Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
dziejus napisał(a):Sa mecze obok ktorych hokeisci i kibice nie moga przejsc obojetnie.Takim meczem jest zawsze potyczka z Polonia.Mimo ze przegrywali u siebie przychodzilem na mecze.Ale ostatnio nie zdzierzylem.Nie mozna ciagle krzyczec ze "nic sie nie stalo"bo hokeisci w koncu w to uwierza.A taka postawa na lodzie,zero walki ,ambicji i honoru traktuje jako totalne "olewanie"mnie jako kibica.Staram sie nie chodzic tam gdzie mnie nie lubia."Na dobre i na zle"-tylko zeby nie bylo tak ze to co dobre dla zawodnikow dla kibicow bylo zle."Razem na zawsze" powinno obowiazywac obie strony.Dlatego w piatek-tak jak zawsze o 18-tej! I nie wazne czy bede sam czy przyjdzie jeszcze z 1999 osob-takich jak ja kiboli.
kret75 napisał(a):"sayu" co do kibiców to masz racje frekfencja jak na Sosnowiec to na wielki minus,chyba było ze 150 Osób, ale te Osoby tego meczu nie żałują na pewno jak innych! Bo nieważne czy na dobre czy na złe :)
Wuzel napisał(a):Widze już jakieś głupie insynuacje powstają więc wyjaśnie:
Zachariasz - chory
Twardy - złamany nos podczas meczu z TKH, ze szpitala wyjdzie w piątek (prawdopodobnie) BTW. ma chłopak pecha
Reszta dostała wolne, by odpocząć przed ligą.
kierat napisał(a):
1.Bramkę Rutkowski zdobyl po podaniu Bernata, ale tego jestem z tych trzech rzeczy pewien jak najmniej.Napewno Bernat uciekl prawą stroną i wydaje mi się że to on podawal z za bramki.
kierat napisał(a):
[ Dodano: 02-10-2007, 1:26 ]dziejus napisał(a):(...cut...) bo piszecie ze wasza ambicja jest rzetelna informacja.Pozdro
To tylko jedna sprawa a są też inne jak rozgrywki juniorskie np. W juniorach starszych widnieją zawodnicy sprzed chyba 3 lat. Nie mówiąc też o innych rocznikach.
kierat napisał(a):Wuzel, trochę mi oczy otworzyleś.Doceniam teraz waszą pracę.
Czyli ta strona Zaglębia jest typowo amatorska? Jest bardzo lichy kontakt z klubem z tego co piszesz. Jak zdobywacie jakiekolwiek informację?Dzwonicie do prezesa czy kierownika drużyny?Chodzicie na jakieś spotkania?
Niebieski Hanys napisał(a):pado spring bauhahaha mozecie nam na skoczyc gorole raus gorole won gorole ......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników