Po waszych wypowiedziach stwierdzam ch.j zwas nie kibice !!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

QRWA MAĆ

Postprzez bidzej 2003-05-28, 12:21 pm

bankier napisał(a):błąd!!! piast gra na rozwoju również w poniedziałek o 17!!!

I TO MNIE WŁASNIE WQRWIŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BO TARACHUJSKI ROBI TAK SPECJALNIE ŻEBY NIKT OD NAS NIE PRZYJECHAŁ BO SIE BOI QRWA JEBANA!!!!!!!!!!!!!!!
bidzej

Wiem, ze to glupie, ale....

Postprzez Qba 2003-05-28, 12:24 pm

wydaje mi sie, ze lepiej jechac na rozwoj, niz do halemby... pilkarze sobie poradza... (oczywiscie czesc tu, czesc tu), a rozwojowi bedzie doping potrzebny....
Qba

Re: Wiem, ze to glupie, ale....

Postprzez bidzej 2003-05-28, 12:29 pm

Qba napisał(a):wydaje mi sie, ze lepiej jechac na rozwoj, niz do halemby... pilkarze sobie poradza... (oczywiscie czesc tu, czesc tu), a rozwojowi bedzie doping potrzebny....

CO TY QRWA ???
PRZECIEZ NIE BEDE ROZWOJOWI DOPINGOWAŁ CO MAM KRZYCZEĆ : ROZWÓJ KATOWICE OLE OLE OLE???????
CHCE JECHAC ZOBACZYC JAK SIE GRA ZA ŁAPÓWKI I ZOBACZYC TEGO CHUJASA TRACHUJSKIEGO.... ABY SYFILISU ZŁAPAŁ MENDA JEDNA!!!!!!!!
bidzej

Hmm

Postprzez Qba 2003-05-28, 1:06 pm

No atmosfera by byla na rozwoju inna... :) to powiedzialem ja, jarzabek..:)
Qba

Postprzez Diouf39 2003-05-28, 2:22 pm

cholera tego jeszcze nie wiedziałem.Ale z resztą chyba się zgadzacie. Jest to do zrealizowania o ile kolega KT pan M. Czerniawski mówił prawdę.
Diouf39

Postprzez rados 2003-05-28, 2:54 pm

Diouf39 napisał(a):

cholera tego jeszcze nie wiedziałem.Ale z resztą chyba się zgadzacie. Jest to do zrealizowania o ile kolega KT pan M. Czerniawski mówił prawdę.

To co mówi trener Lecha (zresztą kolega Tochela) to może i prawda,tylko co będzie jeśli ten Tarachulski przyjdzie do piłkarzy z Z.G. i będzie różne rzeczy proponował.Choć ja wierzę w to że ani Rozwój ani Lech się nie sqrwią.O Lecha to jestem spokojny tylko żeby Rozwój dupy nie dał i chociaż zremisował z Chwastem.
rados
Zagłębiak

Postprzez Tromba 2003-05-28, 11:56 pm

do katowic nie ma po co jechac i nie ma sie co napalac .rozwój juz praktycznie ma zapewnione utrzymanie. i pewnie ,nie po raz pierwszy, odpusci sobie za jakąs skrzyne wódy.a wiem (z dobrych żródeł) ze robił tak w zeszlysz sezonach - -taka jest niestety rzeczywistosc.bardziej na potkniecie piasta mozna liczyc w meczu z rudą -ktora gra o utrzymanie.mam nadzieje ze w poniedzilek nasi ich jeszcze bardziej pognębią...
Tromba

Postprzez lukes 2003-05-29, 11:32 am

coz - szansa to byla tydzien temu. Ale po tym wszytskim co widze to juz chyba niemamy szans - nie po to Piast tracil kaszane przez czaly sezon zeby teraz odpuscic. Ja tez chcialbym wiezryc, układać optymistyczne warianty ale niestety ...
chwasty wypykali wszystkich najgorsze jest to ze wszyscy to widza i nic nie mozemy zrobic
ech
pozdro dla wiernych kibicow
lukes
no spin

Postprzez fabian 2003-05-29, 2:59 pm

lukes napisał(a):coz - szansa to byla tydzien temu. Ale po tym wszytskim co widze to juz chyba niemamy szans - nie po to Piast tracil kaszane przez czaly sezon zeby teraz odpuscic. Ja tez chcialbym wiezryc, układać optymistyczne warianty ale niestety ...
chwasty wypykali wszystkich najgorsze jest to ze wszyscy to widza i nic nie mozemy zrobic
ech
pozdro dla wiernych kibicow

obawiam sie, ze tydzien temu to szans nie bylo. dla mnie to klania sie jesien. wtedy mozna bylo walczyc. bo na wiosne zaglebie jest najlepsze i nie moze ciagle wygrywac. za to w przyszlym sezonie moga nam obciagnac
fabian

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna