Grunwald-Zagłębie poniedzialek 17.00 ??

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez grzechu 2003-05-29, 4:41 pm

POczytajcie sobei forum grunwaldu :D

http://users.nethit.pl/forum/read/grunwald/2073961/
grzechu

Postprzez fabian 2003-05-29, 4:55 pm

grzechu napisał(a):POczytajcie sobei forum grunwaldu :D

POPROSZE TŁUMACZA. a swoją drogą najlepszy jest wpis:
"Bedziecie na obcym terenie na którym polegniecie wraz z swoją drużyną jak Krzyzacy pod Grunwaldem!!!
15 lipca 1410 pokonalismy Krzyżaków
Teraz czas na Zagłębie!!!"
No jasne, rozumiem że hanysy mają kompleks polskosci i koniecznie nazywają "tradycyjnie" swoje drużyny - Piast, Grunwald itp. ale Panowie
wyjasnijmy sobie - jesteście tylko pseudo podróbkami Polaków i obawiam się, że jak ktoś był z Waszych praszczurów pod Grunwaldem to ewentualnie z tej drugiej strony. Heh.
fabian

Ale jaja

Postprzez bidzej 2003-05-29, 5:20 pm

grzechu napisał(a):POczytajcie sobei forum grunwaldu :D

he he niezłe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale się uśmiałem hi hi te ich ustawki, są takimi kozakami jak Piotrcovia.
Nie ma co nie jedźmy tam bo polegniemy.
Buahahahaa
bidzej

Postprzez krzysiu 2003-05-29, 10:27 pm

Wyciąg z regulaminu rozgrywek III ligi
"Zawody mistrzowskie rozgrywane są w terminach wyznaczonych przez WG właściwego związku piłki nożnej i podanych zainteresowanym klubom w oficjalnym terminarzu. Godziny rozpoczęcia zawodów ustala gospodarz w przedziale 11.00 -18.00. W przypadku zmiany terminu spotkania po jego wyznaczeniu przez WG klub wnioskujący zobowiązany jest do wniesienia opłaty 200 złotych na konto związku piłki nożnej prowadzącego rozgrywki."

Ciekawe czy policja zaplacila 200 zł. :?:
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez Tiger 2003-05-29, 11:56 pm

Temat: Zorganizujmy żyleta na Grunwaldzie.
:shock: :D :D :D :D
Tiger

Postprzez kwachu 2003-05-30, 7:54 am

Nie tylko policja powinna zapłacić - także Tarachujski powinien wybulić 400 zł za przełożenie dwóch meczów - jako wnioskujący:))
kwachu

Postprzez Franz 2003-05-30, 2:26 pm

ta i calej pierwszej wiosennej kolejki :) przeciez tylko jemu przeszkadzal zle stan muraw :evil:
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

k***a MAC ROZPIERDALACIE MNIE NORMALNI!!!!

Postprzez PREDATOR 2003-05-31, 12:32 pm

Miałem pisać spokojnie bez żadnych nerwów , ale jak uslyszałem o tych terminach...powiem jedno tarachulski ty pierdolona hanysowska kurwo lepiej zbieraj pieniadze na co innego bo być może czeka cie nie mila niespodzianka i c*** wkurwiles mnie jak i wy piepszone gliwickie kurwy a zeby was ten Górnik tam zajebał .....wy i 2 liga z czym k***a no z czym z 0-6 z Włókniarzem z kupowaniem meczy ...ZAPOMNIJCIE!!!!
nie wejdziecie napewno wchodzimy my albo Lech i tyle a wy..wy sie wykruszycie i jush nie wejdziecie jush nigdy bedziecie tak samo plakac jak Janina Libiąż ..tesh tak kozaczyli i co? i GÓWNO ztego maja na was tez przyjdzie kolej i to jush nie dlooogo ...
poczekamy do konca sezonu jesli jakims pierdolonym kupionym cudem awansujecie to w prezencie na droge MAMY dla was niespodzianke a jaka...zobaczycie ale wam miny zrzedna .....
wypierdalajcie do V ligi tam wasze miejsce ..przeciez ci wasi smieszni kopacze grac nie potrafia bo jesli ktos potrafi to nie musi kupowac spotkan a wy co robicie...i odpowiedzcie sobie sami przed soba tak naprawde szczerze czy jestescie prawdziwymi fanami pilki bo mi sie wydaje ze nie....hehe ale fajnie bedziecie w 2 lidze poprostu cos pieknego...ale w jaki stylu ptam k***a w jakim stylu??!!
a pieniadze sie kiedys skoncza jak i wasze przekrety bo predzej czy pozniej ktos wydyga i pomysli gdy zrobi sie goraco ze ktos do tylka moze mu sie dobrac a nie warto sobie robic jazd z powodu jakiegios smiesznego badziewia z gliwic....tak bardzo wam sie bedzie podobal wash KUPIONY awans?? wiec gratuluje kurewki.....myslcie sobie ze jest ok ze wejdziecie ja wam powiem tyle ZAGŁĘBIE JESZCZE NIE POWIEDZIALO OSTATNIEGO SLOWA .. A TEN SIE SMIEJE KTO SIE SMIEJE OSTATNI ...narazie jestescie pierwsi ale ostatnimi bedziemy MY !!!!!!!!!!!!!!!
PREDATOR

Postprzez Gość 2003-05-31, 8:11 pm

:shock: WOW .. Predator skocz na piwko na uspokojenie :D
Gość

Postprzez Gliwice 2003-05-31, 8:40 pm

zrobicie nam niespodzianke hehe wszyscy juz sie nie mozemy doczekac waszej niespodzianki czekamy!!!! jestescie naprawde zalosni!! mecz w Gliwicach juz niedlugo dostaniecie w dupe od wiesniakow z Ostropy a kibice z Ostropy zajebia was widlami.
Gliwice

Postprzez WOJTEK 2003-05-31, 8:46 pm

Gliwice napisał(a):zrobicie nam niespodzianke hehe wszyscy juz sie nie mozemy doczekac waszej niespodzianki czekamy!!!! jestescie naprawde zalosni!! mecz w Gliwicach juz niedlugo dostaniecie w dupe od wiesniakow z Ostropy a kibice z Ostropy zajebia was widlami.
JUŻ SRAMY W MAJTKI.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gliwice 2003-05-31, 8:52 pm

no my tez sramy w majty juz wszyscy sie pochowali w domach bo nie wiadomo kiedy niespodzianka z Sosnowca nadzejdzie w Gliwicach juz po zamykano szkoly sklepy urzedy pracy wszyscy czekaja na niespodzianke telewizja juz jest .Boimy sie nie robcie nam niespodzianki
Gliwice

Postprzez WOJTEK 2003-05-31, 9:06 pm

Gliwice napisał(a):no my tez sramy w majty juz wszyscy sie pochowali w domach bo nie wiadomo kiedy niespodzianka z Sosnowca nadzejdzie w Gliwicach juz po zamykano szkoly sklepy urzedy pracy wszyscy czekaja na niespodzianke telewizja juz jest .Boimy sie nie robcie nam niespodzianki
TO JUŻ TERAZ WIEM DLACZEGO TAKI U WAS SMRÓD I DLACZEGO TAK DUŻO NIEROBÓW I TŁUMOKÓW NA ULICACH.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Wasyl 2003-05-31, 11:04 pm

Żle się stało, że wypuściliśmy PREDATORA na przepustkę...Od razu mówię, że ja byłem przeciw ale reszta personelu naszego Ośrodka mnie przegłosowała. Uważali, że 10 lat terapii daje jednak rezultaty...
Że amerykańskie metody, z którymi eksperymentowalismy na umyśle PREDATORA, sprawdziły się. Miał powrócić do społeczeństwa jako "jednostka o nikłych implikacjach do nawrotu choroby" ale w tak trudnych przypadkach diagnozy nie muszą być w 100% trafne. Byłem przeciw, ponieważ nie uznaję za wyleczonego kogoś, kto kąpie się w berecie
i mówi o sobie, że jest wynalazcą Słońca...PREDATOR w ostatnich latach nie był agresywny - terapia zajęciowa w grupie z sadystycznym pożeraczem dżdżownic, eks-klaunem udającym wilkołaka w Sztumie oraz dwoma czeskimi marynarzami z łodzi podwodnej wydawała się idealną drogą do zatarcia w PREADTORZE śladów z mrocznej przeszłosci jego umysłu. Dobitnie jednak widać, że przez PREDATOREM jescze daleka droga i spory kawał czasu w naszym Ośrodku Izolacji Osób Zdefektowanych Psychicznie. Jak tylko wróci z przepustki, zaczynamy kolejny etap opracowany dla niego przez naszych specjalistów: namaczanie w roztworze majeranku, akupunktura okolic odbytu
i naświetlania płatów czołowych mózgu lampką górniczą.
Jeżeli te zabiegi nie odniosą skutku - pozostaje jedynie modlitwa...
Wasyl

ha ha ha HA!!

Postprzez PREDATOR 2003-06-01, 4:48 am

wasyl to bylo naprawde doskonale ....taki dogadales ze normalnie rozjebalo mi uczucia.....powiem krotko ZEBYŚ KURWO TAKI MĄDRY W SZKOLE BYŁ!!
PREDATOR

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna