KORONA - ZAGŁĘBIE

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Cygan 2005-04-21, 12:08 pm

Moze takie ustawienie?:

...................................Beben.......................................
Warakomski........Teresa...... Hosić (Malina)........Adżem

........................................... Morawski
Kłoda..........Madar (Malina?)......................Chwalibogowski

.................................................Ujo................................

........................... Małocha (Zubanović)...........................
I opcja:
Ujo - ofensywny pomocnik/napastnik
Moraś - defens.pomocnik
Madar - pomocnik z zadaniami ofensywnymi (z tego co widziałem,słabo radzi sobie w defensywie).
II opcja - bardziej defensywna: Malina za Madara - mamy wtedy 2 defensywnych pomocników (jeśli potrzeba z zadaniami ofensywnymi), ofensywnego Uja, wyprowadzajacego akcje z kontry i także na kontry nastawionych skrzydłowych.
Moim zdaniem sprawdziłby sie też Adżem, jako skrzydłowy, ale nie mam pojecia jak załatać po nim dziurę w obronie?
I dlatego też tylko wirtualnie układam koncepcję. Prawdziwa jednak należała bedzie do trenera. To on najlepiej zna zawodników, wie na jakiej pozycji każdy z nich może zagrać (tzw.indywidualne predyspozycje). Bardzo ważną kwestią jest tutaj też rozpracowanie rywala i ustawienie zespołu stricte pod styl gry Korony - a o tym, nieukrywajmy, tez mamy dużo bladsze pojecie...Pamietajmy o tych faktach, kiedy to my będziemy starali się "ustawić drużyne zamiast trenera" i przeforsować na forum zmiane formacji przez jakiegoś gracza :) (chocby nawet jak najbardziej słuszna była) :)

Pozdrawiam
Cygan

Postprzez Mati_1987 2005-04-21, 2:31 pm

Warson napisał(a):A aj tesh jade do kielc i CHCE WIDZIEC ZWYCIESTWO BO NA WYJAZDACH KIBICÓW JEST ONO JESZCZE BARDZIEJ ZADOWALAJĄCE!!!

po pierwsze to nie musisz wszędzie pisać że jedziesz bo nie jesteś jakimś VIPem.. :lol:
po drugie to "że chcesz zwycięstwo bo na wyjazdach" to odpuść sobie
pewnie 1 raz jesteś i piszesz takie rzeczy.. przecież normalnie Ty nie jeździsz na wyjazdy... :lol:
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Postprzez WOJTEK 2005-04-21, 2:33 pm

MATI - ŚWIETNE SŁOWA.
TERAZ TO SIĘ WOZI WIELU TAKICH NAPINACZY. BO BLISKO, BO SPEC, BO DOBRA GRA. ALE JAK JUZ DALEJ, GDY SPECA NIE MA I GDY JEST 5 KOLEJNYCH PORAŻEK TO NIE MA KOMU TYŁKA RUSZYĆ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez misiek1906 2005-04-21, 3:26 pm

WOJTEK napisał(a):MATI - ŚWIETNE SŁOWA.
TERAZ TO SIĘ WOZI WIELU TAKICH NAPINACZY. BO BLISKO, BO SPEC, BO DOBRA GRA. ALE JAK JUZ DALEJ, GDY SPECA NIE MA I GDY JEST 5 KOLEJNYCH PORAŻEK TO NIE MA KOMU TYŁKA RUSZYĆ.

To zależy wszystko od człowieka. Jeżeli jest ktos naprawde w to wszystko zaangażowany, ma na swoim koncie kilkadziesiąt wyjazdów to kolejny jest dla niego czymś świętym. Ja też w tym roku byłem na Pucharze Polski w siatke w Olsztynie w 3 osoby, mimo, że Płomień przegrał 9!!!! meczy pod żąd, bo niewyobrażałem sobie, że4 może mnie tam nie byc. Jeżeli zdam jutro mature na przyzwoitym poziomie, to tez jade...
misiek1906

Postprzez Pesto 2005-04-21, 3:33 pm

misiek1906 napisał(a):Ja też w tym roku byłem na Pucharze Polski w siatke w Olsztynie w 3 osoby, mimo, że Płomień przegrał 9!!!! meczy pod żąd, bo niewyobrażałem sobie, że4 może mnie tam nie byc. Jeżeli zdam jutro mature na przyzwoitym poziomie, to tez jade...

obawiam się , że może cię zabraknąć :lol:
Pesto
kumaty

re

Postprzez Qba 2005-04-21, 5:03 pm

Pesto napisał(a):
misiek1906 napisał(a):Ja też w tym roku byłem na Pucharze Polski w siatke w Olsztynie w 3 osoby, mimo, że Płomień przegrał 9!!!! meczy pod żąd, bo niewyobrażałem sobie, że4 może mnie tam nie byc. Jeżeli zdam jutro mature na przyzwoitym poziomie, to tez jade...

obawiam się , że może cię zabraknąć :lol:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D wiem, ze nic nie wnioslem do dyskusji, ale to bylo piekne!!!!!! :D:D:D:D Pesto masz u mnie browara :D
Qba

Postprzez Redeniak 2005-04-21, 5:52 pm

Przepraszam Moderatorow, ale nie moglem sie powstrzymac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Qba jak bedziesz stawial Pesto browara daj znac dolacze sie - dawno sie tak nie usmialem :D . Oczywiscie nie z Miska, bo kazdemu moze sie zdarzyc blad, lecz z celnej i swietnej riposty Pesto :lol: Pozdro dla obu Panow
Redeniak

Postprzez misiek1906 2005-04-21, 5:56 pm

to wszystko przez ten cholerny STRES
misiek1906

Postprzez Szwedur 2005-04-21, 6:00 pm

Mati_1987 napisał(a):
Warson napisał(a):A aj tesh jade do kielc i CHCE WIDZIEC ZWYCIESTWO BO NA WYJAZDACH KIBICÓW JEST ONO JESZCZE BARDZIEJ ZADOWALAJĄCE!!!

po pierwsze to nie musisz wszędzie pisać że jedziesz bo nie jesteś jakimś VIPem.. :lol:
pewnie 1 raz jesteś i piszesz takie rzeczy.. przecież normalnie Ty nie jeździsz na wyjazdy... :lol:

Z tego co wiem to ty mati raczej wyjazdowiczem nie jesteś też byłeś na jednym wyjeździe więc poco piszesz takie rzeczy jakbyś był kibicem z niewiadomo jaką tradycją. -bezsens :)
Ostatnio edytowano 2005-04-21, 8:15 pm przez Szwedur, łącznie edytowano 1 raz
Szwedur

Postprzez CZaRnYY 2005-04-21, 6:12 pm

Szwedur napisał(a):
Mati_1987 napisał(a):

Z tego co wiem to ty mati raczej wyjazdowiczem nie jesteś też byłeś na jednym wyjeździe więc poco piszesz takie żeczy jakbyś był kibicem z niewiadomo jaką tradycją. -bezsens

offtopic: a Ty nie piszesz matury czasem? :roll:
a tak nawiasem mówiąc - kategoria jest o piłce nożnej...
CZaRnYY

Postprzez mały 2005-04-21, 6:25 pm

Będzie dobrze , rozmawiałem z jednym z chłopaków i wszystcy stawiają w profesjonalu wygraną Zagłębia. tak więc dadzą z siebie wszystko.

A z tego co usłyszałem to Wojtek Małocha jest bardzo zmotywowany. !!

ZAGŁĘBIE !!!!!! ZAGŁĘBIE !!!!!!!!!! SOSNOWIEC !!!!!!!!!!!!!!
mały

Postprzez chaqm 2005-04-21, 6:41 pm

witam kibicow Zaglebia, jestem kibicem Korony a tak sie sklada ze pisze o was prace licencjacka i znam troche waszej historii, wiec cos tam mnie z wami laczy, mam nadzieje ze obejrzymy w Kielcach dobry doping i jeszcze lepszy football !!! Oczywiscie licze na zwyciestwo Mojej Koronki:)

wygra lepszy

POZDRO Z KIELC DO SOSNOWCA!!!

DO Zobaczenia na meczu!!!
chaqm

Postprzez mike79 2005-04-21, 6:45 pm

WITAM !!
Dwa pytanka z Kieleckiej Ziemi do kompetentnych i zorientowanych !!
1 Czy jest możliwość dosiąść się gdzieś po drodze - gdzie ewentualnie może zatrzymywać się pociąg ??
2 W jakiej liczbie mają się Nas spodziewać, a może konkretniej - ile osób wykupiło bilety na wyjazd SPECJALEM ??

Będe wdzięczny( a raczej będą) ZA INFO. Z GÓRY DZIĘKI.

POZDRO DLA ZAANGAŻOWANYCH !!!
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez DaMi 2005-04-21, 7:08 pm

mike79 napisał(a):WITAM !!
Dwa pytanka z Kieleckiej Ziemi do kompetentnych i zorientowanych !!
1 Czy jest możliwość dosiąść się gdzieś po drodze - gdzie ewentualnie może zatrzymywać się pociąg ??
2 W jakiej liczbie mają się Nas spodziewać, a może konkretniej - ile osób wykupiło bilety na wyjazd SPECJALEM ??

Będe wdzięczny( a raczej będą) ZA INFO. Z GÓRY DZIĘKI.

POZDRO DLA ZAANGAŻOWANYCH !!!

Pytania raczej nie w tym dziale - raczej nigdzie nie będziesz się mógł dosiąść a co do liczby biletów to sporo - zobaczysz w Kielcach :wink:
DaMi

Postprzez adas 2005-04-21, 7:12 pm

1dsfg
Ostatnio edytowano 2005-04-25, 9:32 am przez adas, łącznie edytowano 1 raz
adas

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna