ZAGŁĘBIE Sosnowiec - GKS Bełchatów, sobota 30.04.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zaglebie - Belchatow

Postprzez krzysztof 2005-05-01, 8:36 am

Tadeusz Wisniewski napisał(a):...

Jestem zawsze soba i powiem iz jesli bedzie transmisja to ja dopilnuje, iz ZAGLEBIE wygra 2-0. W Mlawie udalo sie.
Pozdrawiam
Tadeusz

Panie Tadeuszu PZPN już Pana namierza :D
W sumie to miałem typować 1:0 licząc, że po zdobytej bramce będzie obrona Częstochowy, ale zasugerowałem się tym postem i wynik trafiony ;-)
krzysztof

Postprzez Soyer 2005-05-01, 8:53 am

dominx napisał(a):Do 4 miejsca tylko 5 punktów (

8 punktów. My mamy 35 a Kujawiak 43
Soyer
Moderator

Postprzez Soyer 2005-05-01, 9:00 am

twari napisał(a): I moim zdaniem swietnie zagrali Ujek i Zubanovic! Widac ze caly zespol wlozyl w ten mecz sporo sil ale oplacalo sie!! :)

Każdy ma oczywiści inne spojrzenie . Ja akurat stoję na murawie to mam inne (gorsze) pole widzenia. Ale myślę, że Zubanovic akurat zagrał słabe spotkanie, za to najlepsze od jakiegoś czasu spotkanie zagrał Łuczywek i nie mówię tylko tak, że strzelił bramkę. Zapierdzielał nieźle po cały boisku. Tomek ma najlepszą wydolność z całego zespołu (chyba sie nic nie zmieniło po przyjściu nowych grajków) i to dziś było widać.
Temat Małochy - tak jak po ostatnim mecz z Mławą, gdzie zagrał dobry mecz tak i wczoraj potwierdził, że walczy i znó pokazał że umie grać w piłkę. Patrząć na relacje to przy każdym golu włożył swoją cegiełkę.
Ujek - zrobił to co do niego należało i chwała mu za to.
Dobrze, żę zespół otrząsnął sie po stracie Lachowskiego i gra swoje.
Swoją drogą Tochel przed tymi spotkaniami tż musi mieć łeb nabity,
skoro mówi że jego zespół jest rozpracowany . Zawód trenera nei jest taki łatwy jakby się komuś wydawało. Przykład Zielińskiego w Legii.
Soyer
Moderator

Zaglebie - Belchatow

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-05-01, 9:04 am

Kol. EMDZEJ - Serdecznie Dziekuje za transmisje- frajda ogromna.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Re: Zaglebie - Belchatow

Postprzez emdżej 2005-05-01, 9:06 am

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. EMDZEJ - Serdecznie Dziekuje za transmisje- frajda ogromna.
Pozdrawiam
Tadeusz

Nie ma sprawy. Robię to z przyjemnością i nie ma za co dziękować. Takie moje zadanie. Miło, że komuś sprawiam tym przyjemność i ktoś docenia to co robię.
emdżej

Postprzez ŁOSKI1906 2005-05-01, 9:10 am

Gra Zagłębia bardz dojrzała i pewna !!! kilka dziur w obronie sie znalazło ale Bęben wszystko wczoraj łapał.
pozdro
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Re: ZAGŁĘBIE Sosnowiec - GKS Bełchatów, sobota 30.04.

Postprzez Ader 2005-05-01, 9:14 am

slawojka napisał(a):Założyłem temat o meczu z Mławą - poszcześciło się - mamy zwycięstwo.
Zatem pozwolę sobie rozpocząć także dyskusję o najbliższym meczu. Czasu już nie wiele, za 2 dni przyjeżdża do Sosnowca lider z Bełchatowa.
My jesteśmy podbudowani zwycięstwem w Mławie, rywal - wygraną ze Świtem praktycznie zapewnił sobie awans do ekstraklasy (16 pkt przewagi nad 4. miejscem barażowym). Liczę przy tym, że nie zagrają u nas na maxa i widzę w tym szansę o wzbogacenie się Zagłębia o kolejne punkty, tym bardzie w perspektywie meczu z outsiderami z Radomska - komplet 6 punktow w najbliższych dwóch meczach gwarantuje nam długi spokój, być może już do końca rundy.
Jak Wy to postrzgacie? Jakie dajecie szanse na zwycięstwo?
Jakie ustawienie? Defensywne czy ofensywne?
Ja widzę tutaj niespodziankę kolejki i że 3 punkty zostaną w Sosnowcu.

proponuje stalego zalozyciela tematow :wink:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: ZAGŁĘBIE Sosnowiec - GKS Bełchatów, sobota 30.04.

Postprzez emdżej 2005-05-01, 9:15 am

Adi89 napisał(a):
slawojka napisał(a):Założyłem temat o meczu z Mławą - poszcześciło się - mamy zwycięstwo.
Zatem pozwolę sobie rozpocząć także dyskusję o najbliższym meczu. Czasu już nie wiele, za 2 dni przyjeżdża do Sosnowca lider z Bełchatowa.
My jesteśmy podbudowani zwycięstwem w Mławie, rywal - wygraną ze Świtem praktycznie zapewnił sobie awans do ekstraklasy (16 pkt przewagi nad 4. miejscem barażowym). Liczę przy tym, że nie zagrają u nas na maxa i widzę w tym szansę o wzbogacenie się Zagłębia o kolejne punkty, tym bardzie w perspektywie meczu z outsiderami z Radomska - komplet 6 punktow w najbliższych dwóch meczach gwarantuje nam długi spokój, być może już do końca rundy.
Jak Wy to postrzgacie? Jakie dajecie szanse na zwycięstwo?
Jakie ustawienie? Defensywne czy ofensywne?
Ja widzę tutaj niespodziankę kolejki i że 3 punkty zostaną w Sosnowcu.

proponuje stalego zalozyciela tematow :wink:

Bardzo dobry pomysł :) Slawojka zakładaj temat o Radomsku zanim cię ktoś uprzedzi 8)
emdżej

Postprzez Dj_mdc 2005-05-01, 10:46 am

Teraz trzeba skupić się na kolejnym spotkaniu a o tym zwycięstwie trzeba zapomnieć , koncentracja to podstawa do zwycięstwa a więc chłopaki RKS trzeba pokonać :)
Dj_mdc

Postprzez problematyk-ziom 2005-05-01, 11:10 am

no nie zupełnie kujawiak ma dalej 40 ptk... i jeden mecz zaległy... jest kilka możliwości z tego co wiem... albo go powtórzą albo będzie dokańczany czyli narazie ma 40 ;)
problematyk-ziom

...

Postprzez Krawiec 2005-05-01, 11:28 am

Dla mnie nr 1 wczorajszego meczu to Hosic. ! Kolejny po Ujku, Lachowskim i Pitrym transferowy strzał w 10- kę.
Krawiec

Postprzez zgredos 2005-05-01, 12:53 pm

problematyk-ziom napisał(a):

no nie zupełnie kujawiak ma dalej 40 ptk... i jeden mecz zaległy... jest kilka możliwości z tego co wiem... albo go powtórzą albo będzie dokańczany czyli narazie ma 40 ;)

Przede wszystkim musimy zapewnić sobie byt. Przed nami kolejki cudów, a mamy 6 pkt przewagi
zgredos

Postprzez Banan 2005-05-01, 12:55 pm

Tak jak już pisałem meczyk "spokojny"-bez większego ciśnienia (zwłaszcza ze strony GKS) . W ZAGŁĘBIU wszyscy grali dobrze , lub bardzo dobrze. :) Powala mnie gra Hosica!
Banan

zaglebie-belchatow

Postprzez rossoneri 2005-05-01, 1:16 pm

Hosic to najlepszy transfer od paru ladnych lat szkoda ze kontuzjowani sa Skrzypek i Pitry bo w takim meczu by sie przydali na szybkie kontry i byloby wiecej bramek
rossoneri

Re: ...

Postprzez twari 2005-05-01, 1:22 pm

Krawiec napisał(a):Dla mnie nr 1 wczorajszego meczu to Hosic. ! Kolejny po Ujku, Lachowskim i Pitrym transferowy strzał w 10- kę.

No dla mnie to jest fenomen! Narzekalismy na nasza gre obronna i prosze- wystarczyl zakup jednego zawodnika i juz spokoj... :) On poprostu wymiata!

Ale bardzo pozytywnie wypadl tez Adzem! Cisnal do konca, nie opierdzielal sie... duzy plus dla niego! Wiele akcji zaczelo sie od niego!
twari

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna