Stadion Zagłębia Dąbrowskiego i ME 2012

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: ...

Postprzez gborowiecki 2005-05-10, 5:43 pm

Krawiec napisał(a):Obrazek

I pomyśleć, że całe zamieszanie zaczęło się od pisania na naszym forum i rozmowach przy piwku po meczu lub odwrotnie.

czy to znaczy ze wreszcie odkrywasz karty ?? nie jest to prawda i dobrze o tym WIESZ !!! pozdrawiam
gborowiecki

euro 2012 w Polsce i Ukrainie

Postprzez zentrum61 2005-05-10, 8:20 pm

kolejny gracz wyłożył karty na stół ;

Poznań złożył dokumentację w sprawie ME 2012

Poznań zgłosił we wtorek w PZPN oficjalną aplikację, w której przedstawił ofertę zorganizowania w tym mieście piłkarskich mistrzostw Europy 2012.

- Całe dokumenty, które musieliśmy wypełnić liczyły sto stron - powiedział PAP wiceprezydent Poznania Maciej Frankiewicz. W aplikacji musieliśmy szczegółowo udokumentować m.in. że nasze miasto ma dobre połączenia lotnicze, komunikacyjne, odpowiednią bazę hotelową na wysokim poziomie, odpowiednią liczbę dobrze wyposażonych szpitali i wykwalifikowanego personelu medycznego no i oczywiście bazę sportową. Oprócz Poznania atutem jest znakomite zaplecze piłkarskie w Grodzisku i we Wronkach.
,a my powinniśmy również złożyć jako Zagłębie Dąbrowskie swoją ofertę
,a nie czaić się
nara
zentrum61

Postprzez pako 2005-05-13, 11:49 am

Rzeszów zgłosił swą kandydaturę...tymczasem nic nie słychać w mediach o zgłoszeniu projektu przez miasta Zagłębia. Temat ze strony głownej niepokoi informacją , że dalsze działania warunkuje wybór przez PZPN.
pako

Postprzez the djinn 2005-05-13, 2:48 pm

reportaż w faktach na tvn i oczywiście wypowiedż naszego dyrektora rudego który powiedział że zorganizowanie ME w sosnowcu bezie bardzo ale to bardzo trudne
the djinn

Postprzez Siara 2005-05-13, 2:56 pm

Wybor lokalizacji jak dla mnie najlepszy z mozliwych,bede mial rzut beretem,1 minuta i jestem na stadionie :D stadionik kolo hali zostal wybrany na miejsce budowy, na braci mieroszewskich w Zagorzu hiiiiii
najlepsza wiadomosc jaka moglem dzisiaj uslyszec:) 13 w piatek:)
Siara
Żółta kartka

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-05-13, 3:00 pm

To ma być stadion Zagłebia na którym mamy grać również lige :>

Jesli tak to lokalizacja nie trafiona dalego od mocnych kibicowsko dzielnic: Piastów, Centrum, Pogoń

Oczywiscie Zagórze też jest mocne kibicowsko ale jednak troche kapa :)
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Siara 2005-05-13, 3:30 pm

Nie bedziemy sie sprzeczac tutaj oto gdzie jest mocno gdzie nie...jak tam sa tacy zagorzali kibice to nie bedzie im przeszkadzalo przejechac kilku przystankow,to nie jest problem wg mnie. Ja sie ciesze i wydaje mi sie ze jest dobrze,blisko tras szybkiego ruchu,blisko do Dabrowy,autostrady...jest spoko
Siara
Żółta kartka

...

Postprzez Krawiec 2005-05-13, 3:42 pm

Borowiecki śmiesz twierdzić, że miałeś cokolwiek wspólnego z powstaniem idei stadionu ZD ? Jeśli tak to jesteś zwykłym gnojkiem bez honoru.

Ja nie zamierzam tego politycznie wykorzystywać , odkrywać kart itp. bo dla mnie to nie jest żadna gra. Mam poprostu satysfakcję z dobrze wykonanej pracy i tyle mi się należy.

Nie wstrzynaj kłótni na forum. Jak chcesz coś kibicom udowodnić to zjaw się kiedyś na meczu snań przed obliczem zainteresowanych i powiedz co merytorycznie wniosłeś do tematu .
Krawiec

Postprzez Pesto 2005-05-13, 4:17 pm

Krawiec napisał(a):Borowiecki śmiesz twierdzić, że miałeś cokolwiek wspólnego z powstaniem idei stadionu ZD ? Jeśli tak to jesteś zwykłym gnojkiem bez honoru.

Krawiec , litości.

odwalasz kawał dobrej roboty , i chwała ci za to. ale swoją prywatną wojnę z GBorowieckim prowadź na privie. albo na żywo.
Pesto
kumaty

...

Postprzez Krawiec 2005-05-13, 4:42 pm

Pesto śledzisz sprawę od dawna i wiesz od jakiego czasu ja tym żyję. Pozwoliłem sobie na trochę satysfakcji pisząc, że pomysł zrodził się tu i w barze klubowym a ten mi zapier..lił, że to nieprawda.

Toż chcę przerwać te sztubackie zagrywki i zaprosić GrzegorzaBorowieckiego na spotkanie z kibicami . Jeśli tak ostro się tu kreuje na wpływowego medialnego kibica pragnącego pomóc klubowi niech przedstawi swoje racje na żywo i przy okazji może powiedzieć co wniósł do tematu SZD.
Krawiec

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-05-13, 5:04 pm

Panie Borowiecki moze bez żadnych wycieczek prywatnych i politycznych, to forum sportowe
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Redeniak 2005-05-13, 7:33 pm

Ja tez uwazam, ze lokalizacja dobra, nie tylko dlatego ze jestem z Dabrowy :wink: . Blisko trasy, autobusow, Bedzina i Dabrowy wlasnie... Oby tylko to wypalilo!
Redeniak

re

Postprzez Qba 2005-05-13, 9:35 pm

Boro..yyy Balcerowicz musi odejsc :D:D:D
Qba

Postprzez rade 2005-05-13, 10:19 pm

Pesto napisał(a):
Krawiec napisał(a):Borowiecki śmiesz twierdzić, że miałeś cokolwiek wspólnego z powstaniem idei stadionu ZD ? Jeśli tak to jesteś zwykłym gnojkiem bez honoru.

Krawiec , litości.

odwalasz kawał dobrej roboty , i chwała ci za to. ale swoją prywatną wojnę z GBorowieckim prowadź na privie. albo na żywo.

a pozatym kto juz troche czasu jest na forum ten wie jak idea sie rodzila - wiec bez stresu i szacuneczek
rade

zasługi

Postprzez GrzegorzBorowiecki 2005-05-14, 8:21 am

zasługi dlas sprawy GRZESKA SKÓRY i Piotrka KRAWCZYKA sa bardzo DUZE !!! dziwi mnie tylko fakt ze zawsze im zalezalo aby byc ANONIMOWYMI OSOBAMI ... zero lasnu ... robia cos nie zalezy im zeby ich znano ... tutaj widac zmiana frontu ... to mnie zdziwilo ...

ja tylko przypominam ze na formum moze sie pisalo o calej sprawie ... jednak nikt tego nie zauwazyl oprocz najwierniejszych kibicow ... po artykule na stronie ******* (wycialem zeby nie bylo ) o euro dla sosnowca wiesc poszla w swiat ... i kluczowe dla calej sprwy bylo spotkanie w UNITED ktore zorganizowalem ... i zawiazanie grupy inicjatywnej ...

Nie boje sie spojrzec kibicom prosto w oczy bo ja tez KOCHAM ZAGŁEBIE i zrobilbym dla niego wszycy !!! PIŁKA NOŻNA to moja RELIGIA !!!

we srode jest wazne spotkanie na niwce w sprawie SZD i EURO 2012 ... zaproszon mnie na nie jako przedst mediów .... pragne tez o tym powiadomoic szanowna redakcjie SERWISU ... z tego co wiem godz. 14.30 ....

Pozdrawiam

Pozdrawiam
GrzegorzBorowiecki

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna