Zagłębie Sosnowiec - ŁKS Łódź (9.04.05)...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

re

Postprzez Qba 2005-04-10, 11:48 pm

Carlos2503 napisał(a):
Mati_1987 napisał(a):aha jeszcze jedno..nie zrozum mnie że skoro klub nie pozwala z ''złotówke'' to trzeba kraść.. ale moim zdaniem WF to szczytny cel.. i dlatego mam takie zdanie...
szczytny dla ans kibiców a co na to ludzie którym za to pojadą z pensji - wolał bym do końca życia jeść chleb z solą niż w taki sposób zebrać kase na flage

jasne, popieram - kradziez to kradziez i tyle.. poza tym z pewnoscia zaden debil, ktory zarabia na sprzedawaniu lewych biletow na flage by nie dal..
Qba

Postprzez krzysztof 2005-04-11, 6:16 am

viNz napisał(a):nom faktycznie z tym "kur** mać zagłębie grać" to byla lekka przesada nie wiem kto to zaczal no ale coz ciezko zapanowac nad takim tlumem a i tak krzywemu to bardzo dobrze wychodzi:) mialo byc bez bluzgow i prawie sie to udalo:D

zgadza się, że przesada, tym bardziej dlatego, że jak było widać Zagłębie grało do końca, czego efektem była wygrana.

Ale i tak nie było źle, może z powodu średniej pogody, która zniechęciła starych dziadków, którym zawsze coś się nie podoba i wykrzykują jakieś bzdety do piłkarzy.
Podoba mi się też reakcja prawdziwych kibiców, którzy szybko meczowych maruderów temperują ;-)
krzysztof

Postprzez WOJTEK 2005-04-11, 6:18 am

Mati_1987 napisał(a):aha jeszcze jedno..nie zrozum mnie że skoro klub nie pozwala z ''złotówke'' to trzeba kraść.. ale moim zdaniem WF to szczytny cel.. i dlatego mam takie zdanie...
A CO NA TO SZANOWNY KOLEGO NAUKI PAPIEŻA ?? A DEKALOG ?? MÓWISZ , ŻE KRADZIEŻ JEST OK,TAK ? TO JA CI TEŻ POWIEM COŚ - ŻYCZĘ CI BY CIEBIE KTOŚ OKRADŁ. I LEPIEJ ZMIEŃ TEN PODPIS HIPOKRYTO.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Mati_1987 2005-04-11, 11:59 am

WOJTEK napisał(a):
A CO NA TO SZANOWNY KOLEGO NAUKI PAPIEŻA ?? A DEKALOG ?? MÓWISZ , ŻE KRADZIEŻ JEST OK,TAK ? TO JA CI TEŻ POWIEM COŚ - ŻYCZĘ CI BY CIEBIE KTOŚ OKRADŁ. I LEPIEJ ZMIEŃ TEN PODPIS HIPOKRYTO.

to było MOJE ZDANIE.. i nie mieszaj w to nauki Papieża..
owszem uczył inaczej..ale czy musze się ze wszystkim zgadać?????
...sam jesteś hipokrytą.. powołując sie na nauki Papieża.. będąc ateistą...
podpis zmienie gdy uznam to za stosowne.. a nie dlatego że tobie się coś niepodoba..
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Postprzez WOJTEK 2005-04-11, 12:05 pm

CHŁOPCZYKU. TWOJE ZDANIE JEST EWIDENTNIE ODMIENNE OD NAUK KOŚCIOŁA CZY PAPIEŻA. WIĘC POCHWALAJĄC KRADZIEŻE JESTEŚ PRZECIW TEMU. CZY TWOJE SUMIENIE TO WYTRZYMA ? PEWNIE TAK, BO TO I TAK TYLKO DEMONSTRACJA. A CO MA DO TEGO, ŻE JA JESTEM ATEISTĄ ? JA CHOCIAŻ JESTEM W ZGODZIE Z JEGO NAUKAMI. A TY POCHWALAJĄC TAKIE RZECZY OKAZUJESZ BRAK SZACUNKU DLA ŻYWYCH I ZMARŁYCH.

P.S. PODPIS TO JA CI MOGĘ ZMIENIĆ. POWIEDZ TYLKO SŁOWO... :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez viking 2005-04-11, 12:15 pm

Panowie od czasu do czsu wejdzie się poczytać co nowego słychac na forum, a tu gorzej niż w psychiatryku. Co niektórzy są chyba schizofrenikami, goście po sobie jadą jakby co najmniej byli z róznych klubów..... trzyma was Zagłebie? to dziwne bo mam wrażenie że gdybyście się w spotkali w realu chyba by kosy poszły w ruch ............nie dziwię się ze jest taka dezorganizacja jedni wieszaja flagi oskubane z innych klubów połowa młyna się dziwi stadion patrzy z dezaprobatą reakcje są negatywne a flaga sobie wisi pół meczu? i co i nic obsmarowują nas znowu w gazetach ze jest u nas syf i fama negatywna idzie w Polskę ...dziękuję wam prawdziwi kibice !
W Zagłebiu nie będzie dobrze dopóki będzie jak w przedszkolu .............
viking

Postprzez Mati_1987 2005-04-11, 12:16 pm

WOJTEK napisał(a):CHŁOPCZYKU. TWOJE ZDANIE JEST EWIDENTNIE ODMIENNE OD NAUK KOŚCIOŁA CZY PAPIEŻA. WIĘC POCHWALAJĄC KRADZIEŻE JESTEŚ PRZECIW TEMU. CZY TWOJE SUMIENIE TO WYTRZYMA ? PEWNIE TAK, BO TO I TAK TYLKO DEMONSTRACJA. A CO MA DO TEGO, ŻE JA JESTEM ATEISTĄ ? JA CHOCIAŻ JESTEM W ZGODZIE Z JEGO NAUKAMI. A TY POCHWALAJĄC TAKIE RZECZY OKAZUJESZ BRAK SZACUNKU DLA ŻYWYCH I ZMARŁYCH.

P.S. PODPIS TO JA CI MOGĘ ZMIENIĆ. POWIEDZ TYLKO SŁOWO... :lol: :lol:

Wojtku..zakończmy tą dyskusje.. nic dobrego nie wnosi.. jedynie niepotrzebne spięcią.. mam odmienne zdanie , Ty się z tym niezgadzasz..
O.K.
co do podpisu.. to narazie go zostawie...
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Postprzez MarcelZS 2005-04-11, 1:37 pm

To racja bałagan na trybunach, brak autorytetów, każda grupa robi co chce, jakby była kibicami innego klubu.

A doping raczej marny mamy, efekty FB ok, ale to zamało.

Cóż się dziwić mlodzież szkolna dowodzi, a starszym się nie chce porządku utrzymać.

NO, ale ogólnie jest ok - tylko czasami wstyd za takie mecze jak ostatnio, flaga i k...wa mać Zagłębie grać.
MarcelZS

Postprzez PRZEMEK_AG 2005-04-11, 1:54 pm

brak autorytetów, każda grupa robi co chce?? o czym ty mówisz?
jęczycie o tą flagę jak stare baby. tyscy mają swój rozum. postanowili pokazać się i pokopali sobie w ogrodzenie. zresztą każdy kto widział u nas sektor przyjezdnych i to jak był w sobotę obstawiony ten wie, że dużo nie da się zrobic. chyba, że podkop.
nie długo nie będziemy wieszali flagi Zagłębie Dąbrowskie bo prowokuje Ślązaków? jak widzicie bałagan na trybunach to zróbcie coś z tym. w ogóle można by podać przykład bałaganu? ale przecież ta flaga taka beee i w ogóle teraz się trzeba wstydzić.
PRZEMEK_AG
Adventure Group

...

Postprzez Krawiec 2005-04-11, 3:49 pm

Było widac ewidentnie, że ŁKS nie przyjechał dymić ani bluzgać. Jechali sobie z pozytywnym dopingiem, wywiesili transparent oddający cześć Papieżowi i za to szacunek. Nasz doping też był w pierwszej połowie b.dobry po wieloma względami. Wszystko zmieniło się po wywieszeniu flagi . Wieść poszła w świat i ludzie, którym zawsze tłumaczyłem w pracy, że kibice Zagłębia zmierzają w dobrym kierunku patrzyli dzisiaj na mnie jak na Don Kichota.

Była masa energii , która mogłaby się przełożyć na o wiele większa frekwencje ale chyba sprawa się rypła.

Trudno, nie ma się co załamywać tylko dawać świadectwo traktowania na serio słów, które zostawił Polakom Papież . Mówie to do tych, którym opadły ręce. Może jesteśmy w mniejszości ale jesteśmy i nie od razu Kraków zbudowano.

PS. Mati te kradzieże tak pasują z twoją czarną wstażka jak hasło "Ojciec święty na zawsze w naszych sercach" z bluzgami i skrojoną flagą Tychów . WF nie jest żadną okolicznościa nadzwyczajną bo to nie jest sprawa żyć albo umrzeć z głodu dla kogokolwiek.
Krawiec

Re: ...

Postprzez Mati_1987 2005-04-11, 4:12 pm

Krawiec napisał(a):PS. Mati te kradzieże tak pasują z twoją czarną wstażka jak hasło "Ojciec święty na zawsze w naszych sercach" z bluzgami i skrojoną flagą Tychów . WF nie jest żadną okolicznościa nadzwyczajną bo to nie jest sprawa żyć albo umrzeć z głodu dla kogokolwiek.

Faktycznie źle napisałem.. dlatego przepraszam wszystkich urażonych moimi wcześniejszymi wypowiedziami...
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Postprzez sztaszek 2005-04-11, 4:30 pm

odbiegajac od watku przewodniego... ma ktos moze namiar na bramki z meczu?? ;]
sztaszek

Postprzez PRZEMEK_AG 2005-04-11, 4:40 pm

wiem Krawiec co czujesz bo ja (póki co jestem w pracy) musiałem tłumaczyć jak to było i że nie tak a tak bo tak itd. ale prawda jest taka, że tak naprawdę tu nie chodzi o flagę Tychów ale o to, że lud chce zwycięstw a nie honorowych porażek, które mam nadzieję mamy za sobą. no i zawsze ktoś powie, że zimno i pada...ale póki kibice Zagłębia będą dalej rysować fatalistyczną wersję sobotniego meczu to także przyczyniają sie do tego, że mało ludzi chodzi na mecze. tak więc przestańcie już pisać o tej fladze bo to nie o to chodzi. przynajmniej takie jest moje zdanie. już pomijam fakt, opisywania trybun jak jednego wielkiego burdelu gdzie każdy robi co chce.
inna sprawa, że na np. na trójce w jednym zdaniu przyrównano zdarzenia z katowic i krakowa to co niby było w Sosnowcu. tu by się przydał rzecznik prasowy. póki co, ja maila od siebie już wysłałem :) . pozdr
PRZEMEK_AG
Adventure Group

Postprzez RaRy 2005-04-11, 4:51 pm

dzisiaj jest poniedziałek mecz był w sobote temat do zamkniecia :!:
RaRy
Adventure Group

Postprzez misiek1906 2005-04-11, 4:51 pm

czy ktoś moze napisa w jaki sposów flaga znalazła się w "naszych" rękach?? Bo ktoś z Łodzi pisał, że została skradziona...
misiek1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice