Módlmy się do Boga żeby nas sponsor nie opuścil.
Kamil Duszak i Pawel Urban to postacie nr 1 tego beznadziejnego widowiska.
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
Snow Patrol napisał(a):Chyba się nie będziemy zgadzać, ale zacznę od końca - niestety z każdym meczem przybywa na trybunach ludzi o twarzach nie skażonych myślą, zupełnie nie rozumiejących ani sportu w ogóle ani hokeja. Naprawdę nie ma przymusu przychodzenia na lodowisko - można iść do sklepu albo zostać w domu i ulubiony serial obejrzeć. A najlepiej wrócić do szkoły. I trochę a propos - mam nadzieję, że Łukasz wie, że ci którzy nie potrafili go przyjąć w jego mieście, na lodowisku na którym uczył się grać to nie kibice.
Co do gry-ja nie mam do zawodników pretensji...naprawdę. Jeśli pisaliśmy, że "można przegrać, ale po walce..." to należy docenić drużynę po tym meczu. Być może gdyby nie show sędziów w 3. tercji to by się udało wygrać. Nie można im zarzucić, że odpuszczali, a porażki się w sporcie zdarzają....trudno.
Czego by jednak nie napisać to Zagłębie jest słabiutkie. Wciąż są bardzo wolni. Przegraliśmy 4 kolejny, a trzeci ligowy mecz z rzędu. Krótko mówiąc drużyna jest źle przygotowana do sezonu. Rozumiem, że Morawiecki i Podsiadło to legendy Zagłębia, bardzo ich szanuję, ale za to należy się słuszne miejsce w galerii sław Zagłębia, a już niekoniecznie za ławką rezerwowych. Wayne Gretzky też był wielkim graczem, a trener z niego żaden. Trenerzy popełnili błędy, do czego zresztą Morawiecki się przyznał. Nie chcę pisać co powinni zrobić, wydaje mi się, że dla ludzi z honorem jest to oczywiste.
Snow Patrol napisał(a):kierat sorry, to faktycznie mój błąd że nie dopisałem nazwiska, ale....nie chodziło mi o Zachariasza tylko o Łukasza Podsiadło:) Do Zachariasza też mam dużo pretensji, chociaż go nie wyzywam. ale to o "kibicach" nie tylko tego dotyczyło, naprawdę szkoda, bo jedzie się po wszystkich zawodnikach za każde słabsze zagranie. Btw w pierwszej tercji słuchałem dyskusji w której jeden z panów na trybunach zapewniał, że Jaworskiego należy "wywalić na zbity pysk, tego emeryta i skur****na", myślę, że byłoby z nami dużo gorzej i dzisiaj i w zeszłym sezonie gdyby nie on. Zawalił mecz z Toruniem, więc go krytykowałem, dlatego teraz mogę z czystym sumieniem pochwalić. Jeszcze wracając do Łukasza Podsiadło, jak wychodził na rozgrzewkę to sobie pomyślałem, że to musi być dla niego dziwne uczucie, dla mnie też było, nawet jak głupek się zacząłem śmiać do siebie ale liczyłem że zostanie pozytywnie przyjęty. A co do rozgrzewki to taki drobny incydent, ale może znaczący, nie wiem czy ktoś zauważył małą kolizję Chabiora z Belicą na rozgrzewce, Belica odwrócił się i myślałem, że wezmą to z uśmiechem ale obaj zaczęli na poważnie wymachiwać rękami. Nie wiem, może to nic takiego, a może świadczy o tym jaka jest atmosfera w drużynie.
bolo73 nie całkiem piłem do Ciebie, raczej na meczu miałem trochę inne myśli niż wiele osób, a poza tym wiem że mam trochę inne zdanie o Morawieckim jako trenerze niż większość, dlatego tak napisałem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników