"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Carlos 2005-05-12, 8:09 pm

zazdrość to gówniana sprawa ale ja zazdroszcze tym ktorzy na ludowym zasiadali wtedy kiedy z Zagłębiem liczyły się druzyny na najwyższym strzeblu rozgrywek . Ja też chce to zobaczyć i zaśpiewać wspolnie Mistrzem Polski jest Zagłębie dlatego przychodzcie i dopingujcie z sercem i z całych sił :!: Bo Zagłębie BYŁO JEST I ZAWSZE BĘDZIE WIELKIE :!: :!: :!:
Carlos

Postprzez krzywy 2005-05-13, 7:06 am

zastanawia mnie dlaczego niektore osoby wstydza sie Zagłębia :?: :?

a tymbardziej faktu iz do dopingu bardziej mobilizuje ich 50 dzieci ze szczakowej nic fakt iz sa na swoim stadionie ! ktos pisze ze nie idzie do mlyna bo sa same dzieci - ale przeciez nie dopinguje sie tym ktorzy stoja w mlynie lecz naszj druzynie ! nie wstydzi sie ta osoba tych dzieci lecz Zagłębia ! moim zdaniem lepiej zaprezentowac sie zajebiscie na ludowym niz dobrze na wyjezdzie tymbardziej na takiej szczakowiance ... pytanie tylko dlaczego te 1,5 tys ludzi ktore spiewaly w jaworznie nie przyszly do mlyna ... ale moze niech kazdy z nich sam sie nad tym zastanowi ... w kazdym razie mam nadzieje iz przemysla to sobie i nie tylko oni ale rowniez ich znajomi na najblizszym meczu beda w mlynie by zajebistym dopingiem wspierac ZAGŁĘBIE :!: pozdro
krzywy

Postprzez CharoN^ 2005-05-13, 10:37 am

Jak najbardziej popieram, tylko jak namówić te 1.5 tysiąca osób na przyjście do młyna!? Tu chyba tkwi problem...

Ja postaram się namówić Dioufa :lol:

ps. Dlaczego na stronie głównej nie ma śpiewnika? Na pewno wchodzi tam wiele osób, które wszystkich pieśni nie zna... :?
CharoN^
Zagłębiak

:)

Postprzez PiotrekZaglebie 2005-05-13, 3:19 pm

no masz racje przydal by sie jakis spiewnik na stronie ZAGŁĘBIA bo jeden znalazlem ale to stara stronka jest :? sam nie znam wszystkich piosenek a niektore mi sie myla i przydalo by sie troche pouczyc :) niektorzy moga sie bac przychodzic do młyna wlasnie z uwagi ze nie znaja wszystkich piosenek :? tak chyba tez moze byc przynajmiej mi sie tak wydaje. Pozdrawia :!: :!: :!: :piwo:
PiotrekZaglebie

Re: :)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-05-13, 6:39 pm

piotrekzaglebie napisał(a):no masz racje przydal by sie jakis spiewnik na stronie ZAGŁĘBIA bo jeden znalazlem ale to stara stronka jest :? sam nie znam wszystkich piosenek a niektore mi sie myla i przydalo by sie troche pouczyc :) niektorzy moga sie bac przychodzic do młyna wlasnie z uwagi ze nie znaja wszystkich piosenek :? tak chyba tez moze byc przynajmiej mi sie tak wydaje. Pozdrawia :!: :!: :!: :piwo:

To spisz wszystkie piosenki i spiewnik sie zrobi :)
Ostatnio edytowano 2005-05-13, 6:50 pm przez ^m@rcin^, łącznie edytowano 1 raz
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez CharoN^ 2005-05-13, 6:47 pm

Ja mogę spisać, tylko nie znam dokładnie niektórych pieśni... (np. "niech wiara do zwycięstwa...").
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez DaMi 2005-05-13, 7:15 pm

CharoN^ napisał(a):Ja mogę spisać, tylko nie znam dokładnie niektórych pieśni... (np. "niech wiara do zwycięstwa...").

Niech wiara do zwycięstwa poprowadzi dzisiaj nas. Na szyji szal Zagłębia w ręku bejsbol oraz pas , więc za Zagłębie wstań zaśpiewaj z nami wraz czerwono zielono biały czas lalalalalalalalalalala więc za Zagłębie wstań .....
DaMi

Re: :)

Postprzez PiotrekZaglebie 2005-05-13, 8:41 pm

^m@rcin^ napisał(a):
piotrekzaglebie napisał(a):no masz racje przydal by sie jakis spiewnik na stronie ZAGŁĘBIA bo jeden znalazlem ale to stara stronka jest :? sam nie znam wszystkich piosenek a niektore mi sie myla i przydalo by sie troche pouczyc :) niektorzy moga sie bac przychodzic do młyna wlasnie z uwagi ze nie znaja wszystkich piosenek :? tak chyba tez moze byc przynajmiej mi sie tak wydaje. Pozdrawia :!: :!: :!: :piwo:

To spisz wszystkie piosenki i spiewnik sie zrobi :)

Tylko ja wszystkich nie znam jak juz napisalem :? i ta sciaga miala by byc dla mnie :)
PiotrekZaglebie

Postprzez CharoN^ 2005-05-13, 9:04 pm

piotrek jeśli naprawdę chcesz się za to zabrać, to w temacie ŚPIEWNIK (2 strona, dział serwis zaglebie.sosnowiec.pl), masz sporo piosenek. Wystarczy to tylko skorygować, dodać sporą część, której tam niestety brakuje i powinno być w sam raz.
CharoN^
Zagłębiak

:/

Postprzez PiotrekZaglebie 2005-05-13, 9:16 pm

:? a dobra bo widze ze nie rozumiecie :) mi by sie to przydalo bo NIE UMIEM NIEKTORYCH piosenek a nie ze chce to robic :? juz sie nie wypowiadam na ten temat :D
PiotrekZaglebie

Re: :/

Postprzez DaMi 2005-05-13, 9:17 pm

piotrekzaglebie napisał(a)::? a dobra bo widze ze nie rozumiecie :) mi by sie to przydalo bo NIE UMIEM NIEKTORYCH piosenek a nie ze chce to robic :? juz sie nie wypowiadam na ten temat :D

Wystarczy że będziesz chodził na mecze i piosenki same Ci i się nauczysz bez śpiewnika - tak było w moim przypadku :wink:
DaMi

Re: :/

Postprzez PiotrekZaglebie 2005-05-13, 9:25 pm

DaMi napisał(a):
piotrekzaglebie napisał(a)::? a dobra bo widze ze nie rozumiecie :) mi by sie to przydalo bo NIE UMIEM NIEKTORYCH piosenek a nie ze chce to robic :? juz sie nie wypowiadam na ten temat :D

Wystarczy że będziesz chodził na mecze i piosenki same Ci i się nauczysz bez śpiewnika - tak było w moim przypadku :wink:

no wlasnie bylem w Jaworznie i juz sporo umiem ale te dluzsze ciezej wchodza :? :lol: wiec bede musial "podsluchac" na innych meczach :)
PiotrekZaglebie

Postprzez WOJTEK 2005-05-13, 11:07 pm

WIDZĘ , ŻE TRZEBA RZUCIĆ ODROBINĘ ŚWIATŁA NA PEWNE SPRAWY. GDY PRZYPOMNĘ SOBIE LATA GDY CHODZIŁEM NA MECZE KILKANAŚCIE LAT TEMU I TEN ÓWCZESNY DOPING TO POWIEM TAK: TERAZ JEST MIODZIO. ZWYKLE BYŁA KICHA . ZDAŻAŁY SIĘ MECZE BEZ FLAG, BEZ DOPINGU. PANOWIE NIE NARZEKAJCIE ...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Sebastian 2005-05-14, 3:52 am

ale teraz jesteśmy w Unii , więc musi być lepiej niż kiedyś :D pozdro
Sebastian

Postprzez Solano 2005-05-16, 6:23 pm

Zgadzam się z Wojtkiem co do poprzednich lat,ale był wtedy jeden wielki plus ekipa była wiekowo konkretniejsza 18 -25 lat a dzisiejszy młyn!
Solano

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice