Zagłębie - ŁKS

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez krzysztof 2005-04-09, 5:54 pm

Super mecz zwłaszcza, że zwycięski.
Niestety znów powróciły błędy w obronie, ale i tak brawa dla Zagłębia za ambicje i walkę do końca.
Długo powstrzymywałem się z wypowiedziami na temat Małochy, ale faktycznie nie wiem jaką dla niego pozycję na boisku - na pewno nie atak. U Lachy też widać jakiś spadek formy, może wiosenne wzmocnienia go trochę przyćmiły i nie potrafi zachwycać tak jak robił to dotychczas.

Kibice ŁKS - no comments:!:
krzysztof

Postprzez wieszczu 2005-04-09, 6:14 pm

Nie po raz pierwszy przekonałem się jak ciężko jest dotrzymać dane sobie wcześniej słowo.Pomimo okoliczności dzisiaj się udało,nie licząc sędziego :wink: .Być może dlatego,że tak naprawdę nigdy nic do ŁKS-u nie miałem.Jakkolwiek gra Zagłębia pozostawia na dzień dzisiejszy bardzo wiele do życzenia to takich emocji,adrenaliny i w końcu tego cudownego euforycznego szału nic nie jest w stanie zastąpić.Zabrzmi to banalnie,ale dla takich chwil po prostu warto żyć.Straconego zdrowia też nikt nie zwróci,jednak to mój świadomy wybór i jestem z tego dumny.

P.S.Dzięki ziomku Krawiec.Pozdrawiam.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez Tomasz49 2005-04-09, 6:17 pm

Chcę zwrócić uwagę na zachowanie Hośića po bramce Wolańskiego. Pobiegł do bramki ŁKS -u wyciągnął piłkę i biegiem na środek, wołając cieszących się zawodników Zagłębia na na naszą połowę. Wielka wola zwycięstwa a nie zachowawcza postawa, bo mamy już 3-3. Kto wie, czy nie dzięki postawie Hośića , Malinowski miał szansę oddać strzał życia na 4-3. Rodzi się wielka drużyna!
Tomasz49

Postprzez Schabu 2005-04-09, 6:17 pm

Dramatyczny mecz,ale piękny i co najważniejsze zwycięski dla nas!!!
Najważniejsze że wygraliśmy,ale to widowisko myślę na długo zostanie w pamięci kibiców,albowiem rzadko się ogląda takie mecze w których zespół wręcz zrozpaczony swoją nieporadnością zdobywa dwie bramki które zamykają usta wszystkim i ...kibicom żydów.Cieszą na pewno kolejne trzy punkty jak że ważne dla naszego klubu.Natomiast styl pozostawia niestety dużo do życzenia.Szczególnie gra defensywna naszego zespołu to była istna parodia!!!! :evil: To co robił np.Treściński to jest po prostu nieporozumienie. :!: Chyba wracał z MIRAGU :!:

Na uwagę negatywną zasłużył na pewno sędzia tego meczu :!: To czy bramkę powinien uznać dla nas trudno mi osobiście osądzić.Natomiast uważam jedno że kartkował dziś pięknie i aż dziwię się że nikt nie wyleciał.KIEDY SKOŃCZĄ SIĘ TE PARANOJE SĘDZIOWSKIE NIE WIEM :!:

Tak czy tak piłkarze z tego meczu powinni wyciągnąć jeden ale najważniejszy wniosek;
ZAGŁĘBIE GRAMY ZAWSZE DO KOŃCA :!: :!: :!: Z WIARĄ :!: :!:
a NA KIBICACH NASZYCH MOŻECIE POLEGAĆ ZAWSZE

Schabu

Postprzez Eustachy 2005-04-09, 6:22 pm

Dobry mecz ZAGŁĘBIE BRAWO :!: :!: :!: .....Nasi grali dobrze (obrona troche gorzej ).........doping nie za dobry........oprawa tez taka sama ALE LICZĄ SIĘ PKT Co do pojednania to : nasi wywiesili flage ŁKSU (zajebaną) i kibice gości juz na nas chciali ruszyc ale cos im nie wyszlo ( ale co by zrobili w tylu) :twisted: :D :D ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC :!: :!: :D 8)
Eustachy
Żółta kartka

Postprzez Eustachy 2005-04-09, 6:24 pm

Zapomniałem napisać ze powinno być 5-3 tylko sędzia (h***) nie uznał :!: :shock:
Eustachy
Żółta kartka

Postprzez Eustachy 2005-04-09, 6:27 pm

Schabu napisał(a):Dramatyczny mecz,ale piękny i co najważniejsze zwycięski dla nas!!!
Najważniejsze że wygraliśmy,ale to widowisko myślę na długo zostanie w pamięci kibiców,albowiem rzadko się ogląda takie mecze w których zespół wręcz zrozpaczony swoją nieporadnością zdobywa dwie bramki które zamykają usta wszystkim i ...kibicom żydów.Cieszą na pewno kolejne trzy punkty jak że ważne dla naszego klubu.Natomiast styl pozostawia niestety dużo do życzenia.Szczególnie gra defensywna naszego zespołu to była istna parodia!!!! :evil: To co robił np.Treściński to jest po prostu nieporozumienie. :!: Chyba wracał z MIRAGU :!:

Na uwagę negatywną zasłużył na pewno sędzia tego meczu :!: To czy bramkę powinien uznać dla nas trudno mi osobiście osądzić.Natomiast uważam jedno że kartkował dziś pięknie i aż dziwię się że nikt nie wyleciał.KIEDY SKOŃCZĄ SIĘ TE PARANOJE SĘDZIOWSKIE NIE WIEM :!:

Tak czy tak piłkarze z tego meczu powinni wyciągnąć jeden ale najważniejszy wniosek;
ZAGŁĘBIE GRAMY ZAWSZE DO KOŃCA :!: :!: :!: Z WIARĄ :!: :!:
a NA KIBICACH NASZYCH MOŻECIE POLEGAĆ ZAWSZE

nie czepiaj sie teresy zle nie gral :? :roll: :!:
Eustachy
Żółta kartka

Postprzez DaMi 2005-04-09, 6:28 pm

Eustachy napisał(a):nasi wywiesili flage ŁKSU (zajebaną)

Ta flaga bardziej przypomina flage GKS-u Tychy

Obrazek
DaMi

Postprzez Sir 2005-04-09, 6:29 pm

Cieszą 3 punkty...i jak to się mówi zwycięzców się nie sądzi, aczkolwiek trzeba cos powiedzieć...szczególnie o błędach.

Pierwsza bramka ewidentny bład bodajze Warakomskiego nie pokryl...

Druga - rzut karny....chyba Teresa zawinil. NIEPOTRZEBNIE !

trzecia bramka stracona...to dwojkowa akcja...zawodnikow Łks..szybko wimienili sobie podania i mineli naszych jak tyczki.

Jeszcze raz podkresla lepszegoo widowiska nasi nie mogli na zafundowac aczkolwiek zeby walczyc o pierwsza 6 to muszą zawodnicy grac lepiej! Przede wszystkim pytam się kto jest rozgrywającym? Bo chyba nie Lachowski....( zagral slabo: straty pilki, nie potrafil przyjac zagrac....ale trzeba Go pochwalic za 11 stke....i za asyyste przy 3 bramce ).
Jeszcze muszę powiedziec o Morawskim. Słaby występ tego zawodnika.
Jeszcze co do ataku. Małocha...wwygral kilka pojedynkow glowkowych..i cudownie RAZ zagral w pierwszel polowie do Zubanovica ...ale jak dla mnie to za malo!!!
Zubanovic....strzelil 1 bramke...( musial w takiej sytuacji ). Potem vyl sam nam sam nie wykorzystal.... Ale widac ze walczy i biega.
Pitry...no cóz...walczy Przemek..ale taki jakos wydawalo mi sie ze byl wolny. W ogóle zauwqazylem ze nasi zawodnicy są wolni. Muszą nad tym pocwiczyc!

Gdy wchodzil Malinowki to slyszalem glosy kibiców ...po co on ...on nic nie potrafi.........a to własnie on zagwarantowal nam 3 pkt..strzelajac cudowna bramke!!!
Bramka Malinowskiego powinna byc pokazywana na całym świecie.
Sir

Postprzez PTAQ84 2005-04-09, 6:37 pm

DaMi napisał(a):

[quote]
Gks Tychy i Cracovii
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Kamil^ 2005-04-09, 6:40 pm

PTAQ84 napisał(a):
DaMi napisał(a):

Gks Tychy i Cracovii

no to jest flaga GKS-u Tychy łączona z Cracovią...
A teraz o meczu... Mecz ładnych chodź momentami nudny... Najważniejsze jest zwycięstwo i 3 punkty na naszym koncie :twisted: :!:

RYCERZE WIOSNY ZAGŁĘBIE RYCERZE WIOSNY... :twisted: :!:
Kamil^

Postprzez Eustachy 2005-04-09, 6:42 pm

Sir napisał(a):Cieszą 3 punkty...i jak to się mówi zwycięzców się nie sądzi, aczkolwiek trzeba cos powiedzieć...szczególnie o błędach.

Pierwsza bramka ewidentny bład bodajze Warakomskiego nie pokryl...

Druga - rzut karny....chyba Teresa zawinil. NIEPOTRZEBNIE !

trzecia bramka stracona...to dwojkowa akcja...zawodnikow Łks..szybko wimienili sobie podania i mineli naszych jak tyczki.

Jeszcze raz podkresla lepszegoo widowiska nasi nie mogli na zafundowac aczkolwiek zeby walczyc o pierwsza 6 to muszą zawodnicy grac lepiej! Przede wszystkim pytam się kto jest rozgrywającym? Bo chyba nie Lachowski....( zagral slabo: straty pilki, nie potrafil przyjac zagrac....ale trzeba Go pochwalic za 11 stke....i za asyyste przy 3 bramce ).
Jeszcze muszę powiedziec o Morawskim. Słaby występ tego zawodnika.
Jeszcze co do ataku. Małocha...wwygral kilka pojedynkow glowkowych..i cudownie RAZ zagral w pierwszel polowie do Zubanovica ...ale jak dla mnie to za malo!!!
Zubanovic....strzelil 1 bramke...( musial w takiej sytuacji ). Potem vyl sam nam sam nie wykorzystal.... Ale widac ze walczy i biega.
Pitry...no cóz...walczy Przemek..ale taki jakos wydawalo mi sie ze byl wolny. W ogóle zauwqazylem ze nasi zawodnicy są wolni. Muszą nad tym pocwiczyc!

Gdy wchodzil Malinowki to slyszalem glosy kibiców ...po co on ...on nic nie potrafi.........a to własnie on zagwarantowal nam 3 pkt..strzelajac cudowna bramke!!!
Bramka Malinowskiego powinna byc pokazywana na całym świecie.

co ty sie tak czepiasz zawodnikow (idz zagraj zobaczymy ) :evil: :!: nie grali zle Lachowski no nie wiem co sie dzieje z nim Morawski tez (ale nie przesadzaj :shock:
Ostatnio edytowano 2005-04-09, 8:55 pm przez Eustachy, łącznie edytowano 1 raz
Eustachy
Żółta kartka

Postprzez Sir 2005-04-09, 6:46 pm

Ja piszę co jest do poprawienia!!!

Cieszy mnie zwycięstwo nad LKS em.....ale ja chcę chyba jka kazdy zeby nasze ZAGLEBIE w KAzDYM meczu zdobywalo punkty..!!! A z taka grą ( bledy w obronie...brak playmakera ...wolny start do pilki...itd ...jsli nie poprawia nasi zawodnicy tych elementow to gdy nie bedziemy miec takiego SZCZESCIA jak dzisiaj...to nie wygramy kolejnych meczów...
Sir

Postprzez Eustachy 2005-04-09, 6:56 pm

to nie BARCA grali dobrze (wiem ze musza miec PKT ale jakby im wszystko wychodzilo by ich kupili gdzies do lepszych klubow ) :!: :!: moga grac zle ale zeby wygrywali .....ale zle nie grali (jak juz pisalem atak dobrze , obrona gorzej) :shock: :!: :!:
Eustachy
Żółta kartka

Postprzez viNz 2005-04-09, 6:59 pm

mecz poprostu genialy caly czas cos sie dzialo no i wpadlo sporo bramek:D tego poprostu nie da sie opisac szczegolnie ta euforia po strzeleniu 2 ostatnich bramek cos pieknego!! bardzo podobala mi sie gra Hosica w defensywie i Zubanovica w ataku:)
viNz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna