Brawo Tomek !
Ja zacząłem ten temat i proponuje zakończmy go obserwując dalszy rozwój piłkarski Tomka.
Podtrzymuje , że Tomek może być czołowym napastnikem Zagłębia.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
NIE PRZESADZASZ?IZRAEL TO NIE CAŁA EUROPA.IZRAEL LEŻY W AZJI.MY,NORMALNI CZUJEMY SIĘ POZDROWIENI.Gigaland napisał(a):Czytam ten temat i mam pytanie do kilku osób bluzgających na Stolpę. Czy ktoś pamięta Andrzeja Kubicę??? Śmiało się z niego pół Sosnowca, a do dzisiaj strzela bramki w całej Europie.
Pozdrowienia dla normalnych
WOJTEK napisał(a):NIE PRZESADZASZ?IZRAEL TO NIE CAŁA EUROPA.IZRAEL LEŻY W AZJI.MY,NORMALNI CZUJEMY SIĘ POZDROWIENI.Gigaland napisał(a):Czytam ten temat i mam pytanie do kilku osób bluzgających na Stolpę. Czy ktoś pamięta Andrzeja Kubicę??? Śmiało się z niego pół Sosnowca, a do dzisiaj strzela bramki w całej Europie.
STRZELA ???NA RAZ?Gigaland napisał(a):Czytam ten temat i mam pytanie do kilku osób bluzgających na Stolpę. Czy ktoś pamięta Andrzeja Kubicę??? Śmiało się z niego pół Sosnowca, a do dzisiaj strzela bramki w całej Europie.
bankier napisał(a):no to wręcz liga mistrzów!!! a ile pucharów zdobył - ja go pamiętam z występów w sosnowieckim klubie! był hiperśmieszny :)))
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack