http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,3502 ... as=1&ias=4
Todur znowu zanizyl ilosc kibicow.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Karo napisał(a):Ja tez popieram, w 100%... A tak sie chwalilem znajomym z zewnatrz, ze w Sosnowcu na stadionie jest zawsze spokoj, ze ewentualne zamieszki prowokuja przyjezdni... a tu cos takiego... rece opadaja:( Wstyd!!!!!
Morpheus napisał(a):19*kAMiL*06 napisał(a):Nie podoba ci się..? To nie przychodź wcale...
A o fladze nie ma co gadać...
I właśnie dlatego mamy tylko 3000 widzów a nie 30 000.
Jesteście żałośni.
To mój ostatni wpis na tym forum.
Żegnam!
19*kAMiL*06 napisał(a):Karo napisał(a):Ja tez popieram, w 100%... A tak sie chwalilem znajomym z zewnatrz, ze w Sosnowcu na stadionie jest zawsze spokoj, ze ewentualne zamieszki prowokuja przyjezdni... a tu cos takiego... rece opadaja:( Wstyd!!!!!
Nie podoba ci się..? To nie przychodź wcale...
19*kAMiL*06 napisał(a):Karo napisał(a):Ja tez popieram, w 100%... A tak sie chwalilem znajomym z zewnatrz, ze w Sosnowcu na stadionie jest zawsze spokoj, ze ewentualne zamieszki prowokuja przyjezdni... a tu cos takiego... rece opadaja:( Wstyd!!!!!
Karo napisał(a):19*kAMiL*06 napisał(a):Karo napisał(a):Ja tez popieram, w 100%... A tak sie chwalilem znajomym z zewnatrz, ze w Sosnowcu na stadionie jest zawsze spokoj, ze ewentualne zamieszki prowokuja przyjezdni... a tu cos takiego... rece opadaja:( Wstyd!!!!!
Czlwieku, ja na mecz przychodze, zeby ogladac jak gra moja druzyna i dopingowac ja, to jest najwazniejsze... wiec swoja rade to mozesz sobie wiesz gdzie wsadzic... pozwoilsz ze sam zdecyduje czy bede chodzil na mecze czy nie. A ta prowokacja byla po prostu kretynska i niekomu do szczescia niepotrzebna(moze poza tym, kto ja wywiesil) - takie jest moje zdanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników