ale wy też nie :lol:Pol napisał(a):aha przez 4 minuty graliśmy bez bramkarza i nic nie szczeliliście
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
Pol napisał(a):do gościa wygraliście zasłużenie,tych 200 kibiców którzy wszli to albo poszli dalej pić algo to śą frajerzy Bardzo dobra relacja,byłeś sam czy z kobietą,końcówka to był początek play off ,nie wspomniałeś e radzik nie bronił ,CRACOVIA zagrała dramatycznie
co się przejmujesz gradki dla Zagłębia i dla Ciebie i twojej GwiazdyPasta napisał(a):Pol napisał(a):do gościa wygraliście zasłużenie,tych 200 kibiców którzy wszli to albo poszli dalej pić algo to śą frajerzy Bardzo dobra relacja,byłeś sam czy z kobietą,końcówka to był początek play off ,nie wspomniałeś e radzik nie bronił ,CRACOVIA zagrała dramatycznie
Wywołany do tablicy odpowiadam
Tak, byłem na meczu ze swoją dziewczyną ale nie wiem co to ma do rzeczy.
Masz rację że dla was ten mecz jak i kolejne to już tylko przymiarki do play-off.
O Radziszewskim faktycznie zapomniałem, przepraszam.
Jeśli chodzi o ostatnie minuty to faktycznie Cracovia pokazała się świetnie nie pozwoliła nam oddać strzału tylko zamknęła pod naszą bramką. Te ostatnie minuty pokazały kto ma silniejszy skład - niewątpliwie Cracovia. Tylko cała drużyna do meczu podeszła na stojąco a my mieliśmy to szczęście, że to wykorzystaliśmy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników