Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
krysteksc napisał(a):wymagajmy od siebie samych
krysteksc napisał(a):Mam 24 lata od 13 chodzę na mecze nie widziałem najlepszych czasów Zagłębia
lesław1 napisał(a):DZIWKI SUKCESU
Luis napisał(a):Większość z Was strasznie naciska na awans, a ja zapytam PO CO?? Przecież po zimowych transferach ewidentnie było widać, że o żaden awans nie walczymy. Dodatkowo cały czas się zastanawiam, po co mamy teraz awansować, skoro raptem paru piłkarzy mogłoby grac w Ekstraklasie. Na dzień dzisiejszy Fabisiak, Udovicic, Matusiak, Dudek, Pribula z formy jesiennej i ewentualnie Fidziukiewicz nadają się na to, aby dostać szansę klasę wyżej. Po co pchać się tak wysoko mając nieprzygotowany zespół?? Aby być pośmiewiskiem? Od razu ktoś pewnie napisze, że byłyby transfery, wzmocnienia. Ja tak nie uważam. Drużynę na Ekstraklasę się buduję w 2,3 lata przynajmniej, a nie na gwałt wzmacnia. Od razu będzie widoczny brak zgrania. Co niektórzy piszą, że takiej okazji już długo możemy nie mieć. BZDURA. Ile razy awans przegrała w ostatnich kolejkach Termalica? Co w poprzednim sezonie zrobiła Wisła Płock? Była jedną nogą w Eks, a odpadła. I co? Rozpadły się te drużyny? Termalica ma szansę na grupę mistrzowską, a Wisła już może przygotowywać się do awansu. Przecież z obecnej kadry ok. 10 zawodników ewidentnie nie nadaję się do gry w czołowym klubie 1 ligi, więc co dopiero lige wyżej. Ja również bardzo bym chciał, aby Zagłębie grało w Ekst, ale spokojnie. Zbudujmy drużynę, solidną, zgraną, z porządna formacją defensywną i wtedy walczmy o awans, a nie na zasadzie emocji.. Ja w awans przestałem wierzyć w czasie zimowych transferów i sparingów. Przynajmniej teraz nie jestem rozczarowany. Jedynie chciałbym,a by drużyne zagrała na 200 % z Lechem, bo skoro w lidze już gramy sparingi, to można chociaż z przytupem wyeliminować Lecha.
bbartek napisał(a):W oparciu o co mamy budowań druzyne na awans? Na skautingu którego nie maO dużego sponsora którego nie ma
O środki z Miasta ( przypominam zadłużenie)? O zawodników III ligowej Legii?
Teraz była i jeszcze jest niepowtarzalna szansa awansu, ale czy ja potrafimy wykorzystać
Ewentualny awans to mozliwość siegniecia po lepszych zawodników Legii+ wolnych na rynku, to duży wpływ gotówki z C+, to zdecydowanie lepsza pozycja w znalezieniu sponsora/ udziałowca/ własciciela Klubu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników