Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-07-21, 6:20 pm

musztra napisał(a):Pitry walczył jak Ujek, bramkarza Laskowskiego brać i to odrazu naprawde bardzo dobry a Piwowar szkoda gadać .Nie zgodze się co do zawodnika z nr
18 dla mnie to taki "Małocha 2" piłka od niego co chwile odskakiwała a jak już ją miał to próbować wjechać z nią do bramki.

Nie przypadkiem ktos inny tak stwierdził :twisted: jak dla mnie beznadziejny gracz a przynajmniej dzisiaj beznadziejnie. Tego bramkarza z pierwszje połowy to brac czym szybciej bardzo solidny bramkarz. Bardzo cieszy bramka Pitrego w powrocie. Swoja droga sporego stracha miałem gdy Przemek lezła po faulu bałem sie o odnowienie kontuzji. W sumie wynik odzwierciedla gre, Walka atakowała, gdyby Piwowar bronił w pierwszje połowie moglismy stracic 4-5 bramek ale takie gdybanie nie ma kompletnego sensu. Pozdrawiam
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez tomas1906 2005-07-21, 6:22 pm

ten z 18 nie najgorszy wymienic Piwowara za Laskowskiego na plus zagrali Pitry,Szatan,Morawski,Malina, niemilym wydarzeniem jak dla mnie bylo pojawienie sie pana U
tomas1906

Postprzez MarcelZS 2005-07-21, 6:24 pm

Dla mnie na plus: Szatan (choć warunki fizyczne trochę zasłabe na II ligę), Chylaszek, Steplewski (choć musiłby jeszcze pograć z leeeeepszymi zawodnikami)
- a propos były dwie gwazdy, które grały w Zagłęiu (Dżymi no i ten z Bełchatowa koleś)
MarcelZS

Postprzez twari 2005-07-21, 6:36 pm

Na plus:
- Bramkarz z I polowy
- Malina
- Walczacy Szatan
- Pitry! Widac ze jeszcze mu poro brakuje do jego pelnej formy ale i tak lepszy on niz Malocha! Bo Pitry tez warunki ma i glowa potrafi strzelac ale ponadto WALCZY!! A nie stoi jak Malocha! No i noga tez potrafi uderzyc!! Ale serce mi zadrzalo jak sie za kolano zlapal po faulu.
- Warakomski w I polowie! Bo w II cos zaczal pieprzyc...
- Chylaszek - dobre szybkie podania, nie zastanawia sie po przyjeciu pilki co z nia zrobic, widac ze ma dobry przeglad pola.
- gol na 1-1 :) Trzeba przyznac ze ladna bramka...

Na minus:
- gra naszych po przerwie! Po zejsciu Morasia nie wiedzieli do kogo grac! Nasze ustawienie wygladalo Obroncy - Napastnicy! A w srodku dziura...
- NAPASTNICY!! Nie wiem w czym wam sie spodobal zawodnik z 18?? Nic nie pokazal! Nie potrafil przytrzymac pilki, pociagnac... ba - nie potrafil jej nawet dobrze przyjac!! Kruszynski to samo...
- Piwowar... ehh...
twari

Postprzez mały 2005-07-21, 6:53 pm

tomas1906 napisał(a):ten z 18 nie najgorszy wymienic Piwowara za Laskowskiego na plus zagrali Pitry,Szatan,Morawski,Malina, niemilym wydarzeniem jak dla mnie bylo pojawienie sie pana U
To wywieś transparent Ujkowu wstę wzbroniony. PUKNIJ SIĘ W CZOŁO !!
mały

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-07-21, 6:56 pm

Zawodnik No 18 to Marcin Pontus syn Janusza Pontusa pilkarza
ur.22.09.1985 - 193 cm wzrost wychowanek WSP wodzislaw slaski, rozegral 1 mecz w Lechu Poznan.
Jak widac jest to mlody zawodnik (20 lat) tym bardziej ze byl testowany przez naszego trenera KT. Trema napewno troszke przeszkadzala, Kibice badzcie troszke tolerancyjni dla mlodziezy.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez twari 2005-07-21, 6:57 pm

mały napisał(a):
tomas1906 napisał(a):ten z 18 nie najgorszy wymienic Piwowara za Laskowskiego na plus zagrali Pitry,Szatan,Morawski,Malina, niemilym wydarzeniem jak dla mnie bylo pojawienie sie pana U

No masz racje maly.. szkoda ze nie powitalismy go gromkimi brawami... a on tez zle zrobil bo mogl skombinowac megafon i powiedziec chocby takie oto slowa: "Witajcie moi kochani kibice Zegłębia!"

Z reszta - ma kase bo zarabia w miescie to sie wozi po wioskach... i odiwedza biedne kluby...
twari

Postprzez mały 2005-07-21, 7:08 pm

twari napisał(a):
mały napisał(a):

No masz racje maly.. szkoda ze nie powitalismy go gromkimi brawami... a on tez zle zrobil bo mogl skombinowac megafon i powiedziec chocby takie oto slowa: "Witajcie moi kochani kibice Zegłębia!"

Z reszta - ma kase bo zarabia w miescie to sie wozi po wioskach... i odiwedza biedne kluby...
Odwiedzał kumpli z drużny a nie Ciebie !!
Jak rozmawiałem z Wojtkiem M. to oni widzą to zgoła odmiennie od nas kibiców.
mały

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-07-21, 7:11 pm

Kol. MALY - pozwole sobie zabrac glos, ale bardzo krotko, otoz Pan Mariusz mowil rozne negatywne tresci na temat naszego Klubu tym samym raniac nas prawdziwych Kibicow. A teraz ni stad ni z petruszki przychodzi do Klubu i nic sie nie stalo. W moim odczuciu stalo sie bardzo duzo moje zdanie jest takie, gdyby mial HONOR nie pokazywalby sie w Sosnowcu na terenie Zaglebia (mowie o wizytach prywatnych) jesli przyjedzie z druzyna to jest zupelnie inna sprawa. Chyba ze jego wizyta wiazala sie z jakims rozliczeniem z Klubem typu mieszkanie etc.
Dla nas Kibicow ten Pan zakonczyl swoja dzialalnosc w Sosnowcu, ja osobiscie czuje sie zraniony przez Pana MU. Nigdy wczesniej nie mielismy takiej zadymy z pilkarzem.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez adas 2005-07-21, 7:15 pm

Temat Ujka już zamknięty, proponuje nie wracać do tego. Było minęło. Każdy popełnia błędy, jedni potrafią się z nich czegoś nauczyć inni nawet ich nie dostrzegają.
adas

Postprzez Strooś 2005-07-21, 7:44 pm

adas - zgadzam się z tobą - 100% racji.
Strooś

Postprzez MrCricket 2005-07-21, 8:31 pm

Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem sens rozgrywania takich sparingów pod szyldem "Zagłębie Sosnowiec", wynik poszedł w świat i pozostał tylko wstyd po porażce z 3 ligowym przeciętniakiem. Naprawde wynik był adekwatny do gry, zwłaszcza w 2 połowie. Po zejściu Pitrego i Morawskiego gra ofensywna staneła praktycznie. Zastanawiam sie po co są w składzie drużyny walczacej o awans do 1 ligi tacy zawodnicy jak Stemplewski,Kruszyński i ten Chylaszek też nie wydaje sie lepszy od tych ,którzy na wiosne grali w Zagłębiu, ale z nim jeszcze poczekajmy troche. Niektórzy Szatanowi wytykają słabe warunki fizyczne, ale jemu brakuje po prostu jeszcze umiejętności. Ambicji i walki im wszystkim nie można odmówić ,ale jeśli chodzi o umiejętności to środek 3 ligi byłby na dzień dzisiejszy ich szczytem marzeń. :roll:
MrCricket

Postprzez MarcelZS 2005-07-21, 8:33 pm

Laskowski miałby sznase na wyjściową 11, jak dla mnie duże zagrożenie dla Bębna
- zobaczymy co Tochel i Rudy, bo w Górniku mają trochę bramkarzy, więc go może puszczą.
MarcelZS

a co Brno?

Postprzez Blajpios 2005-07-21, 9:05 pm

MrCricket napisał(a):Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem sens rozgrywania takich sparingów pod szyldem "Zagłębie Sosnowiec", wynik poszedł w świat i pozostał tylko wstyd po porażce z 3 ligowym przeciętniakiem. (...)

A czy Kolega pomyślał, co mogło się dzisiaj rano, lub wczoraj wieczorem pojawić na forum FC Brno. A tu, w Zagłębiu, tak się cieszyli...
Blajpios

Postprzez Sir 2005-07-21, 9:24 pm

Co by tu duzo mowic....byl to mecz dla zawodnikow zeby sie pokazali przed nwoym sezonem....

Niektorzy chwala obroncow....a bardoz sie dziwie...przeciez dopuszczlai do takich sytuacji...ze szkoda gadac!!! Na szczescie na posterunku w pierewszej polowie byl bramkarz...

Kruszynski..strasznie slabo. ZGODZĘ SIE Z PRZEDMOWCĄ ZE DO ODSTRZALU I ZE TO JEST PORAZKA ZAGŁĘBIA.
Szatan gral walecznie..choc warunki ma nie najlepsze :D
Ta 18..ten napastnik...ma bardzo dobre warunki fizyczne...jesli bedzie niedrogi..to dookoptowalbym go do skaldu Zagłębia.
PS brakuje chlopokom zimnej krwi...w wykanczaniu akcji...

A co do naszych bylych zaowdnikow...to mysle ze Pan Ujek powinien w przerwie wzic megafon i wyjsc na srodek boiska..i powiedziec pare słow do NAS!!!
Sir

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna