Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
MrCricket napisał(a):muminlukasz - Mam dla ciebie pros radę, załóż szalik Górnika i jedź do Zabrza kibicować - bo Zagłębiu tacy "kibice" jak ty są niepotrzebni.
fan78 napisał(a):Posty takie(rossoneri,muminlukasz,peterrabitt) powinny być usuwane,mniej nerwów dla wszystkich.Ci ludzie wpisuja sie tylko po to aby po porazkach udowadniać swoje wyimaginowane racje(wyjatek:muminlukasz,jego post byl przed meczem z ŁKS)Kiedy Zagłębie wygrywa nagle milkną.Nie mają nic do powiedzenia.Zadnej pochwały czy nawet zwykłego ucieszenie sie z dobrego wyniku ich ukochanego niby klubu.Po dwóch zwycięstwach przyszła porażka i kto sie pierwszy pcha ze swoimi żalami?Sprawdżcie w temacie "ŁKS - Zagłębie"Tych panów poprostu kręcą porażki Zagłębia i pewnie nieżle sie przy tym zabawiają. :D Reasumując:PSY(rossoneri,muminlukasz,peterrabitt)SZCZEKAJĄ,KARAWANA(my wszyscy normalni)JEDZIE DALEJ.Po zwycięstwie w Wodzisławiu odpoczniemy od ich postów. :)
LucasUSA napisał(a):MrCricket napisał(a):muminlukasz - Mam dla ciebie pros radę, załóż szalik Górnika i jedź do Zabrza kibicować - bo Zagłębiu tacy "kibice" jak ty są niepotrzebni.
I koniecznie wez ze soba kolege rossoneri. :D
Co do przyszlosci - mam nadzieje, ze spotkania na wlasnym stadionie zamkna usta krytykom i przejda do historii. Coz, chyba kazdy trzezwo myslacy kibic nie spodziewal sie laurow w tym sezonie, wiadomo bylo, ze walka o punkty bedzie ciezka. Dodatkowo trudno sie przestawic z kibicowania faworytowi rozgrywek jakim bylo przez wiele sezonow Zaglebie do roli kibica beniaminka skazanego na pozarcie. Mam nadzieje, ze mecze w Sosnowcu, przy swietle i pelnych trybunach pozwola poznac ten nieznany smak wielkiej pilki kibicom, zwlaszcza mlodemu pokoleniu. I to kiedys zaprocentuje, nawet w III lidze (chociaz wierze, ze tam nie wyladujemy). I pamietajmy, ze jeszcze calkiem niedawno, w czasie zamieszania z przejeciem klubu grozilo nam nawet widmo startu w IV lidze, jeszcze w tym sezonie. A malkontentom radze spytac kibicow Pogoni Szczecin, czy woleliby ciezka dole beniaminka w OE czy faworyta w IV lidze.
rossoneri napisał(a):LucasUSA napisał(a):MrCricket napisał(a):muminlukasz - Mam dla ciebie pros radę, załóż szalik Górnika i jedź do Zabrza kibicować - bo Zagłębiu tacy "kibice" jak ty są niepotrzebni.
I koniecznie wez ze soba kolege rossoneri. :D
Co do przyszlosci - mam nadzieje, ze spotkania na wlasnym stadionie zamkna usta krytykom i przejda do historii. Coz, chyba kazdy trzezwo myslacy kibic nie spodziewal sie laurow w tym sezonie, wiadomo bylo, ze walka o punkty bedzie ciezka. Dodatkowo trudno sie przestawic z kibicowania faworytowi rozgrywek jakim bylo przez wiele sezonow Zaglebie do roli kibica beniaminka skazanego na pozarcie. Mam nadzieje, ze mecze w Sosnowcu, przy swietle i pelnych trybunach pozwola poznac ten nieznany smak wielkiej pilki kibicom, zwlaszcza mlodemu pokoleniu. I to kiedys zaprocentuje, nawet w III lidze (chociaz wierze, ze tam nie wyladujemy). I pamietajmy, ze jeszcze calkiem niedawno, w czasie zamieszania z przejeciem klubu grozilo nam nawet widmo startu w IV lidze, jeszcze w tym sezonie. A malkontentom radze spytac kibicow Pogoni Szczecin, czy woleliby ciezka dole beniaminka w OE czy faworyta w IV lidze.
zobaczymy palancie jaka bedziesz mial mine po sezonie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników