MKS MŁAWA - ZAGŁĘBIE 27.04.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez mdc dg 2005-04-27, 7:05 pm

LucasUSA napisał(a):
mdc dg napisał(a):Znając życie Tochel w ataku wystawi swojego pupilka Wojtusia Małoche, z uzasadnieniem że to będzie mecz walki i potrzebny mu będzie rosły zawodnik na nasze jakże słynne wrzutki z połowy boiska :?

No i co teraz? Panowie, trenerka to nie Championship Manager, jak co poniektorym sie wydaje. Mam nadzieje uslyszec glosne bicie sie w piersi krytykow Malochy i innych malkontentow. Z opisu meczu wnioskuje, ze tym razem nie strzelano Malosze w glowe, ale nabijano go po nogach...
Wstrzymajcie sie czasem z krytyka i pomyslcie.

Bardzo dobrze Wojtuś strzelił 2 bramki ale ja zdania na jego temat długo nie zmienie ponieważ nie podoba mi się jego styl gry i tyle.Każdy ma swoje gusta :wink: POZDRO
mdc dg

Postprzez problematyk-ziom 2005-04-27, 7:08 pm

"No i co teraz? Panowie, trenerka to nie Championship Manager, jak co poniektorym sie wydaje. Mam nadzieje uslyszec glosne bicie sie w piersi krytykow Malochy i innych malkontentow. Z opisu meczu wnioskuje, ze tym razem nie strzelano Malosze w glowe, ale nabijano go po nogach...
Wstrzymajcie sie czasem z krytyka i pomyslcie."

no ale że ktoś w meczu strzelił 2 bramki nie oznacza że dostanie złotą piłke... poczekajmy troche z ocenami całkowitymi... po sezonie na spokojnie... po kilecach został u mnie drewniakiem... i to moje zdanie
problematyk-ziom

Postprzez PTAQ84 2005-04-27, 7:13 pm

Wojciech Małocha!Wojciecha Sosnowiec kocha :!: 8)
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez rajchi 2005-04-27, 7:15 pm

nie ma co roztrsząsać tematu pana WM, 3 pkt-y jadą do SOSNOWCA i z tego należy się cieszyć

miejmy nadzieję że w sobotę chłopaki pokażą dobrą piłkę

8)
rajchi

Postprzez LucasUSA 2005-04-27, 7:20 pm

Spojrzcie faktom w oczy, w tej rundzie Malocha wyrosl na czolowego napastnika naszej druzyny, czy Wam sie to podoba czy nie. Ja o gustach nie dyskutuje, ale wqrwiaja mnie glosy, ze nasz Trener wystawia go po znajomosci, czy ze zarobil na transferze :evil: albo podsumowania bez wzgledu na to, ze w sumie w zeszlej rundzie nie mial okazji sie wykazac.

A'propos "drewnianego" stylu... Pamieta ktos Jajesniaka? Albo Kubice? Pamietam, jak na Kubicy psy wieszano, z podobnymi zarzutami jak na Maloche, a w koncu zrobil kariere i to miedzynarodowa :twisted: .

Pozdro!
LucasUSA

...

Postprzez Krawiec 2005-04-27, 7:25 pm

Nie oceniaj LukasUSA książki po okladce . Nie identyfikuje się z jakimiś wypowiedziami typu Małocha to .... ale weź pod uwagę, że z lepszymi przeciwnikami Małocha jest bezradny w przeciwieństwie do np. Pitrego , który w zeszłej rundzie pogrążył świetnie grająca Koronę prowadzaona przez Wdowczyka i nie zawodził w innych prestiżowych meczach.

Jeśli Małocha bedzie strzelał regularnie bramki w meczu z przeciwnikami z górnych rejonów tabeli to uznam, że ma instynkt strzelecki mimo drewna w nodze i warto go trzymać w perspektywie 1 ligi. Na razie zasługi przypisuję podaniom Wolanskiego czy Ujka, po których nie mozna nic innego zrobić jak wpakować piłę do siatki .
Ostatnio edytowano 2005-04-27, 7:36 pm przez Krawiec, łącznie edytowano 1 raz
Krawiec

Postprzez CZaRnYY 2005-04-27, 7:28 pm

no ale że ktoś w meczu strzelił 2 bramki nie oznacza że dostanie złotą piłke...

uzupełnie - strzelił 2 bramki i zaliczył 2 asysty - czyli miał udział we wszystkich bramkach...
Pytanie :arrow: kto jest najskuteczniejszym zawodnikiem naszego zespołu w tej rundzie? :roll:
CZaRnYY

Postprzez rajchi 2005-04-27, 7:30 pm

Z A G Ł Ę B I E R U L E Z :twisted: :twisted: :twisted:
rajchi

Postprzez problematyk-ziom 2005-04-27, 7:31 pm

hmmm podczas kontuzji Lachowskiego, Pitrego, Zubanovicia, Skrzypka (1 caly mecz) no to Małocha...
problematyk-ziom

Postprzez ufel65 2005-04-27, 7:31 pm

Cieszy mnie wynik i 3 ptk ktore zostały w Sosnowcu tym bardziej ze ostatnie 2 mecze przegralismy.
Cieszy mnie takze ze Małocha wkońcu pokazuje na co go stac i ze sciągniecie go przed sezonem nie było przypadkowe i mam nadziej ze dzisiejszym występem pokazał tym wszystkim co go tak krytykuja ze on naprawde jest dobry. Przeciez piłkarz nie musi grac efektownie, wazne żeby był skuteczny i właśnie Małocha tak gra i to mnie cieszy. :D
Zreszta pewnie sadzac po wyniku cała drużyna zasłuzyła na brawa. :D
Bo meczów nie wygrywa jeden zawodnik tylko cała drużyna. Szkoda tych 2 bramek bo wynik 4:0 byłby super.
ufel65

...

Postprzez Krawiec 2005-04-27, 7:52 pm

Ta cała gadka pod tytułem "gdzie są ci ..." nie ma sensu . Przyjdzie nie daj Bóg taki mecz, że Małocha zwali kilka "setek" albo odskoczy mu piłka dziesięć razy od nogi zanim sia z nią zabierze i znowu nastąpi gadka z tym że w inną stronę pt. gdzie są ci którzy chwalili Małochę .
Krawiec

Postprzez Robson_sc 2005-04-27, 8:54 pm

Prawda jest taka ze punkty zdobyte z Mlawa sa tak samo wazne jak te zdobyte z Kujawiakiem Korona itp. Trzeba sie wiec cieszyc, ze zwyciestwa Zagłebia. Nie ma sensu pisac , ze Malocha jest dobry tylko ze slabymi itp bo jak mowi stare porzekadlo pilkarz jest tak dobry jak jego ostatni mecz. Wiec poki co cieszmy sie z tego co mamy i czekajmy na Belchatow.
Robson_sc

Re: ...

Postprzez kwachu 2005-04-27, 9:27 pm

Krawiec napisał(a):
kwachu napisał(a):Ciekawe co teraz napisza krytycy Małochy. Jakby nie było zapewnił nam już w tej rundzie 9 pkt. Piast, Kujawiak, Mława. Nieważne jak gra, ważne że strzela.

... a gdzie są ci którzy krytykowali perspektywicznego i bramkostrzelnego Stolpę :roll:

Ja krytykowałem Małochę na podstawie tych meczy, które widziałem . Być może raczej słabej - jak wynika z miejsca w tabeli - Mławiance nie dało się tego nie strzelić ale poczekam na obiektywna relację na stronie.

Jak strzeli z Bełchatowem dwie sztuki to zaczne się zastanawiac nad swoją znajomościa futbolu i zadam sobie pokutę . Na razie uważam, że ten zawodnik nie powinien wychodzić w pierwszym składzie po powrocie Pitrego do pełnej dyspozycji .

Ja nie mówie że Małocha jest lepszy od Pitrego. Mówie że nie jest taki zły skoro strzelił już 4 bramki. Nie wiem kiedy wróci Pitry i w jakiej formie będzie po kontuzji - więc narazie niech Małocha strzela ile może. Bez tych jego 4 bramek bylibyśmy dużo niżej. I nie jest powiedziane że kto inny na jego miejscu by takie podanie jak np. w meczu z Piastem wykorzystał.
kwachu

re

Postprzez Qba 2005-04-27, 9:46 pm

ja tez nie wynosze Malochy pod niebiosa, chodzi mi tylko o to, ze strzela - jest zle, nie strzela - jest zle.. zreszta dyskusja o Malosze nie ma zbyt wiele sensu - trener wie co robi..

pozdrawiam
Qba

Postprzez Codino 2005-04-27, 9:59 pm

No i co ten Małocha robi w składzie? Taki cienias, pewnie płaci Tochelowi żeby go wpuszczał!

:lol: :lol: :lol:

A poważnie, każdy ma prawo do krytyki, ale po meczu z Arką to niektóre wypowiedzi były żałosne.
Codino

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna