Zagłębie - ŁKS

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Codino 2005-04-09, 10:19 pm

dziubol- krytyka jest potrzebna, ale obrazanie naszych pilkarzy nie jest najlepszym pomyslem, nawet jak kiepsko grają
Codino

Postprzez Siara 2005-04-09, 10:41 pm

Wspaniale i oby jak najdluzej tak :) brawo brawo brawo !!!
NA STADION PRZYSZEDLEM ALE JUZ NIESTETY PO MECZU:/
Siara
Żółta kartka

Postprzez Karo 2005-04-09, 11:07 pm

Nie chce nic mowic, ale niektorym z Was sie chyba cos w glowach poprzestawialo!! Mowicie ze Lacha nic nie gral, ze slaby mecz itd... A kto strzelil karnego w tak waznym dla nas momencie?? Kto wytrzymal ta presje?? A kto wrzucal pilke na glowe Wolanskiego, po czym padla bramka na 3:3??? Wlasnie Lachowski: Przy trzecim golu - mial na plecach 3 obrocow, stal tylem do bramki... Blyskawiczny obrot z pilka, dokladna wrzutka i gol! Nie kazdy tak potrafi, takie zagrania cechuja wlasnie wielkich graczy - a takim moim zdaniem jest wlasnie Lachowski... a to ze nie blyszczy jak zwykle, nie znaczy ze sodowka mu do glowy uderzyla. Jeszcze zobaczycie wielkiego Lachowskiego!!!! A co do reszty druzyny: Malocha - faktycznie, totalna slabizna, i Malina - co juz kiedys podkreslalem - powinien dostac szanse gry jako rogrywajacy(wtedy Lacha bedzie mial wiecej swobody i pokaze pelnie swoich mozliwosci:)
Karo

Piekne Widowisko

Postprzez ufel65 2005-04-09, 11:17 pm

Mecz mi sie podobał sporo dramaturgi ale czy nie o to tu chodzi :twisted:
Lacha zagrał slabo podobał mi sie Hosic i Zubanowic Piekna bramka Malinowskiego z ktora należa mu sie brawa wazne 3 Ptk uratowane po jego stzrale.

Posiom sedziowania pozostawie bez komentarza.

Zachowanie kibicow Lks nie godne prawdziewego kibica ale jak to sie mowi glupich nie trzeba sadzic :evil:

Ale wazne jest zwyciestwo i oby na takim poziomie i bez starty punktu do konca rundy wiosennej :D
ufel65

Postprzez Wally 2005-04-09, 11:19 pm

Ja bym nie krytykował nikogo. Każdy z pewnością serce zostawił na boisku, żeby osiągnąć cel - zwycięstwo. Wygrywa drużyna i przegrywa drużyna, a nie pojedynczy piłkarze. To nie są roboty, które muszą grać fenomenalnie co mecz, oni też pewnie czuli presję tylu kibiców, którzy patrzyli na każde ich zagranie. Nie podobają mi się zdania, co poniektórych forumowiczów, którzy nie dość, że szydzili to jeszcze wyzywali naszych piłkarzy. Ja grałem przy kilkuset kibicach w Turnieju Kibiców w halówkę i sam byłem poddenerwowany, że jak źle zagram, to będzie polew czy coś. I nie mówcie, że to zawodowcy i oni muszą grac zajebiście cały czas. To ludzie tacy jak my.

Dlatego gratuluję CAŁEMU zespołowi za ten horror z happy endem!!!!
Wally

Postprzez Leyton 2005-04-09, 11:45 pm

No właśnie!
Po wyjątkowo dramatycznym i bardzo dobrym spotkaniu wygrywamy 4-3.
Ale nie... trzeba jeszcze ponarzekać ...
Jak czytam niektóre posty to niedobrze mi się robi.
Kiedy ostatni raz widzieliście lepszy i dramatyczniejszy mecz na Ludowym?
Leyton

Postprzez robsec 2005-04-10, 12:06 am

Świetny mecz, emocje doping, zastanawialiśccie się kiedyś czemu jest słaby doping, dziś był niezły wszystko jest zależne od tego co się dzieje na boisku i tyle!! Pozatym nie czepiajcie się Lachy dobrze grał, słówko do Przemka rusz się też czasem chłopie do piły prosze!!
robsec
erotoman

Postprzez TYSKIFAN 2005-04-10, 6:48 am

dobry mecz emocje do końca .......takich meczy jak najwięcej w naszych ligach .....jedynie żal że to ŁKS przegrał .......

Ps z tą faną było to niepotrzebne !
TYSKIFAN

Postprzez kwachu 2005-04-10, 7:54 am

Gratulacje dla całego zespołu za ambicję, walkę i wiarę w zwycięstwo do samego końca :!: Zwycięzców się nie sądzi, więc tylko wyróżnienia pozytywne: Malinowski - świetna zmiana, dwie dobre akcje i chyba strzał życia, Wolański i Zubanowicz - świetna gra tych zawodników, widać że to udane wzmocnienia naszego klubu.

Oby jak najwięcej takich spotkań na Ludowym :!:
kwachu

Postprzez krzysztof 2005-04-10, 8:39 am

kwachu napisał(a):Gratulacje dla całego zespołu za ambicję, walkę i wiarę w zwycięstwo do samego końca :!: Zwycięzców się nie sądzi, więc tylko wyróżnienia pozytywne: Malinowski - świetna zmiana, dwie dobre akcje i chyba strzał życia, Wolański i Zubanowicz - świetna gra tych zawodników, widać że to udane wzmocnienia naszego klubu.

Oby jak najwięcej takich spotkań na Ludowym :!:

Dokładnie do trzech wyżej wymienionych dodałbym jeszcze wyróżnienie jak zwykle dla Hosica, Łuczywka.
Gratuluje piłkarzom.
Myślę, że jak reszta kadry powróci do najlepszej formy to nie będziemy się mieli czego obawiać tej wiosny.
krzysztof

Postprzez olo69 2005-04-10, 8:45 am

ładny trzymajacy do końca w napięciu meczyk.
wydaje mi sie, że ŁKS zdobędzie na wiosnę dużo punktów, a my... aż strach mysleć, żeby nie zapeszyć
olo69

Postprzez PTAQ84 2005-04-10, 9:02 am

Tochel trafił ze zmianami, które wniosły do gry dużo ożywienia i co najważniejsze przesądziły o końcowym wyniku 8) :!:
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Eustachy 2005-04-10, 9:33 am

Leyton napisał(a):No właśnie!
Po wyjątkowo dramatycznym i bardzo dobrym spotkaniu wygrywamy 4-3.
Ale nie... trzeba jeszcze ponarzekać ...
Jak czytam niektóre posty to niedobrze mi się robi.
Kiedy ostatni raz widzieliście lepszy i dramatyczniejszy mecz na Ludowym?

byl jeszcze taki mecz z Polkowicami (ale niestety przegrany ) ale nie wiem czy to j\nie byl lepszy mecz bo wszyscy stali i spiewali ( nigdy nie zapomne tego meczu ).....jak dla mnie mecz z ŁKS byl lepszy jesli chodzi o gre .... a z Polkowicami o doping> byla akcja za akcja :evil:
Eustachy
Żółta kartka

Postprzez Elijash 2005-04-10, 9:39 am

A ja wam powiadam, nasze zwyciestwo to kara Boza dla lksiakow za przerwanie pojednawczej inicjatywy.(dali sie sprowokować, powinni wybaczyc:)))

Mecz zaiste przepiekny.
Elijash

Postprzez almot 2005-04-10, 9:50 am

Zgadzam sie w 100% z Karo!! Najłatwiej jest krytykować. Niektórzy potrafią szukać dziury w całym nawet po tak emocjonującym i widowiskowym meczu! Lacha jest obecnie zawodnikiem, który dla Zagłębia zdobył najwięcej bramek (nawet na słabej jesieni- bodajże 7bramek) i na boisku zostawia cale zdrowie! Piękny rzut karny, asysta... A jeśli według niektórych był to dość słaby mecz w jego wykonaniu, to najłatwiej to skwitować jak kolega Sir, że sodówka uderzyła do głowy. Takie żenujące podsumowanie aż wstyd czytać, że wierny kibic Zagłębia tak kwituje, ale cóż... Kto się naprawde zna na futbolu, to wie, że bywają i lepsze i słabsze mecze i zależne to jest od wielu czynników. Pitry przecież także miał być wielką nadzieją wiosny i nie idzie mu tak dobrze jak każdy przypuszczał, więc co Panie Sir jemu także uderzyla sodówka do głowy? A może po prostu miał słabszy mecz, czy to się nie zdarza nawet najlepszym? Po drugie presja jaką przeżywają zawodnicy z pewnością ugina kolana, bo przecież co by było gdyby przegrali? Już widze te posty z wielkimi pretensjami, że gwiazdują itp, a kto zdobył 9pkt w 3 kolejnych meczach? Dla mnie mecz wspaniały! Zubanowic, Hosic, Malina, Lacha na 5 z małym minusikiem :)
almot

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna