k***a wy jestscie wyszscy przejebani :!: zapytac sie nie mozna k***a jak nie wiesz 1 z 2 to nic nie pisz :!: :shock:
TO CO ?? BAN ???? OSTATNIE OSTRZEŻENIE .
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Eustachy napisał(a):k***a wy jestscie wyszscy przejebani :!: zapytac sie nie mozna k***a jak nie wiesz 1 z 2 to nic nie pisz :!: :shock:
warchlak napisał(a):Eustachy napisał(a):k***a wy jestscie wyszscy przejebani :!: zapytac sie nie mozna k***a jak nie wiesz 1 z 2 to nic nie pisz :!: :shock:
grabisz sobie :!: licz się ze słowami chłopczyku
Robson_sc napisał(a):Ty jak masz qrva pierdolic takie farmazony to tez sie nie udzielaj. Na cholere teraz Ci takie info Gdyby Ci ktos napisal ze 0 to co na mecz nie pojdziesz ?? jak jestes taki ciekawy to wbij we wtorek arce na sektor i najlepiej przelicz i bedziesz wiedzial ile ich jest z dokladnoscia do jednej osoby :evil:
Eustachy napisał(a):Robson_sc napisał(a):Ty jak masz qrva pierdolic takie farmazony to tez sie nie udzielaj. Na cholere teraz Ci takie info Gdyby Ci ktos napisal ze 0 to co na mecz nie pojdziesz ?? jak jestes taki ciekawy to wbij we wtorek arce na sektor i najlepiej przelicz i bedziesz wiedzial ile ich jest z dokladnoscia do jednej osoby :evil:
ostani wpis juz wiecje nic nie napisze
k***a pytam sie tylko jak nie wiesz to nie pisz k***a ciekawi mnie iel ihc bedzie i pytanie dalem zeby ktos k***a napisal a nie k***a przelicz sobie a poznije sie pytacie ile Arki bylo moze 400 moze 500
albo k***a a ja stawiam ze zaszych bedzie 5000 6000
tak samo jak wy do mnie ja do was
k***a przyjedzisz zobaczysz :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Eustachy napisał(a):ostani wpis juz wiecje nic nie napisze
k***a pytam sie tylko jak nie wiesz to nie pisz k***a ciekawi mnie iel ihc bedzie i pytanie dalem zeby ktos k***a napisal a nie k***a przelicz sobie a poznije sie pytacie ile Arki bylo moze 400 moze 500
NINIEJSZYM CLOWN EUSTACHY KOŃCZY KARIERĘ NA NASZYM FORUM. SMUTKU NIE ODCZUWAM. I CHYBA NIKT NIE ZAPŁACZE.Eustachy napisał(a):warchlak napisał(a):Eustachy napisał(a):k***a wy jestscie wyszscy przejebani :!: zapytac sie nie mozna k***a jak nie wiesz 1 z 2 to nic nie pisz :!: :shock:
chlopczyku hahaha a juz sie nie wpisze na to jebane furum :D
*Devi(L)* napisał(a):Eustachy napisał(a):ostani wpis juz wiecje nic nie napisze
rozumiecie cos z tego bo ja nie :lol:
WOJTEK napisał(a):NINIEJSZYM CLOWN EUSTACHY KOŃCZY KARIERĘ NA NASZYM FORUM. SMUTKU NIE ODCZUWAM. I CHYBA NIKT NIE ZAPŁACZE.Eustachy napisał(a):warchlak napisał(a):Eustachy napisał(a):k***a wy jestscie wyszscy przejebani :!: zapytac sie nie mozna k***a jak nie wiesz 1 z 2 to nic nie pisz :!: :shock:
chlopczyku hahaha a juz sie nie wpisze na to jebane furum :D
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack