Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):O tym meczu powinno było być głośno w okolicy. A tu nic
patrios91 napisał(a):Przyjdą,powyzywają: "Górnik? Co? Ty kurwo!",dwa razy krzykną "Zagłębie!",raz wymienią zgody i generalnie podtrzymają opinię buraków jaką mają ludzie z Sosnowca od kiedy nasi ultrasi przestali używać narządu ośrodkowego układu nerwowego.
zag23 napisał(a):ugust jakbym był moderatorem dostałbyś ostrzeżenie, cytujesz może i fajną inicjatywę ale w najbardziej znienawidzonym klubie przez nas i to w wątku miedzy Zagłębiem a Górnikiem hmm to jest nie na temat...
August napisał(a):zag23 napisał(a):ugust jakbym był moderatorem dostałbyś ostrzeżenie, cytujesz może i fajną inicjatywę ale w najbardziej znienawidzonym klubie przez nas i to w wątku miedzy Zagłębiem a Górnikiem hmm to jest nie na temat...
Primo, na szczęście nie jesteś moderatorem więc możesz mnie pocałować w miejsce, w którym nie da się otworzyć parasola.
Secundo, dałem dokładnie w miejscu w jakim chciałem jako przykład w jaki sposób można było wykorzystać mecz z Zabrzem, a że dotyczy to Gieksy, cóż, boli jak drzazga w wymienionym przeze mnie miejscu.
zag23 napisał(a):świetna wymówka z twojej strony...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników