TEMAT O STADIONIE LUDOWYM

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez robercik 2004-07-23, 12:22 pm

Nie widzialem projektu naszego "nowego" stadionu, wiec przyrownuje to co maja inni do tego co mamy obecnie w Sosnowcu.

Gdzie mozna zobaczyc projekt "nowego" Ludowego?

PS.
Na sparingu z gieksa mialem przyjemnosc siedziec za chlopakami/panami z Piknik Klubu i podslyszalem (oj nie ladnie z mojej strony :oops: ) pare wypowiedzi o dzialaniach m.in. chyba Krawca (nie jestem pewny bo ich nie znam) w temacie modernizacji stadionu i musze przyznac, ze wyglada to obiecujaco - jak by wyszlo.
robercik

Postprzez MinuZ 2004-07-23, 12:35 pm

sory niech mnie ktos oswieci czemu nic nie zrobili na ludowym w ramach przebudowy :? osttanio bylem na stadionie to krzeselek jeszcze ubylo nawet......bez kitu...... :shock:
MinuZ

Postprzez Krawiec 2004-07-23, 12:36 pm

robercik napisał(a):Nie widzialem projektu naszego "nowego" stadionu, wiec przyrownuje to co maja inni do tego co mamy obecnie w Sosnowcu.

Gdzie mozna zobaczyc projekt "nowego" Ludowego?

PS.
Na sparingu z gieksa mialem przyjemnosc siedziec za chlopakami/panami z Piknik Klubu i podslyszalem (oj nie ladnie z mojej strony :oops: ) pare wypowiedzi o dzialaniach m.in. chyba Krawca (nie jestem pewny bo ich nie znam) w temacie modernizacji stadionu i musze przyznac, ze wyglada to obiecujaco - jak by wyszlo.

Inni też mają na razie projekty, a obecnie nie wiele lepszą sytuację od nas. Projekty są u Leszka Baczyńskiego , my też je mamy i po dopracowaniu wszystkich szczegółow opublikujemy szerzeja o co bedzie toczyć się walka.
Krawiec

Postprzez Siara 2004-07-23, 2:12 pm

Krawiec wiem to od Pana ktory zawsze siedzi w lozy,jest powaznym facetem,a po meczu lazi po boisku jak tylko sobie chce i siedzi z chlopakami w szatni;-) pozdrawiam pa
Siara
Żółta kartka

Postprzez Krecik 2004-07-23, 6:59 pm

Nie wiedziałem gdzie to dać więc dałem tu http://www.sosnowiec.info/modules.php?n ... e&sid=1121
Krecik
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez bankier 2004-07-23, 8:43 pm

krecik - ten link który zapodałeś nie napawa optymizmem.... ale gwoździem do trumny władz miasta jest dla mnie to:
http://www.sosnowiec.info/modules.php?n ... e&sid=1117
bankier

Postprzez Gość 2004-07-24, 8:03 am

Wygląda na to że jak nie weźmiemy spraw w swoje ręce to Sosnowiec stanie się skansenem średniowiecza :(
Gość

Postprzez Krawiec 2004-07-25, 3:07 am

Siara napisał(a):Krawiec wiem to od Pana ktory zawsze siedzi w lozy,jest powaznym facetem,a po meczu lazi po boisku jak tylko sobie chce i siedzi z chlopakami w szatni;-) pozdrawiam pa

nie wiem czy zauważyłeś ale w tym temacie padaja nazwiska takie jak Górski , Jaskiernia , Rudy itd. Jak masz pisac, że jakiś pan z loży powiedzioał, że podobno maja to czy tamto zrobic to nic nie wnosisz do tematu.

Powtórzę specjalnie dla ciebie - bo widzę, że nie zadałeś sobie trudu przeczytania starszych postów w tym wątku. Więc, to co stanie się ze Stadionem Ludowym zależy od tego czy w budżecie na 2005 rok radni uwwzględnią przebudowę stadionu . Po spotkaniu z radnymi na którym byli przedstawiciele kibiców w tym moja skrona osoba można powiedzieć ,że jest w RM pozytywne nastawienie do solidnej przebudowy tzn budowy dwukondygnacyjnej trybuny wg projeku zrobionego za czasów LB.

We wrzesniu bedziemy wszystko wiedzieć, a do tego czasu należy zrobić wszystko, żeby większosć z RM stwierdiła, ze nasz obiekt jest wizytówką miasta i należy zadbać by ta wizytówka wyglądała jak najlepiej.
Krawiec

Postprzez bankier 2004-07-28, 7:07 am

i jeszcze jeden kamyczek z naszego ogródka - jak pisze dzisiejsza Trybuna Sląska - Prezes Motto realnie bierze pod uwagę możliwość występów Zagłębia na stadionie GKS Katowice!

tego już komentował nie będę....

:shock:
bankier

Postprzez czeladzianin 2004-07-28, 8:01 am

to musi być jakaś kaczka dziennikarska, jak z tym awansem za dwa lata, w klubie wiedzą, że to jest nie realne. Zagłębie=Ludowy; Ludowy=Zagłębie
czeladzianin

Postprzez ARAS1906 2004-07-28, 8:21 am

[quote="bankier"]i jeszcze jeden kamyczek z naszego ogródka - jak pisze dzisiejsza Trybuna Sląska - Prezes Motto realnie bierze pod uwagę możliwość występów Zagłębia na stadionie GKS Katowice!
To nie tak! Trener przedstawiając nowego - Adama Bałę powiedział, że jest to zagłębiak, pozyskany z GKS Katowice, Motta wtrącił, że jest to zagłębiak wreszcie na swoim miejscu po przejsciach w GKSie (czy coś takiego :wink:) a potem rzucił żartem, że będzie można ewentualnie załatwiać granie meczy na Bukowej, a pismaki jak to pismaki podchwycili i przekręcili :?
ARAS1906
Środula

Postprzez Lukasm 2004-07-28, 9:00 am

bankier napisał(a):i jeszcze jeden kamyczek z naszego ogródka - jak pisze dzisiejsza Trybuna Sląska - Prezes Motto realnie bierze pod uwagę możliwość występów Zagłębia na stadionie GKS Katowice!

tego już komentował nie będę....

:shock:

To bzdura!

Z sali padło pytanie, a właściwie bardziej sugestia, niż pytanie, czy Zagłębie może naciskać na władze miasta szantażem, że zagra swoje mecze na innym stadionie.

Motto się tylko uśmiechnął i powiedział coś, że możemy grać na GKS. Było to jednak bardziej żartobliwie niż poważnie i wydaje mi się, że większość obecnych na spotkaniu tak to odebrała, bo nikt już nie ciągnął tego tematu. Ale jeśli "Trybuna Śląska" potraktowała, że Motto "realnie bierze pod uwagę grę na GKS", to tylko należy pogratulować "Trybunie" fantazji.
Lukasm

Postprzez zgredos 2004-07-28, 2:11 pm

Ja czytałem tą wypowiedz w Sporcie i DZ i tam pisało że prezes Motto mówił to w żartach
zgredos

Postprzez Gość 2004-07-28, 2:42 pm

A ja z innej beczki. Gdzieś wyczytałem że jak na Radomsko nie będą gotowe nowe boksy dla rezerwowych i dla sędziego technicznego to nam zabiorą kilka punktów i będziemy na minusie. Może ktoś to potwierdzić??
Gość

Postprzez zgredos 2004-07-28, 2:47 pm

Nie zabiorą punktów tylko będzie kara finansowa
zgredos

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna