Zagłębie - ŁKS

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Zibi33 2005-04-09, 7:00 pm

Wspaniały mecz.
Było wszystko bramki,ładne akcje,dramaturgia dla takiegi futbolu chce się chodzić na mecze.
Zwycięzców się nie ocenia,ale uważam dla Małochy nie ma miejsca w podstawowym składzie po jego zejściu druzyna Zagłebia zaczeła wreszcie grać w jedenastu,nadal brak rozgrywającego,Lacha to nie jego optymalna
pozycja a Moraś zawodzi,Malina pokazał dzisiaj próbkę swoich możliwości i świetnie rozegrał jedną z akcji, Malina jako playmaker?Co z Madziarem,
kiedy sie pokaże,podobno moze grać jako napastnik i rozgrywający.
Podsumowując,brak Ujka okazał się wzmocnieniem,Małocha ława,Lacha(z całym szacunkiem dla niego) mimo wykorzystanego karnego nie zachwyca.
A bramka Maliny palce lizać.
Zibi33

Postprzez Sir 2005-04-09, 7:07 pm

Nie zgodzę się z tym ze brak Ujka okazal sie wzmocnieniem..!!!
Zauwaz ze Ujek gra wszędzie....w przeciwienstwie do Małochy.
Zubanovic przypomina mi stylu gry trochę Ujka...sami powiedzcie?

Lachowskiemu albo uderzyla sodowka ze jest niewadomo jaką gwiazda...
Ja widzę jednak u Lachowskiego wyrazne braki kondycyjne....jest mniej ruchliwy na boisku...wolnny start do pilkii...nie potrafi dobrze przyjac..
Sir

Postprzez Waldi1906 2005-04-09, 7:07 pm

Walczyli,walczyli no i wywalczyli!!Cieszy wynik gra troche mniej ale i tak juz było duzo lepiej niz w Polkowicach.Szczegolnie do poprawienia jest gra w srodku pola bo miejscami wygladało to jak by nasi poszli na piwo:)
Duze brawa dla Hosica który pomimo straconych bramek cały czas motywował chłopaków do gry i abitnej postawy!!Byle tak dalej!!!!!!!!
Waldi1906

Postprzez Asja 2005-04-09, 7:09 pm

Świetny początek, poźniej gonitwa za straconymi bramkami zakończona wygraną...

Gratulacje w konsekwecji gry, jednak obrona i środek dziś nie były nasza mocą strona...
Podziękowania szczególne dla Malinowskiego, który doprowadził do postawienia kropki nad i, mimo , że jak wchodził nie byłam przekonana,że może cokowliek w meczu zrobić :roll:
Mocno biję się w pierś :wink:

Bez komentarza zostawiam sędziowanie dzisiejszego meczu :?
Asja
Gwiazda

Postprzez Sir 2005-04-09, 7:12 pm

Gdy wchodzil Malinowki to slyszalem glosy kibiców ...po co on ...on nic nie potrafi.........a to własnie on zagwarantowal nam 3 pkt..strzelajac cudowna bramke!!!
:lol: :lol: :lol:
Sir

Postprzez Lars 2005-04-09, 7:19 pm

były juz tu słowa o Lachowskim. tez nieiwem co sie dzieje, niby 3ptk w kanadyjskiej by miał ale do tej pory grał duzo lepiej, a teraz :?
Lacha ogarnij sie i zacznij grać tak żebym wiedział że Lacha to Lacha :!:
ogólnie mecz na wysokim poziomie, bardzo fajnie.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez kobialka 2005-04-09, 7:37 pm

Zajebisty meczyk !!!
Dla takich chwil warto zyc, niech zaluje kto nie byl !!!
Bramka Maliny to majstersztyk, po prostu brak slow ....
Oby tak dalej, a co do niekotrych zawodnikow to mogliby faktycznie wziac sie za siebie ....

Zagłębie Rycerze wiosny !!!!
kobialka

Postprzez zgredos 2005-04-09, 7:55 pm

Zwycięstwo ciesz. brawo. Ale zgadzam się z wypowiedziami że Lacha od poczatku sezonu gra bardzo słabo, Pitry wszedł i wyrażnie piłka przeszkadzała mu w grze. Mam nadzieje że to było przez tą przerwe w rozgrywkach a nie był to błąd w przygotowaniach
zgredos

re

Postprzez Qba 2005-04-09, 8:20 pm

takimi emocjami to mozna by bylo ze 4 mecze obdarowac...

Malina - strzal zycia, Hosic - jak zwykle, czyli dobrze, Lacha - nic nie gral, Morawski - cos probowal, ale nie do konca wychodzilo, tyle chyba w temacie pilkarskim

doping pod koniec swietny, szkoda, ze nie moglo sie obejsc bez jakichkolwiek ekscesow

pozdrawiam
Qba

Postprzez Robson_sc 2005-04-09, 8:21 pm

Brawo za zaangażowanie ambicję i walkę do końca. Cieszy strzelony karny Lachy i kolejne 3 pkt. Robi się duży ścisk w tabeli i ważne ,że wyszliśmy ze strefy barażowej. ŁKS pilkarsko zagral nieźle Dzis jednak szczeście było po naszej stronie a bramka Maliny stadiony świata. Brawo !!!
Robson_sc

Postprzez Socio 2005-04-09, 9:48 pm

Super mecz. Nie ma co sie czepiac, przeciez padlo 7 bramek, emocje do ostatniej sekundy, Zaglebie wygralo. Chyba o to chodzi w tej grze :D Obrona faktycznie nie najlepiej ale LKS gral identycznie, to byl mecz na wymiane ciosow, obie druzyny zagraly slabo w obronie co zreszta odzwiecridla ilosc goli. Lacha mimo narzekan co poniektorych moze i gral slabo ale... strzelil wyrownujaca bramke a przy kolejnej idealnie dogral, zrobil swoje. Idziemy w gore tabeli, oby tak dalej !
Socio

Postprzez viking 2005-04-09, 9:52 pm

Apropo tej flagi tak na początku zupełna głupota nier rozumiem tej prowokacji jedziecie do Krakowa się jednczyć a za kilka dni wywieszacie flage Tychy i Cracovi kto tu działa rozsądnie opamiętajcie się !!!

Co do meczyku faktycznie jeden z bardziej emocjonujących, co tu dużo mówic oby takich meczy więcej. Krzysiu powtarzał kilkakrotnie że gra nie musi być piękna. W tej rundzie mają się liczyć punkty nie piękno gry.
Jezleli to nie był najpiękniejszy mecz w wykonaniu Zagłębia to ja chcę takiemecze oglądac częściej :).

Co do błędów to komu się one nie zdarzają ? Najważniejsze że streliliśmy tę 1 bramkę więcej od rywala niech się mylą i tracą bramki ale oby trafiali zawsze tak jak dziś i 3 pkt jechały do Sosnowca, gratuluję chłopakom super się sprężyli do końca ......bo własnie co do kondychy to ŁKS ostatnie minuty jechał na wspomaganiu :)))
viking

Postprzez dziubol 2005-04-09, 9:53 pm

Z całym szacunkiem ale postawa Małochy w tym meczu jest żenująca. Ja w tym miejscu chce przedstawic opinie kibiców przynajmniej tych ktorzy koło mnie siedzieli. Panie Trenerze Tochel ja pragnę zapytać jakim prawem taki imbecyl piłkarski jakim jest Małocha znajduje miejsce w podstawowym składzie. Czyżby to były Pana pewne finansowe układy? bo nie podejrzewam że patrząc na poczynania tego zawodnika uważa Pan że jest wszystko ok.
dziubol

Postprzez Diablo 2005-04-09, 9:55 pm

Jeee i po dramatycznym meczu wygralismy 4:3 a pod koniec myslalem ze nie wygramy ale to jednak Zagłębie !!!!!!!!!!!!!!!!
Diablo

Postprzez Sir 2005-04-09, 10:06 pm

dziubol napisał(a):Z całym szacunkiem ale postawa Małochy w tym meczu jest żenująca. Ja w tym miejscu chce przedstawic opinie kibiców przynajmniej tych ktorzy koło mnie siedzieli. Panie Trenerze Tochel ja pragnę zapytać jakim prawem taki imbecyl piłkarski jakim jest Małocha znajduje miejsce w podstawowym składzie. Czyżby to były Pana pewne finansowe układy? bo nie podejrzewam że patrząc na poczynania tego zawodnika uważa Pan że jest wszystko ok.

hmm...moze na treningach....jest lepszy od Pitrego...a na meczach sie podpala....( dzisiaj Pitry tez sie spalił )
Sir

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna