patrios91 napisał(a): Pach rozumiem ze wzgledu na mega wysoki kontrakt,
Kontrakt można renegocjować, a tęgie głowy nawet nie mają zamiaru wyjść z taką propozycją.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
patrios91 napisał(a): Pach rozumiem ze wzgledu na mega wysoki kontrakt,
patrios91 napisał(a):August napisał(a):patrios91 napisał(a):Pamietaj Hytry...to ma byc decyzja Pietrziego,a nie twojego musu z ktorego zarobisz jak najwiecej(nachapiesz sie).
Decyzje powinny byc podjęte już przez nowe organy spółki, ot co.
Powiedz to Szatanowi...
Marcin Adamski, Mariusz Mowlik i Adrian Woźniczka znaleźli się na liście transferowej ogłoszonej w czwartek przez I-ligowy Łódzki Klub Sportowy. Klub nie podpisze też nowych umów z dziesięcioma piłkarzami, którym 30 czerwca kończą się kontrakty.
Pod koniec miesiąca z ŁKS-em oficjalnie pożegnają się: Słowak Pavol Baláž, Vahan Gevorgyan (był na wypożyczeniu z Jagiellonii Białystok, która rozwiązała z nim niedawno kontrakt), Łukasz Gikiewicz (podpisał już kontrakt ze Śląskiem Wrocław), Tomasz Hajto, Dariusz Jackiewicz, Robert Łakomy, Piotr Madejski, Mieczysław Sikora, Piotr Świerczewski i Janusz Wolański.
ŁKS chciałby się również rozstać z Adamskim, Mowlikiem i Woźniczką, którzy mają jeszcze ważne umowy, dlatego zostali wystawieni na listę transferową.
http://www.90minut.pl/news/126/news1264 ... LKS-u.html
Pietrzak nie narzeka na brak ofert
W ostatnich dniach przybyło propozycji dla piłkarza Zagłębia – Rafała Pietrzaka. Pomocnikiem zainteresowane są kluby ekstraklasy z Lechem Poznań na czele. – Chcę przejść do drużyny, w której będę miał szansę grać – mówi zawodnik sosnowieckiego zespołu.
Młody pomocnik już rok temu chciał opuścić Sosnowiec, jednak ostatecznie zdecydował się na pozostanie w Zagłębiu. – Budowano zespół na awans. Chciałem włączyć się w tą walkę i pomóc klubowi. Niestety cel nie został wykonany, dlatego odchodzę. Podjąłem tą decyzję razem z rodzicami i menadżerem. Uważam, że jest ona słuszna – wyjaśnia piłkarz.
18-letni sosnowiczanin nie może narzekać na brak propozycji. Zainteresowanie jego osobą jest ogromne. – Rozmawiałem z prezesem Hytrym i przedstawił mi kluby, jakie o mnie pytały. Lech, Lechia, Cracovia, Górnik i Widzew. Te pięć drużyn wysłało zapytania. O konkretach rozmawiali przedstawiciele Lecha, Górnika i Cracovii. Wszystko pilotuje mój menadżer Bartłomiej Bolek oraz prezes Zagłębia. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie dowiem się więcej – tłumaczy Pietrzak.
W jakim klubie pomocnik czułby się najlepiej? – Lechia na pewno odpada, Widzew także. W Lechu siedziałbym na ławce. Wątpię, że dostałbym szansę. Najbliżej byłoby mi do Cracovii i Górnika. W tych klubach miałbym największą okazję na grę. Nie chce zmieniać otoczenia po to, żeby spędzić cały sezon jako rezerwowy. Muszę wybrać drużynę, w której będę miał możliwość nie tylko podnieść swoje umiejętności, ale także dostawać szansę na boisku.
Pietrzak nie boi się zmiany barw klubowych. Zagłębiak wierzy w swoje możliwości. – Jestem młody i chcę się rozwijać. Koledzy z kadry reprezentują zespoły w wyższych klasach rozgrywkowych i grają regularnie. Uważam, że jestem gotowy na przejście. Stać mnie na to. Znam swoje możliwości i nie mam obaw przed rywalizacją. Jeżeli tylko dostanę szansę, to zrobię wszystko, żeby ją wykorzystać – zapewnia pomocnik.
http://www.sosnowiec.info.pl/sport/pilk ... ,1,4,17515
nexus7777 napisał(a):Lechia na pewno odpada, Widzew także. W Lechu siedziałbym na ławce. Wątpię, że dostałbym szansę. Najbliżej byłoby mi do Cracovii i Górnika. W tych klubach miałbym największą okazję na grę. Nie chce zmieniać otoczenia po to, żeby spędzić cały sezon jako rezerwowy. Muszę wybrać drużynę, w której będę miał możliwość nie tylko podnieść swoje umiejętności, ale także dostawać szansę na boisku.
nexus7777 napisał(a):Wszystko pilotuje mój menadżer Bartłomiej Bolek oraz prezes Zagłębia.
dziejus napisał(a):Paweł Hytry Prezes znów się wpierdalala między wódke a zakąske.Wyjdzie z tego MASAKRA jak zwykleGdzie są rodzice
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników