chciało by sie powiedziec wkoncu. wkocnu ktos nieprzestraszył sie nazwy Legia i wygrał.
ogólnie Legia zagrała jak przecietny ligowiec, szaraczek, ktory przez dlugie minuty dał narzucac Cracovi swoj styl gry.
Ja tak słabej Legii jak w tym sezonie niepamietam. Jeszcze raz powtarzam: totalnie wypalony zespół + Sagan, ktory chyba tez jest przecietniakiem, ale zawsze go ceniłem i tak mi chyba zostanie + młodzi, którzy są jacyś nieogarnieci, co widac nawet po tym ze cierpią na chorobe krotkich rąk :D tzn. tylko Zjawinski i Rzerżniczak mieli jakies za długie rekawy w koszulkach.
zeby Surma wykonywał rzut karny :shock: smiechu warte.
i tak jeden drugiego wciąż bedzie poklepywał. sagan surme bo obydwoje pudłują z 11 m, Zielinski blok obrony i 'starych' bo to koledzy z boiska, szala sokołowkiego młodszego bo obydwoje są jacyś niedoje... i tak Legia w czerwcu obudzi sie na 4tym miejscu i gdy finał PP niebedzie wyglądał przykładowo tak:Wisła - Groclin, Legia nie zagra w pucharach.
ciekawy jestem co zaprezentują na tle zespołu ktory wydaje mi sie ze ma ogromne szanse na awans do drugiej ligi: Odry Wodzisław.
amen