Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Carlos2503 napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Mamy ok 7333 zl Jak wszyscy wplaca kase za aukcje to bedzie ponad 10000 :!:
marcin czy to 7333 zł to razem kasą z Honorowego Członka Forum ??
Puzon napisał(a):Chciałbym wyprowadzić pare osób z błedu.Nigdzie nikt nie pisał, że jeżeli jakakolwiek nadwyzka zostanie z wyjazdu do Jaworzna, to zostanie ona przeznaczona na WF. Zresztą to również tyczy się innych wyjazdów.
misiek1906 napisał(a):Puzon napisał(a):Chciałbym wyprowadzić pare osób z błedu.Nigdzie nikt nie pisał, że jeżeli jakakolwiek nadwyzka zostanie z wyjazdu do Jaworzna, to zostanie ona przeznaczona na WF. Zresztą to również tyczy się innych wyjazdów.
Wiem, że nikt nie pisał, że kasa z wyjazdów idzie na WF, ale jeżeli by brakowało niewielkiej sumy, to można by ją wziąc z wyjazdu... Takie moje zdanie
MOŻE TY MISIEK PILNUJ SWOJEGO PORTFELA ?? ZACZYNASZ MNIE IRYTOWAĆ TYMI "KUMATYMI" WPISAMI. A MOŻE TY DASZ BRAKUJĄCE 4000 NA FLAGĘ ??misiek1906 napisał(a):Puzon napisał(a):Chciałbym wyprowadzić pare osób z błedu.Nigdzie nikt nie pisał, że jeżeli jakakolwiek nadwyzka zostanie z wyjazdu do Jaworzna, to zostanie ona przeznaczona na WF. Zresztą to również tyczy się innych wyjazdów.
Wiem, że nikt nie pisał, że kasa z wyjazdów idzie na WF, ale jeżeli by brakowało niewielkiej sumy, to można by ją wziąc z wyjazdu... Takie moje zdanie
WOJTEK napisał(a): "KUMATYMI"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników