Prośby do nowego zarządu

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Prośby do nowego zarządu

Postprzez Lord Vania 2007-06-22, 11:05 am

W związku z ogłoszeniem nowych władz w klubie my kibice mamy większe szanse na przekonanie ich do swoich racji. Gazeta Wyborcza napisała, że w przyszłym tygodniu ma odbyć się spotkanie zarządu z kibicami. Przy okazji takiego spotkania można by było pogadać o sprawach dla nas ważnych jak na przykład powrót do historycznego herbu klubu czy prośba o współpracę z dobrą firmą odzieżową żeby nie było tak, że są duże problemy z kupnem koszulki naszego klubu nie mówiąc o innych polówkach czy dresach. Jeżeli macie jeszcze jakieś pomysły to piszcie.
Lord Vania

Postprzez Przemek26 2007-06-22, 12:03 pm

No i przede wszystkim POMIESZCZENIE NA FLAGI.
Przemek26

Postprzez Smazu 2007-06-22, 12:05 pm

W przerwie też można by coś zorganizować , np. konkurs bramek z rezerwowym bramkarzem czy jakiś zespół taneczny ;]
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Re: Prośby do nowego zarządu

Postprzez adas 2007-06-22, 12:59 pm

Lord Vania napisał(a):W związku z ogłoszeniem nowych władz w klubie my kibice mamy większe szanse na przekonanie ich do swoich racji. Gazeta Wyborcza napisała, że w przyszłym tygodniu ma odbyć się spotkanie zarządu z kibicami. Przy okazji takiego spotkania można by było pogadać o sprawach dla nas ważnych jak na przykład powrót do historycznego herbu klubu czy prośba o współpracę z dobrą firmą odzieżową żeby nie było tak, że są duże problemy z kupnem koszulki naszego klubu nie mówiąc o innych polówkach czy dresach. Jeżeli macie jeszcze jakieś pomysły to piszcie.
Dziś rozmawiałem z nowym dyrektorem, który powiedział, że chce zbudować dobre stosunki z kibicami. Powiedziałem że pierwszą sprawą jaką powinien się zając zatem to powrót do herbu.
adas

Re: Prośby do nowego zarządu

Postprzez Tomowitz 2007-06-22, 1:52 pm

adas napisał(a):
Lord Vania napisał(a):W związku z ogłoszeniem nowych władz w klubie my kibice mamy większe szanse na przekonanie ich do swoich racji. Gazeta Wyborcza napisała, że w przyszłym tygodniu ma odbyć się spotkanie zarządu z kibicami. Przy okazji takiego spotkania można by było pogadać o sprawach dla nas ważnych jak na przykład powrót do historycznego herbu klubu czy prośba o współpracę z dobrą firmą odzieżową żeby nie było tak, że są duże problemy z kupnem koszulki naszego klubu nie mówiąc o innych polówkach czy dresach. Jeżeli macie jeszcze jakieś pomysły to piszcie.
Dziś rozmawiałem z nowym dyrektorem, który powiedział, że chce zbudować dobre stosunki z kibicami. Powiedziałem że pierwszą sprawą jaką powinien się zając zatem to powrót do herbu.

No historyczny herb to byłoby coś bo ten obecny jest tak dziecinny i tragiczny że szok.
Tomowitz

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2007-06-22, 1:56 pm

Co do herbu to nie taka prosta sprawa bo posługuje się już nim klub hokejowy.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez cyfron24 2007-06-22, 1:58 pm

Powrót do herbu tak, ale pod warunkiem, że klub zarabia na sprzedaży pamiątek.
cyfron24
Żółta kartka

Postprzez Lauri 2007-06-22, 1:58 pm

^m@rcin^ napisał(a):Co do herbu to nie taka prosta sprawa bo posługuje się już nim klub hokejowy.

ale chyba Darek ma do niego pelnie praw?
Lauri

Postprzez cyfron24 2007-06-22, 8:03 pm

Smazu napisał(a):W przerwie też można by coś zorganizować , np. konkurs bramek z rezerwowym bramkarzem czy jakiś zespół taneczny ;]

Świetny pomysł! Podobno kiedyś w przerwie meczu rezerwowi rozgrywali konkurs jedenastek. Nie wiem jak sprawa wygląda od strony przepisów, ale myślę, że mogło by to być ciekawe.
Do tego jeszcze dołączyłbym postulat powrotu akcji "Jeden Region Jeden Klub".
cyfron24
Żółta kartka

Postprzez Lord Vania 2007-06-22, 9:14 pm

cyfron24 napisał(a):
Smazu napisał(a):W przerwie też można by coś zorganizować , np. konkurs bramek z rezerwowym bramkarzem czy jakiś zespół taneczny ;]

Świetny pomysł! Podobno kiedyś w przerwie meczu rezerwowi rozgrywali konkurs jedenastek. Nie wiem jak sprawa wygląda od strony przepisów, ale myślę, że mogło by to być ciekawe.
Do tego jeszcze dołączyłbym postulat powrotu akcji "Jeden Region Jeden Klub".

W minionym już sezonie kibice Ruchu którzy posiadali karnet byli wylosowywani i grali w jakiś mini futbol na kręgu środka boiska na małe bramki i wygrany zgarniał XBoxa 360. Akcja bardzo fajna wynagradza karnetowiczów i budzi zainteresowanie w przerwie.
Lord Vania

Postprzez Misaki 2007-06-22, 9:55 pm

Jaki jest właściwie ten nasz prawdziwy herb? Ten, który mam w avatarze czy ten, który jest na stronie głównej serwisu (lewy górny róg) Prawde mówiąc bardziej podoba mi się ten z avataru bez zbędnych obramówek i napisów Zagłębie i Sosnowiec. Ten znak jest tak rozpoznawalny, że te napisy są zbędne. Co myślicie?
Misaki

Postprzez psv 2007-06-22, 10:12 pm

Misaki napisał(a):Jaki jest właściwie ten nasz prawdziwy herb? Ten, który mam w avatarze czy ten, który jest na stronie głównej serwisu (lewy górny róg) Prawde mówiąc bardziej podoba mi się ten z avataru bez zbędnych obramówek i napisów Zagłębie i Sosnowiec. Ten znak jest tak rozpoznawalny, że te napisy są zbędne. Co myślicie?

Misaki Herb jest jeden i nie kombinuj bo dotychczas twoje posty były normalne a tym żeś dowalił.
psv

Postprzez Misaki 2007-06-22, 11:45 pm

psv napisał(a):
Misaki napisał(a):Jaki jest właściwie ten nasz prawdziwy herb? Ten, który mam w avatarze czy ten, który jest na stronie głównej serwisu (lewy górny róg) Prawde mówiąc bardziej podoba mi się ten z avataru bez zbędnych obramówek i napisów Zagłębie i Sosnowiec. Ten znak jest tak rozpoznawalny, że te napisy są zbędne. Co myślicie?

Misaki Herb jest jeden i nie kombinuj bo dotychczas twoje posty były normalne a tym żeś dowalił.

No to byś mi odpowiedział a nie dowalał się do mnie Wcale nie jest to dla mnie takie oczywiste
Można się spotkać właśnie z 2 wersjami - sam trójząb i trójząb na czarnym tle...
Wydaje mi się, że ten drugi ale pewien nie jestem dlatego pytam.
Misaki

Postprzez Tomowitz 2007-06-23, 12:02 am

to to jest trójząb? Mam lalkę - piłkarzyka Zagłębia z zamierzchłych czasów i tam jest w polu czerwonego schodka na dole młot z kilofem, czy ten gadżet też by wrócił? Poza tym kiedyś się spotkałem z literkami GKS w schodkach po jednej na każdy. To też wróci?
Coś takiego bym chciał:
http://www.allegro.pl/item207827388_odz ... 80_te.html
Tomowitz

Postprzez cyfron24 2007-06-23, 6:05 pm

Kolejna moja prośba jest taka, żeby jednak nie sprowadzać Łuczywka (chyba że na drugą ligę).
cyfron24
Żółta kartka

Następna strona

Powrót do Kibice