Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
andi1961 napisał(a):Leszka Baczyńskiego,który powinien zostać nowym sternikiem naszego klubu
August napisał(a):andi1961 napisał(a):Leszka Baczyńskiego,który powinien zostać nowym sternikiem naszego klubu
Baczyński absolutnie już nie powinien stawać na czele klubu. Oczywiście w porównaniu z Jaroszewskim to prawdziwy demon zarządzania ale jego czas już minął. Baczyński to dziś emeryt, niezwykle zasłużony dla klubu ale nie do zarządzania w dzisiejszych realiach.
Wydaje mi się,że każda opcja byłaby lepsza,bo już bardziej tej sprawy nie można spieprzyć(chociaż zapewne duet MM będzie chciał udowodnić, ze można).szajba555 napisał(a):Na facebookach,naszych klasach i innych twitterach nasz prezes jest wychwalany a my go na psach wieszamy sam mam konto na jednym z portali społecznościowych opisałem dlaczego jestem przeciwnikiem rządów tego pana mnie najbardziej drażni to że przetrzymuje w Zagłębiu docenta sMYŁE,że raz bezczelnie obiecuje grę o awans a raz grę o utrzymanie a przede wszystkim oszukuje nas . Praktyczny brak transferów mówi sam za siebiejeśli Arcadio Morales przymknie oko na wyniki i organizację czy zarządzanie klubu to w najlepszym razie Jaroszewski i Smyła wylecą skąd przyszli na naszą korzyść Adamiec na prezesa na pewno nie bo on to czysta przesada a może ktoś z Dąbrowy nie wiem Edward Bober jest on uczciwym przedsiębiorcą,prezesem tamtejszego MUKP jak myślicie czy to dobra propozycja?
szajba555 napisał(a):Trzeba zacząć działać w tym celu!!!!!!!!!!!
szajba555 napisał(a):Piszemy petycję i list do Chęcińskiego
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack