Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Puzon napisał(a):Ile razy trzeba wam powtarzac żebyście zrozumieli? Klub jest tylko dzierżawcą stadionu , a nie jego właścicielem.I nie ma on najmniejszego interesu w wykupowaniu gruntów.
STACH PL napisał(a):Można spróbować jestem za :!: Może się coś ruszy w tej sprawie :? ZAMIAST OPRAWY WIELKI TRANSPARENT Z JAKIMŚ KONKRETNYM NAPISEM :evil: Panu Górskiemu można by też wysłać specjalne zaproszenie na ten mecz.(i dać petycje do podpisania :wink: :wink: )
xXx_1906 napisał(a):A ile kosztował nas poprzedni remont? Chodzi mi o zrobienie krzesełek. Moim zdaniem wystarczyłoby zrobić krzesełka do trybuny krytej, czyli łuk i połowa zachodniej trybuny. Koszty byłyby chyba podobne do tych podczas poprzedniego remontu. Na jakieś większe remonty nie ma co liczyć, ale chociaż żeby było więcej tych krzesełek. Prędzej dojdziemy do czegoś stopniowo niż czekając na jakąś większą kasę (nie wiem skąd) na gruntowny remont.
konrad napisał(a):Jeśli ktoś wierzy w w dobre intencje Górskiego , to gratuluje naiwności.
Sprawa gruntów jest obecnie jedynie pretekstem , dupochronem , skutecznie zasłaniającym przed kopniakiem , po którym powinien dawno spaść ze stołka.
Temat gruntów jest znany w UM od dawna i nic sie dotąd nie działo.
Kwestia pieniędzy dla dotychczasowych właścicieli , to żadna przeszkoda i można było wszystko dawno załatwić , pod warunkiem że urzędnicy wykazaliby odrobinę dobrej woli.
Z tymi władzami niczego na Ludowym się nie stworzy , jestem o tym przekonany , kto nie wierzy niech sie wybierze na stadion i i po drodze policzy sobie ile lat Górski rządzi w Sosnowcu i z jakim skutkiem?
Pozdrowienia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników