(a):Krawiec napisał(a):Pomysł jedwabisty !
Myślę, ze w sprawie drużyn nie potrzebny spór , przecież oprócz ekip AG, BB FB itd mogą wystąpić inne zorganizowane pod katem tego turnieju drużyny np Środula , Czeladź itd. Czym wiecej drużyn tym mniejsze koszty . Nie wydaje mi sie zeby wystąpił problem nadmiaru druzyn.
Ps. gramy po 5 czy 6 -ciu ?
Pozdro !
Wszystko okaze sie pozniej a narazie nie ma sie co podniecac turniejem bo najwczesniej bedzie w styczniu a najpozniej na poczatku lutego.
Jak sie uda zorganizowac to co palnujemy to czekaja niespodzianki. Chcemy zeby bylo maksymalnie 8 druzyn. ( moze wiecej ale to sie zobaczy ).
Wiec narazie trzymajcie kciuki zeby wszystko sie udalo a obiecuje ze turniej bedzie super.
Puzon napisał(a):Zorganizowanie takiego turnieju nie jest takie proste jak sie co nie ktorym zdaje.Na hali przy Zeromskiego trenuja codziennie siatkarze , koszykarze i koszykarki. Od stycznia dojda pilkarze. Ponadto w weekendy dochodza mecze.Mysle ze z Dorjanem jak i z hala na Milowicach jest podobnie.Dlatego nie da sie zorganizowac turnieju od tak z kapelusza. My podjelismy juz dzialania w celu organizacji takiej imprezy.Wiec troche cierpliwosci ,a wkrotce powinno sie ukazac jakies info.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników