Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Coś w tym jest !!! Jak już wcześniej pisałem Zubanovic zagrał 45 min na śniegu i podpisał kontrakt . Trochę to zastanawiające . Po drugie wszystcy są od jednego menadżera a po trezcie jak Polak jedzie na testy do obcego kraju to siedzi tam co najmniej 7 dni i do tego prześwietlają go z każdej strony a u nas wystarczy być obcokrajowcem i śup do składu .????????????Sebek napisał(a):Przyglądam się od początku naszym przygotowaniom do rundy rewanżowej i właśnie dzisiaj,po ostatnim sparingu postanowiłem wybuchnąć!TO CO SIĘ DZIEJE W KLUBIE TO SKANDAL!Mam pytanie - kto i ile zarobił na tych obcokrajowcach?!!!!Rudy?a może Tochel?A może razem do spółki???!!To co obcokrajowcy wyprawiają w sparingach-szok!!Np. Np.lewy obrońca(Adżem)w meczu robi 500 metrów,a ma grać ofensywnie!!A polski zawodnik Łuczywek zapierdala jak wół w jedną i drugą stronę!!To czemu ma grać Jugol?Bo musi?Bo ktoś zarobił?
Dalej...
Hosić - ma byc ważną postacią w naszej obronie a prawda jest taka że Malinowski jest o klasę lepszy!!
Madar - pomocnik na miarę Wisły Kraków,tak czytałem w gazecie!A tu gościu stoi na boisku i w ogóle nie biega!!!Trzeba zapierdalać jak Morawski,który się nie zatrzymuje i walczy na całym boisku.Lacha mniej biega,ale dużo widzi i gra dobre piłki!Oj panie Aleksandrze...trzeba zapierdalać!!!
Na koniec proszę żeby nie grali zawodnicy układowi bo ktoś na nich zarobił!!W przeciwnym razie nasze KOCHANE ZAGŁĘBIE spadnie do III Ligi!!!TRENERZE nie przesadzaj!Ufamy Tobie,ale coś(ktoś) tu nie gra...!
Coś w tym jest !!! Jak już wcześniej pisałem Zubanovic zagrał 45 min na śniegu i podpisał kontrakt . Trochę to zastanawiające . Po drugie wszystcy są od jednego menadżera a po trezcie jak Polak jedzie na testy do obcego kraju to siedzi tam co najmniej 7 dni i do tego prześwietlają go z każdej strony a u nas wystarczy być obcokrajowcem i śup do składu .????????????
Gdybyś uważnie przeczytał teks to byś nie pisał takich bzdur . Nigdzie nie napisałem ,że ktoś wziął pod stołem kasę za kontrakty obcokrajowców i nie robię z tego żadnej teorii spiskowej tylko podałem kilka faktów , które budzą moją wątpliwość i podzieliłem się nimi na forum. To ty wyciągnąłeś z tego zbyt pochopne i daleko idące wnioski . I natym proponuję zakończyć spekulację na temat , kto komu i za ile ?!Mati_1987 napisał(a):Coś w tym jest !!! Jak już wcześniej pisałem Zubanovic zagrał 45 min na śniegu i podpisał kontrakt . Trochę to zastanawiające . Po drugie wszystcy są od jednego menadżera a po trezcie jak Polak jedzie na testy do obcego kraju to siedzi tam co najmniej 7 dni i do tego prześwietlają go z każdej strony a u nas wystarczy być obcokrajowcem i śup do składu .????????????
hmm...czyli Ty tez pewnie sądzisz że ktoś wzioł w łape...
bez obrazy..ale może wezwij Rutkowskiego :?: on rozwiąże tą sprawe.. :lol: i będziecie widzieć (razem z Sebkiem) kto ile za co wzioł w łape... :? dla mnie Krzysiu jest zawodowcem... Rudy też i troszke to smutne.. że jak coś idzie nie tak (słaba gra w sparingach) to na forum pojawiają sie wpisy... kto ile wzioł.. :(
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników