ZAGŁĘBIE Sosnowiec - RADOMIAK Radom, środa 11.05.2005

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Dj_mdc 2005-05-09, 3:50 pm

Widze że kibice Radomiaka chcą się pokazć ale piłkarze nie dadzą rady tego zrobić nasi piłkarze dadzą im lekcje dobrej gry :)

Wygramy 3-1 :)
Dj_mdc

Postprzez SCORPARO 2005-05-09, 4:38 pm

Wtka.
Nie ujmując nic przeciwnikowi - sądzę, że nie tacy jush gościli w Sosnowcu ( jak choćby GKS Bełchatów), i Zagłęebie po raz kolejny przyniesie nam wiele radości ( mam taką nadzieję, i nie dopuszczam do swojej głowy innego wyniku niż zwycięstwo), po cichutku obstawiam coś około 3:0 :-).
ZAGŁĘBIE 4 EVER
SCORPARO

Postprzez problematyk-ziom 2005-05-09, 5:12 pm

ciekawe tu wypowiedzi padły ;) ja również odstawiam zwycięstwo ZAGŁĘBIA 2:0 i nie wydaje mi się żebyśmy grali z większym obciążeniem niż Radomiak... i mamy spokój na przynajmniej 3 kolejki (10 pkt przewagi nad ruchem) a radomiak cięgle siedzi w niebezpiecznej strefie (a baraże to loteria nigdy nie wiadomo co może się przydarzyć i na zespół z której grupy trafi)

Trudno w razie awansu będzie się grać gdzie indziej.
Może wypożyczy się stadion gieksy, im chyba nie będzie potrzebny

Krzysztofie... nie opowiadaj takich pierdół stary bo jakoś nie wyobrażam sobie żeby moje KOCHANE ZAGŁĘBIE grało na śląsku a nie w ZAGŁĘBIU DĄBROWSKIM mecz "u siebie"

to do tych wygórowanych zapowiedzi kibiców radomiaka... napiszcie drogę przejazdu tej "kolumny samochodowej" bo pewnie się potworzą gigantyczne korki ;)

nie powinniśmy się oglądać na wyniki innych tylko grać swoje, ale z remisików to bym się nie obraził w końcu po punkcie zyskają widzew, świt, podbeskidzie i kszo a 2 pkt przepadną ;) dla nas chyba najlepsze takie rozwiązanie

co do baraży to wiadomo że to nie gwarancja pierwszej ligi, ale może
znowu na zielonej murawie Ludowego
zobaczyli byśmy hasającego "Dżimiego" :D
problematyk-ziom

Postprzez emdżej 2005-05-09, 5:22 pm

Obie drużyny, jak już wielokrotnie pisaliście, znakomicie spisują się wiosną. Jednak mimo to Radomiak to nie Korona czy Arka i jak dla mnie nie powinniśmy stracić punktów. Liczę na to, że słowa Tochela i ewentualne kary pieniężne spowodują, że wśród piłkarzy nie będzie zbytniego rozluźnienia, jak w ostatnich dwóch meczach i spokojnie dopiszemy na swoje konto kolejne 3 punkty.

P.S. Będzie relacja live na stronie
emdżej

Postprzez problematyk-ziom 2005-05-09, 5:31 pm

padło tu o Arce... może nie w tym kontekscie ale... nie wiem czy ktoś przeglądał rozkład jazdy Arki... 8 meczy do końca z czego 3 u siebie (kszo, bełchatów,jagiellonią) i wyjazdy (korona, polkowice, szczakowianka, radomik,ruch 3 osattnie wyjazdu pod rząd w ciągu 7 dni!!) tempo rozgrywek w czerwcu równiez będzie bardzo wyskokie wiec jeszcze wiel może się zdarzyć ;)
problematyk-ziom

Postprzez tomi2509 2005-05-09, 6:26 pm

rowniez nie wyobrazam sobie innej mozliwosci jak nasze zwyciestwo ale to moze byc bardzo ciezki mecz!!! i chyba niestety bedzie !!! nie przypisujmy Zagłębiu juz punktow ktorych jeszce nie zdobylo bo potem moze byc rozczarowanie i placz co poniektorych!!!uwazam ze powinnismy grac swoje nie ogladajac sie ani na gore ani na dol tabeli !!! nie kalkulujmy kto z kim moze wygrac a kto przegrac bo to i tak zweryfikuje boisko !! moim zdaniem kwestie awansu do 1 ligi juz "chyba zostaly ustalone". takie moje zdanie . poczekajmy jeszcze ze 3 kolejki i chyba pojawia sie mecze "cudow" !!

pozdrawiam wiernych
tomi2509

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-05-09, 6:37 pm

tomi2509 napisał(a):poczekajmy jeszcze ze 3 kolejki i chyba pojawia sie mecze "cudow" !!

To będziemy grac $ A tak poważnie to jutro będzie ciężko wydaje mi się ,ze będzie remis 1:1
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Rynek 2005-05-09, 6:57 pm

M@rcin chyba w srode bedzie ciezko :!:
Ja mysle ze wygramy 2:0 a kto zostanie strzelcem bramek hmm moze postwail bym na Maloche i Wolanskiego(Luczywka).
Rynek
Obserwowany

:(

Postprzez ^m@rcin^ 2005-05-09, 6:59 pm

Rynek napisał(a):M@rcin chyba w srode bedzie ciezko :!:
Ja mysle ze wygramy 2:0 a kto zostanie strzelcem bramek hmm moze postwail bym na Maloche i Wolanskiego(Luczywka).

Sory :) Pomylilo mi sie :oops:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Sir 2005-05-09, 7:30 pm

Mam obawy ze będzie 1 1 i boję się ze zawodnicy zagrają nie na 100% zaangazowania. Miejmy nadzieję ze będzie inaczej.

Rozum 1 1

Serce 1 0
Sir

Postprzez twari 2005-05-09, 8:47 pm

Uwazam ze nie doceniacie Radomiaka i nie doceniacie naszej sily ataku! Mysle ze mecz bedzie zaciety ale nie beda to zadne szachy! Jesli strzelimy pierwsi bramke to Radomiak sie otworzy... ja stawialbym na wynik zblizony do tego z KSZO - 5:3 tyle ze tym razem dla nas! :)
Moze 5-3 to lekka przesada ale 4-2 calkiem realne! Zobaczycie sami!
twari

Postprzez alisamyyen 2005-05-09, 9:10 pm

ciężko,ciężko i jeszcze raz ciężko bedzie.radomiak to cholernie niewygodny rywal.grają prosta piłke i.... wygrywają.fajnie ze wybiegacie w przyszłosc juz na baraże o 1 lige.ale szczerze z czym do ludzi.czesc chciała by awansu juz teraz.ale awnsowac i po sezonie spaść to nie sztuka.na ekstraklase trzeba juz konkretną kase stadion i zawodników.bez tego rozjadą nas w pył.pozdro.
alisamyyen

Postprzez Wally 2005-05-09, 10:03 pm

W Radomiu też miało być ciężko, a było 3:0 dla Zagłębia. Za mało wiary w nasze możliwości Panowie. Skoro tak szumnie wierzycie w awans, to czemu boicie się drużyny walczącej o to, żeby nie spaść. No to albo wierzymy w zwycięstwo i kolejne zbliżenie do barażu o awans albo bójmy się o wynik i cieszmy się, że się utrzymaliśmy....
Wally

Postprzez keff79 2005-05-09, 10:15 pm

PRIMO! Emdżej dzięki za relacje live! są extra.. wystarczy wspomnieć że nie każdy pierwszoligowiec na swoich stronach ma relacje, a u nas jest i to naprawdę pełny profesjonal.. szczególnie jak się jest w pracy - ja znam sytuacje na bieżąco, a w firmie patrzą z podziwem z jakim natchnieniem i zaangażowaniem pracuje na kompie :wink: <<swoją drogą zastanawiałem się jak to wygląda od strony technicznej - laptop i gprs?? - ale może jestem ciekawski heh.. :twisted: >> PRIMO^2 : że tak skromnie zaproponuję 3:1 <??!> 8) ..tylko trzeba uważać na Salami.. i nie chodzi mi o dietę piłkarzy i ewentualne niestrawności.. ale o rozkręcającego się z meczu na mecz zawodnika Radomiaka.. pozdroo!
keff79

Postprzez Barnaba 2005-05-09, 10:16 pm

widze ze mało kto typuje remis a chyba nikt z was nie dopuszcza porażki do myśli. Mecz bardzo trudny dla obu ekip, które walczą o wyznaczone cele! Osobiscie mysle ze bedzie remisk 0:0.. aloe wcale się nie zdziwię jak wygra Zagłębie albo Radomiak. Kazdy wynik jest mozliwy. Radomiak to zupełnie inna druzyna niż przed zimą. Z tamtego składu zostało tylko 3 zawodników!!! nasza ekipa zgrywa się z meczu na mecz i gra coraz lepiej. Broniszewski to prawdziwy fachowiec i wie co zrobić zeby wywiesc jakies punkty.

Pozdrawiam i niech wygra lepszy!
Ostatnio edytowano 2005-05-10, 11:54 am przez Barnaba, łącznie edytowano 1 raz
Barnaba

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna