Clovnone napisał(a):CharoN^ napisał(a):Clovnone napisał(a):Ale przyznacie, że Korona zaprezentowała się lepiej od nas? A co gorsze była głośniejsza. Oczywiście do momentu 2-1
Jakie jest wasze zdanie, bo to mnie ciekawi?
Jeżeli Korona była głośniejsza to ja byłem na innym spotkaniu.
Chyba masz racje, byłeś na innym meczu.
Po pierwsze : Siedziałem w młynie, i tak się darłem ... że takiej wiadomości nawet nie dopuszczam do siebie. Jeżeli tak naprawdę było (STFU!) to ja ten cały młyn mam w ***** ! Przedemną i moimi kumplami z rocznika stało kilkunastu przedstawicieli starszyzny (może ok. 23-25 lat) i co najśmieszniejsze to właśnie oni przykładowo nie znali treści "Nie szumcie wierzby nam ...", a znalazł się i taki co popełniał błędy przy "klaskance" z bębnem :shock:.
Po drugie : Jeżeli tak było to na następnym meczu przyjdziesz do młyna (mam nadzieję).
Mam prośbę do chłopaków z FB. Proszę Was, przejdzcie przed meczem i w przerwie po młynie, i wyproszcie tych 10 latków ! To da się zrobić. Wtedy może faktycznie przyjdzie gwardia, która przekrzyczeć się przyjezdnym nie da. Jeżeli zaraz pojawią się opinię , że np. wypraszać się nie da etc. to trudno, ale i tak przy tym pozostane.
Ostatnio edytowano 2004-09-13, 8:49 pm przez
CharoN^, łącznie edytowano 1 raz