Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Luis napisał(a):Jakby Magiera mial zostac trenerem Legii to nie zrobiliby z Vuko tymczasowego. Po co? Jeden, dwa dni, dogadaliby sie z Jackiem i koniec tematu. Ustanowienie trenera tymczasowego jest raczej po to, aby znalesc nowego. Inaczej to Legia podalaby info, ze treningi do czasu znalezienia nowego trenera poprowadzi dotychczasowy asystent. Przynajmniej tak to zawsze,wyglada jak klub zwslnia trenera.
Adam1906 napisał(a):Tak. Tylko że Michał Kołodziejczyk, Redaktor naczelny WP Sportowych Faktów twierdzi, że Jacek Magiera nie odmówił i jutro ma być na rozmowach w Warszawie a szczegóły zna Marcin Jaroszewski...
https://mobile.twitter.com/Michal_Kolo/ ... 8072167424
Marcin Jaroszewski, prezes Zagłębia Sosnowiec spotka się dziś z trenerem @JacekMagiera2... temat rozmowy łatwy do przewidzenia
Wojciech Todur: To na koniec najważniejsze pytanie... Stracicie trenera? Jacek Magiera ma przecież iść na odsiecz Legii Warszawa?
Marcin Jaroszewski: - Nie wiem co siÄ™ wydarzy. Jestem dopiero przed rozmowÄ… z trenerem.
Wojciech Todur: To może Pan wie czy w przypadku przeprowadzki Jacka Magiery do Warszawy Zagłębie chociaż na tym dobrze zarobi?
Marcin Jaroszewski: - Nawet nie chcę na ten temat dywagować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: krysteksc