sprawa chyba każdego z nas...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

sprawa chyba każdego z nas...

Postprzez problematyk-ziom 2005-03-29, 8:05 pm

jest sprawa która mnie osobiście bardzo bulwersuje... przytocze sytuacje z ostatniego meczu hokeja... po strzelonej bramce wielu popierdoleńców bo inaczej nie potrafie tego określić w szale radości zaczeło łamać krzesełka... jeżeli ktoś został kilka minut pożniej po meczu to można było zobaczyć skale problemu... to nie był wyjazd tylko nasz stadion ONI DEMOLUJĄ SWOJĄ OJCZYZNE i to problem kazdego z nas jak z tym walczyć... na każde hasło Krzywego " za bary i jedziemy" pękało przynajmniej 10 krzesełek co było słychać na całym ziomowy... k***a ludzie opanujcie się! SWOJE NISZCZYSZ? potem przyjdziesz i sie wkurzasz ze nie ma tego nie ma tamtego a nie ma bo cała kasa idzie na pokrywanie szkód po takich władnie kretynach! ale to nie jest pojedyńczy przypadek... Teresa nie strzelił karnego trzeba złamać krzesełko na Ludowym... Zagłębie wygrało trzeba wybić szybe w autobusie czy wyłamać lampe... dlaczego po awansie hokejistów wszyscy nie wyrwaliśmy krzesełek i nie rzuciliśmy ich na tafle? nie tylko mnie to denerwuje moich kolegów też coś trafiało na meczu coś wreszcię trzba z tym zrobić...
problematyk-ziom

Postprzez tomi2509 2005-03-29, 8:29 pm

ja opisze ten problem tak : cham ze wsi wyjdzie , wies z chama nigdy
tomi2509

Postprzez gruby 2005-03-29, 8:36 pm

a ja powiem tak że temat trzeba zamknąc a na głupote nie ma lekarstwa.. 8) 8)
Ostatnio edytowano 2005-03-29, 8:54 pm przez gruby, łącznie edytowano 1 raz
gruby

Postprzez problematyk-ziom 2005-03-29, 8:53 pm

i co z połamanymi krzesełkami powybijanymi szybami zdewastowanymi autobusami? to nasze miasto i nasz klub! chyba trzeba będzie bić swoich! inaczej nie zmądrzeją!
problematyk-ziom

re

Postprzez Qba 2005-03-29, 8:58 pm

tez sadze, ze temat trzeba zamknac.. chyba wszyscy sadzimy tak samo i wierze, ze nikt z tego forum nie dewastuje niczego... wyjscie jest jedno: jak ktos cos lamie/rozwala etc. to w morde i po sprawie...
pozdrawiam
Qba

Postprzez PTAQ84 2005-03-29, 9:00 pm

No cóż taka mentalność :roll: ale nie można wszystkich mierzyć jedną miarą.
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Puzon 2005-03-29, 9:01 pm

Najprostrza metoda- podejść i strzelić w pysk. Widzisz zareaguj, a nie zakładaj niepotrzebnych tematów. Pisać łatwo, zrobić coś dużo trudniej.Zresztą temat już sie kiedyś przewinął.
Puzon
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2005-03-29, 10:04 pm

DOKŁADNIE. CHAMA WYCHOWASZ CHAMSTWEM. A JEŚLI JESTEŚ NIEZBYT WIELKIM KOLESIEM TO ZAWSZE MOŻESZ KOGOŚ POPROŚIĆ O POMOC. :roll:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Dawid. 2005-03-30, 1:03 pm

Gdy wracam z meczu tramwajem jest mi wstyd za cymbałów demolujących tramwaj tylko po to żeby pokazać wszystkim ludziom jacy oni to nie są twardzi :evil: Ktoś postronny zobaczy takiego kretyna w szaliku i pomyśli że tak zachowują się wszyscy kibice Zagłębia. Takich ludzi stawiam niżej od kamienia.
Dawid.

Postprzez the djinn 2005-03-30, 1:14 pm

na takie zachowanie należy odrazu reagowac w mordę i po sprawie odrazu przypomiała mi się sytuacja z wyjazdu do myszkowa jak pewien gówniarz wyrzucił świetlówkę przez okno i wojtek odrazu go wzioł w obroty, i nieprzejmuj sie że trzeba lac swoich jak ktoś demoluje nasze miasto to chyba do nich nienależy !!!!!!!
the djinn

Postprzez 19^RaDeK^06 2005-03-30, 1:44 pm

IQ TAKICH LUDZI NIE PRZEKRACZA 10 :x TYLKO ONI NIE WIDZĄ ŻE TOWSZYSTKO JEST ROBIONE Z PIENIĄDZY PODATNIKÓW CZYLI ICH ALBO ICH RODZICÓW KRETYNIZM
19^RaDeK^06

...

Postprzez Krawiec 2005-03-31, 12:27 am

Temat jest potrzebny ! Wielu wchodzi na forum i nie wpisuje się . Być może jest wśród takich ktoś, kto te krzesełka łamał i demolował przystanek koło "okrągalka".

K...a dupku niszczysz również swoją własność, czy ty jeden z drugim chcecie mieszkać w syfie ??

Swoją drogą należy reagować adekwatnie do czynu i niech dotrze do tych , których kręci demolka własnego miasta, że moga mieć demolkę na swojej twarzy i to od kibiców Zagłębia.

Trzeba jednak zauważyć, że sytuacja poprawia się. W innym temacie wpisał się kibic Rakowa i docenił nasze honorowe zachowanie. Widac, że dużo się zmienia i kibice Zagłębia w wiekszości mają głowy na karku. Pozdrawiam chłopaków, którzy kleili wlepki po hokeju - większość z nich zareagowała kiedy jeden z nich chcial zaklejać rozkład.

Tak trzymać.
Krawiec

Re: ...

Postprzez Tomaszek 2005-03-31, 9:06 am

Krawiec napisał(a):Trzeba jednak zauważyć, że sytuacja poprawia się. W innym temacie wpisał się kibic Rakowa i docenił nasze honorowe zachowanie.

inną sprawą jest to że buja się w obcym dla siebie mieście w koszulce swojego klubu... bez przesady, paranoja się robi... mogli mu piwo jeszcze kupić.. wtedy i nasza gościna poszła by w świat...

a co do tematu to przybliżcie się do młyna "obserwatorzy" i wykarzcie się upominając tych "wandali" ... bo ja jeszcze nie widziałem nigdy żeby ktoś kogoś upominał...

Pozdro!
Tomaszek
Żółta kartka

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-31, 9:21 am

Tak to jest jak ludzie na mlynie (hokej) stoja na krzeselkach i skacza po nich :( Bo niedlugo i nam beda wykrecac krzeselke na sektorze ! Na ekstralidze bedziemy sie musieli chyba przeniesc za bramke bo klub nie stac na wymiane co mecz kilkunastu krzeselek !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: ...

Postprzez Krawiec 2005-03-31, 11:46 am

_ToMaSzEk_ napisał(a):
a co do tematu to przybliżcie się do młyna "obserwatorzy" i wykarzcie się upominając tych "wandali" ... bo ja jeszcze nie widziałem nigdy żeby ktoś kogoś upominał...

Pozdro!

Nie chodzi o to żeby robić za ochroniarzy i tłuc piętnastolatków - jakby to wyglądało jakby chłop po 30-stce wskakiwał do młyna i szarpał chłopaków o połowę młodszych. Kibice którzy rzadzą w młynie powinni jednak zwracać na to uwagę - choćby przez szczekaczkę zj...ać kozaków bo dla nich Krzywy, M@rcin są autorytetmi i myślę, że w ich przypadku słowo wystarczy.

Jeśli tego rzeczywiście nie da się okiełznać to zgłaszam się do grupy która będzie pilnować porządku.
Krawiec

Następna strona

Powrót do Kibice