LEGIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez fabian 2003-04-24, 2:11 pm

rados napisał(a):powiedzmy sobie szczerze niektórzy piłkarze np.ten jugosławiański bramkarz,Szala(nie grał w dzisiejszym meczu),słabiutki Kiełbowicz to nie są zawodnicy na miarę tak wielkiego klubu jakim jest niewątpliwie Legia.

No akurat Mijanovic zagral dobry mecz z Odra
fabian

Postprzez rados 2003-04-24, 5:03 pm

fabian napisał(a):
rados napisał(a):powiedzmy sobie szczerze niektórzy piłkarze np.ten jugosławiański bramkarz,Szala(nie grał w dzisiejszym meczu),słabiutki Kiełbowicz to nie są zawodnicy na miarę tak wielkiego klubu jakim jest niewątpliwie Legia.

No akurat Mijanovic zagral dobry mecz z Odra

I co z tego.I tak uważam że Boruc jest od niego lepszy i chyba nie ma sensu sprowadzać zawodnika o niższych umiejętnościach z zagranicy tylko należy szkolić młodziez.Efekt będzie ten sam lub nawet lepszy.
P.S.Po jednym meczu nie mozna oceniać czy ktos jest dobry czy zły jednak chyba zgodzisz się ze mną że Mijanović miał więcej słabych meczy niż dobrych.
Pozdro
rados
Zagłębiak

Postprzez fabian 2003-04-26, 9:54 am

rados napisał(a):I co z tego.I tak uważam że Boruc jest od niego lepszy i chyba nie ma sensu sprowadzać zawodnika o niższych umiejętnościach z zagranicy tylko należy szkolić młodziez.Efekt będzie ten sam lub nawet lepszy.
P.S.Po jednym meczu nie mozna oceniać czy ktos jest dobry czy zły jednak chyba zgodzisz się ze mną że Mijanović miał więcej słabych meczy niż dobrych.
Pozdro

Byłem wczoraj na Legii i przyznaje racje - BORUC JEST ZAJE...
W ogole co za mecz ... Bajka... Ledwo dzisiaj wstalem ... Szkoda, ze nie moge byc na Ludowym, jak dzisiaj wygramy
PS. Ze szkoleniem mlodziezy to jest kicha, bo taniej jest kupic zawodnika, niz wydawac kase na mlodych, niestety
fabian

Dziś derby Warszawy

Postprzez Lukas 2003-05-04, 9:17 am

troche sie denerwuje przed meczem (mam nadzieje że w drodze do domu nie będę musiał jeszcze wstąpić do szpitala)
Lukas

Postprzez Sadek 2003-05-04, 11:25 am

a dzisaj są derby Warszawy :) czy znowu bedzie remis :?:
chyba nie mam nadzieje że legia wygra i powróci conajmniej na 3 miejsce do końca sezonu troche jeszcze pozostało moje typy to

1Wisła
2Groclin
3Legia
4Odra
5Gks K

pzdr
Sadek
dj. transfer

Postprzez fabian 2003-05-04, 11:35 am

sadomen napisał(a):a dzisaj są derby Warszawy :) czy znowu bedzie remis :?:
chyba nie mam nadzieje że legia wygra i powróci conajmniej na 3 miejsce do końca sezonu troche jeszcze pozostało moje typy to

1Wisła
2Groclin
3Legia
4Odra
5Gks K

pzdr

Ja myślę, że swoim "odpowiedzialnym" zachowaniem, czyli przeznaczeniem 500 biletów dla nas władze Polonii zapewnią niezłą zadymę. No ale inaczej nie mogli zapewnić przewagi kibiców Polonii ;)
Ale wystarczy, żeby zagrali jak z "Dospelem ;)" i bedzie dobrze. Tyle, że te Puchary to takie mydlenie oczu. Nie wierzę, żeby jakakolwiek polska drużyna cokolwiek wywalczyła. I tak pewnie po wiośnie zacznie się wielka wyprzedaż, jak co roku. Tyle dobrze, że nie ma już za bardzo kogo sprzedać.
fabian

Postprzez emde 2003-05-04, 12:08 pm

Szanse mamy jeszcze nawet na mistrza i duzo osob w to wierzy. Ja jestem bardziej realistą i mysle ze zajmniemy 2 lub 3 miejsce.

ps. Ogladajcie dzisiaj derby w anal+, bedzie sie dzialo...
emde

No i 1:0 dla Legiuni...

Postprzez fabian 2003-05-04, 3:27 pm

emde napisał(a):Szanse mamy jeszcze nawet na mistrza i duzo osob w to wierzy. Ja jestem bardziej realistą i mysle ze zajmniemy 2 lub 3 miejsce.

ps. Ogladajcie dzisiaj derby w anal+, bedzie sie dzialo...

sie działo ;)
fabian

Postprzez Lars 2003-05-04, 9:06 pm

Grą Legia jak zwykle na wiosne nie zachwyciła, ale 3ptk są i nareszcie zwyciestwo na konwiktorskiej. Jestem optymistą i myśle że Legia pokona pewnie za tydzien Wisłe P. i przesunie sie na 3 miejsce w tabeli :) . DRAGO DAJ WKOŃCU SZANSE TOMKOWI SOKOŁOWSKIEMU BO TEN NUHI TO TYLKO BIEGAĆ UMIE I FARTEM CZASAMI PRZEJSC ZAWODNIKA ALE POTEM NA DOKLADNE DOSRODKOWANIE TO JUZ SIŁY NIE MA :( :!:
Lars

Postprzez Pesto 2003-05-04, 11:54 pm

Brawo Saganowski !
Pesto
kumaty

Postprzez Lars 2003-05-31, 8:04 pm

Co ta Legia robi??!! :x Remis u siebie z II-ligowym Ruchem. Groclin pokazal jak to sie robi. Cześć Zagłębie Groclin jestem i jest 4:0. NIemoge w to uwierzyc ale to juz jst chyba koniec. Legia po za 3.:(
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez fabian 2003-06-01, 1:49 am

Dobra niby nie ten temat, ale jak zwykle bylem na meczu. I pare uwag. Sluchajcie nie wiem o co chodzi, ale mecze ostaniej szany nie koncza sie takimi wynikami. 3 bramka dla nas ze spalonego, dlatego dziekujmy bogu za remis, aczkolwiej ani nam ani Ruchowi nic nie daje. Bo Szczakurwianka zostaje. Kocham ten zespol, ale jak nawet Kucharzowi sie nie chce biegac....... Moze za cieplo bylo.... Jezu jakis sasiad napieprza w sciane, ale mnei sie podoba plyta z Matrixa ;))) Na prawde to najgorszy mecz w tym sezonie na Lazienkwoskiej,a bylem nawet na Groclinie. Szacunek dla Kucharza, Ziela i Sagana, bo tylko oni dzisiaj grali, reszta przeszla obo meczu. I k***a jak ich nie lubie to szkoda, ze Ruch spada. A Szczakurwianka zostaje, nawet mi sie nie chce gadac..... Polska Liga. k***a Gornik Polkowice w pierwszej lidze.C U na nastepnym Zaglebiu, znowu przyjezdam!!!!
fabian

Postprzez Lars 2003-06-02, 3:30 pm

"Jak poinformował "Przegląd Sportowy", Zbigniew Jakubas, potencjalny nowy właściciel Legii Warszawa, zapowiada, że jeżeli przejmie stołeczny klub, zajdą w nim rewolucyjne zmiany kadrowe.

"Po tym, co zobaczyłem w meczach z Garbarnią i Ruchem, miałbym pewne warunki. Tak naprawdę to do wymiany nie są tylko kibice. W nich bym zainwestował, zawodnikom podziękował. Jeżeli wejdę w Legię, to zostaną Saganowski, Wróblewski, Jarzębowski, może Svitlica. Reszta za drzwi. Po co mi te staruchy, którym się nie chce biegać?" - powiedział Jakubas."

Co na ten temat myślicie?
Lars

Postprzez rados 2003-06-02, 3:39 pm

Takie gruntowne rewolucje nie są za dobre,choć z drugiej strony gdy widmo braku Legii w europejskich pucharach jest niestety coraz bardziej realne trza coś z tym zrobić.Ja w pierwszej kolejności podziekowałbym za prace panu Okuce,który gra przestarzałym systemem 3-5-2,który sie nie sprawdza i ma tendencje do sprowadzanie swoich rodaków ,którzy,delikatnie mówiąc, nie sprawdzają się w polskiej lidze.Ale też nie przesadzałbym z wyrzucaniem (no chyba żeby wzmocnili Zagłębie,to bardzo prosze :D ) np.Zielinskiego,Kucharskiego czy Józwiaka bo tak doświadczeni zawodnicy są przydatni każdej drużynie.
rados
Zagłębiak

Postprzez Lars 2003-06-02, 3:47 pm

Bo Ja uwazam ze taka zmiana kadry by mogla albo wszystko popsuc, albo bardzo polepszyc gre Legi. zalezy kto na ich miejsce mialby przyjsc. Oprócz tych zawodnikow o ktorych jest mowa wyzej, zostawil bym jeszcze Kucharza bo on nadaje charakter druzynie i Zielinskiego ktory moglby byc wzorem dla młodszych obrońców... A tak po za tym chyba Okuka juz nic wiecej z Legia nie osiagnie i potrzebna jest zmiana trenera...
Lars

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna