MKS MŁAWA - ZAGŁĘBIE 27.04.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

:(

Postprzez ^m@rcin^ 2005-04-28, 7:38 am

Na temat meczu sie nie wypowiadam bo nie bylem :( :( Moge tylko napsiac ,ze niektore osoby chyba bardziej przezywaja mecz na czacie niz na stadionie :?
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez ully 2005-04-28, 8:00 am

Cóż.Zwyciestwo piękna bramka Wolańskiego.Dobry Małocha.Znakomita gra w obronie Hosica.A jeden pan ewidentnie zawalił dwie bramki ,ale zwycięzców się nie sądzi.
ully
Adventure Group

...

Postprzez Krawiec 2005-04-28, 8:02 am

LuksUSA fenomenalnie Wojtek nie zagrał jak wynika z wypowiedzi kibiców, którzy byli na meczu. Tym opisem wklejonym przez IQ bym sie nie sugerował bo kwiecisty język dziennikarza sprawił, że przez moment pomyślałem, że to był mecz Chelsea - Barcelona, a nie 2 liga polska.

Dokałdnie tak jak pisze Cygan. W meczach, które widzieliśmy Wojtek grał drewno i większość zastanawiała się co on robi na boisku. Zawsze broniłem Stolpy bo strzelał dużo bramek choć i tracił wiele razy piłkę w prosty sposób . Broniłem go bo był/jest piłkarzem rozwojowym , natomiast Wojtka obecność w pierwszym składzie jak na razie uzasadniam tylko tym, że Pitry jest niedysponowany.

Niechby Małocha strzelił i z 5 następnych bramek w meczu z Radomiakiem i Radomskiem - jeśli wykaże umiejetności z Bełchatowem, Widzewem czy Jagiellonią, to zmienię zdanie i uderze się w pierś.

Dla jasności szczerze mu tego życzę żeby poczuł piłkę na nodze i poszedł w ślady Rasiaka - bedę go dopingować podczas meczu tak samo jak innych zawodników.

Życzę też zespołowi żeby zagrał z Bełchatowem i innymi zespołami z góry tabeli tak jak po wejściu Lachy w meczu z Arką albo tak jak grał na początku i końcu meczu z ŁKS-em .
Krawiec

Postprzez WOJTEK 2005-04-28, 8:24 am

I JAK ZWYKLE NAJWIĘCEJ MAJĄ DO POWIEDZENIA CI, KTÓRZY MECZU NIE WIDZIELI. O CO WAM k***a CHODZI ?? GOŚĆ STRZELA DWA GOLE, W DWÓCH NASTĘPNYCH MA UDZIAŁ I JESZCZE NARZEKACIE. DLA MNIE MOŻE SIEDZIEĆ CAŁY MECZ NA BOISKU ALE JAK STRZELI GOLA NA WAGĘ ZWYCIĘSTWA TO BĘDĘ GO CHWALIŁ. WOJTEK JEST NAJLEPSZYM STRZELCEM NA WIOSNĘ A "ZNAWCY" GO JEBIĄ. :roll: :roll: :roll:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez slawojka 2005-04-28, 8:30 am

WOJTEK napisał(a):I JAK ZWYKLE NAJWIĘCEJ MAJĄ DO POWIEDZENIA CI, KTÓRZY MECZU NIE WIDZIELI. O CO WAM k***a CHODZI ?? GOŚĆ STRZELA DWA GOLE, W DWÓCH NASTĘPNYCH MA UDZIAŁ I JESZCZE NARZEKACIE. DLA MNIE MOŻE SIEDZIEĆ CAŁY MECZ NA BOISKU ALE JAK STRZELI GOLA NA WAGĘ ZWYCIĘSTWA TO BĘDĘ GO CHWALIŁ. WOJTEK JEST NAJLEPSZYM STRZELCEM NA WIOSNĘ A "ZNAWCY" GO JEBIĄ. :roll: :roll: :roll:

Brawa ode mnie dla obu Wojtków !!
Dla jednego za słowa dla drugiego za grę!
slawojka

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-04-28, 8:47 am

Musze zabrac glos w sprawie W.Malochy. Otoz kiedy w skladzie ustawilem WM w jedenastce wyjsciowej napisano, ze na starcie oslabilem druzyne.Otoz doswiadczonym Sympatykom nie musze udawadniac ze z napastnikami i ich skutecznoscia jest roznie. WM jest po powaznej operacji i jego gra napewno jest ostrozna, napewno to nie ten sam WM z przed operacji jak rowniez inna mentalnosc.
Przekonamy sie kiedy wroci LACHA po operacji. Jestem przekonany, ze to bedzie inny zawodnik(napewno na samym poczatku) po prostu bedzie gral ostroznie i bedzie mial inna mentalnosc.
A tak na koniec - to sa Sympatycy na FORUM ktorzy uprzedzili sie do WM - dajmy temu zawodnikowi pokoj, wazne aby gral i strzelal bramki dla Zaglebia Sosnowiec. A jak w tej rundzie robi to nie zle. Zobaczymy co bedzie z Belchatowem - jest szansa, ze Kol. KRAWIEC wybaczy zawodnikow podkniecia i bedzie OK.- bardzo fajna postawa i przyklad.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

...

Postprzez Krawiec 2005-04-28, 8:50 am

"Jebią" to bardo adekwatne i wyważone słowo jak na admina :lol: Widze, że niektórzy przeżyli radykalną zmainę wewnętrzną - od czasów Stolpy. Ciekawe dlaczego ? :roll:

Dyskusja toczy się nie o postawie Małochy w meczu z Mławą tylko ogólnie (przynajmniej ja tak do tego podchodze). Uważam, że jest bez sensu takie stawianie sprawy tzn pisanie "gdzie są ci krytycy Małochy" .

To samo mogłem napisac po meczu z Koroną np. Gdzie są ci obroncy Małochy - i co byście napisali jeden z drugim ??
Ostatnio edytowano 2005-04-28, 9:15 am przez Krawiec, łącznie edytowano 2 razy
Krawiec

Postprzez slawojka 2005-04-28, 9:00 am

Warto też zwrócić uwagę, że cała kolejka była "pod nas". Wyniki z Chorzowa (Ruch-Polkowice 1:1), z Łodzi (ŁKS-Piast 0:0), z Jaworzna (Szczkowianka-Widzew 0:1) i z Bełchatowa (GKS-Świt 4:1) - trudno sobie wymarzyć korzystniejsze dla nas.
Tym samym mamy już 5 pkt nad strefa barażową i bezpośredni kontakt z ósmym miejscem.
slawojka

Postprzez zgredos 2005-04-28, 9:10 am

Napastnik jest od tego żeby strzelać bramki, Małocha strzela a niektórzy narzekają. Tak grać jak Ronaldinho to on nie będzie, najważniejsze że strzela bramki dla Zagłębia
zgredos

...

Postprzez Krawiec 2005-04-28, 9:21 am

Zanim skomentujesz zgredos przeczytaj więcej niż dwa ostatnie posty, a zwłaszcza post Cygana z poprzedniej strony.
Krawiec

Postprzez krzysztof 2005-04-28, 9:23 am

Super wynik, WM zaczyna strzelać, widocznie rozmowa z trzecim Wojciechm (Rudym) pomogła.
Piłkarze nadrobili brak bramek z Mławą w meczu u nas. Także jest ok.
Chociaż zamiast 0:0 i 4:2 wolałbym dwa razy po 2:1 Bilans bramek identyczny ;-)
krzysztof

Postprzez Tomano 2005-04-28, 9:26 am

Hehe Wojtek M. mogl ustrzelic hattricka ale Ujo zaplatal mu sie pod nogami i strzal nie byl tak soczysty jak powinien! Piekna bramka Tomka Luczywka, a co do przewrotki Wolanskiego to nie trafil czysto w pilke i tylko szmacianemu bramkarzowi mozna zawdzieczac ta bramke. Wracajac jeszcze do bohatera wiekszosci ostatnich watkow to po pierwszej bramce calowal nasz herb.... ciezko mi sie ustosunkowac do tego gestu.
Tomano
Adventure Group

Postprzez Gilardino 2005-04-28, 9:37 am

WOJTEK napisał(a):I JAK ZWYKLE NAJWIĘCEJ MAJĄ DO POWIEDZENIA CI, KTÓRZY MECZU NIE WIDZIELI. O CO WAM k***a CHODZI ?? GOŚĆ STRZELA DWA GOLE, W DWÓCH NASTĘPNYCH MA UDZIAŁ I JESZCZE NARZEKACIE. DLA MNIE MOŻE SIEDZIEĆ CAŁY MECZ NA BOISKU ALE JAK STRZELI GOLA NA WAGĘ ZWYCIĘSTWA TO BĘDĘ GO CHWALIŁ. WOJTEK JEST NAJLEPSZYM STRZELCEM NA WIOSNĘ A "ZNAWCY" GO JEBIĄ. :roll: :roll: :roll:

I kto to mówi (pisze) ???!!!! :shock: :shock: :shock:
Jak dobrze pamiętam, a pamieć raczej mnie nie zawodzi, to Ty też wielokrotnie miałeś (masz) uprzedzenia to niektórych zawodników. I też nie miało dla Ciebie znaczenia czy strzelili bramkę czy zagrali słabo bo "jechałeś" z nimi zawsze równo !!!

A dla mnie Wojtek Strzelba jak zagra cienko to dostanie odpowiednią porcję krytyki vide mecz z Koroną , a jak zagra dobrze jak na Mławie to gratulacje, co niniejszym czynię. Houk
Gilardino

Re: ...

Postprzez Redeniak 2005-04-28, 10:04 am

Krawiec napisał(a):To samo mogłem napisac po meczu z Koroną np. Gdzie są ci obroncy Małochy - i co byście napisali jeden z drugim ??

Że zagrał kiepsko, podobnie jak (prawie) cała reszta.
Redeniak

Postprzez Rynek 2005-04-28, 10:12 am

Dajcie mu juz spokoj strzelil 2 bramki jest po kontuzji zobaczymy za kilka meczy na razie moze nie gra tak jak byscie sobie zyczyli a gra skutecznie wiec dajcie mu troche czasu! Jest po meczu wiec cieszmy sie ze zwyciestwa :!:
Rynek
Obserwowany

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna