Brawa dla Zagłębia za kolejne zwycięstwo. Szczakowianka została zdominowana i mogliśmy wygrać wyżej. Cieszą trzy punkty, ale piłkarze nie powinni się tak niepotrzebnie rozluźniać w końcówce.
Jeszcze większe brawa dla kibiców! Czułem się jak u siebie!
bylismy zdecydowanie lepszym zespołem i dzieki temu wygraliśmy skromnie(bo zasługiwalismy na wiecej). widać ze Szczaxa nie ma kadry i bedzie im bardzo cięzko znalesc się nad krechą i chyba bedą musieli grac baraże ale to już nie nasza sprawa. liczy się komplet punktów :twisted:
Mecz, Taki Sobie, Szczescie ze strzelilismy ta bramke, Moze po tej Bramce Madżar sie PRzelamie w Koncu i godnie zastapi lache.
A Kibicowanie, Poprostu Kapitalnie, Jak to powiedzialem Ogłuszylismy Jaworzno. Cudnie Pieknie!!! Wszystko Extra, jestem Happy Super wyjazd Choc Tak Bliski, a w Sumie to Byliśmy u Siebie :-)
Wyjazd bardzo udany, doping dość dobry.
Najważniejsze że 3 pkt. zabieramy do Sosnowca
Jeśli ma ktoś takie informacje to podajcie o kórej jakaś transmisja z meczu dzisiejszego jest :!: , obejrzało by się jak to w TV wyszło nam.
Kto nie był niech żałuję
Slawojka znów scześliwy teraz z Radomiakiem zakładaj.
Zrobiło sie arcy ciekawie teraz w tabeli Podbeskidzie przegrało napewno się utrzymamy a może coś więcej :?: :P