Zbiórka Koszulek Kijów Rękawic Z MECZU ZAGŁĘBIE - POLONIA

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Zbiórka Koszulek Kijów Rękawic Z MECZU ZAGŁĘBIE - POLONIA

Postprzez Carlos 2005-03-28, 12:13 am

Proszę o nie kasowanie i nie zamykanie tego tematu przez pewien czas.
Drodzy sympatycy kibice Zagłębia Sosnowiec , podczas ostatniego meczu play off między druzynami z Sosnowca i Bytomia mieliśmy okazje świętować awans naszych hokeistów do ekstraligi . Chciałbym jeszcze raz pogratulować zawodnikom dobrego meczu i awansu a nam wspaniałej zabawy i dobrego i kulturalnego dopingu . Jednak jedna sprawa budzi zainteresowanie oburzenie i moze zazdrość kibiców na forum . Po meczu świętowaliśmy na tafli lodowiska awans . Zawodnicy bawili się z nami i rozdawali swoje rzeczy kije koszulki kaski rękawice itp. Sam miałem okazje stać się posiadaczem kija . Nasz klub w miarę możliwości finansowych mogł sobię na to pozwolić . Na forum poruszono kwestię aby te przedmioty zebrać i sprzedać na aukcjach a pieniadze z nich przeznaczyc na cel który realizujemy juz od długiego czasu, jakim jest zbiórka pieniędzy na WIELKĄ FLAGĘ SEKTORÓWKĘ ZAGŁĘBIA a efekty są naprawdę mizerne. Ja rozumiem wszystkich posiadaczy tych gadżetów ze jest to naprawdę piękna pamiątka która zawsze będzie mile kojazyc się z tym meczem . Czasami trzeba coś stracić zeby zyskac cos innego . Dlatego apeluję do was kibice aby te przedmioty ktore posiadacie w domu lub posiadają wasi koledzy a niemają dostępu do internetu o przekazanie ich członkom grupy która podejmie się sprzedazy tych przedmiotów na aukcjach internetowych . Co wam po nich ? to tylko materialna rzecz ktorej pewnie nikt nie będzie uzywał będzie niszczyc sie a tak to tylko pomoze w zbiorce kasy na flagę . Pomyślcie o tym jak np wybierzecie się na hokej w przyszłości w swoich koszulkach a ludzie bedą patrzec na was z pogardą w oczach i myslec co za cham nie oddał koszulki . Ja swój kij oddam jak najszybciej grupie która podejmie się temu wyzwaniu ponieważ grupa NG'05 odmowila przy swietowaniu awansu w barze w DG tego zadania . Myślę ze wielu kibiców mających swój honor postąpi podobnie . Ja w miarę możliwości finansowych powalcze o swój przedmiot na aukcjach internetowych :wink: Poproszę modów o skasowanie postów w temacie o meczu z polonią tych ktore okreslają i obrazają nas posiadaczy tych rzeczy . Bo to nie była kradzież tylko podarunek od zawodników i nie chcę zeby psy dupami w Sosnowcu szczekały ze coś ukradłem . Poprosze o mądre i pomagające w tej akcji posty . A więc do dzieła . POZDRAWIAM HONOROWYCH KIBICÓW
1. Carlos - kij hokejowy
2. m@rcin - rękawica
Carlos

Postprzez WOJTEK 2005-03-28, 9:25 am

CIEKAWA INICJATYWA CARLOS. CZEKAMY NA EFEKTY.
WOJTEK
Adventure Group

Re: Zbiórka Koszulek Kijów Rękawic Z MECZU ZAGŁĘBIE - POLONI

Postprzez Squadron 2005-03-28, 10:30 am

Carlos2503 napisał(a): Pomyślcie o tym jak np wybierzecie się na hokej w przyszłości w swoich koszulkach a ludzie bedą patrzec na was z pogardą w oczach i myslec co za cham nie oddał koszulki .

A jak ktoś kupi tą koszulke w aukcji ? :wink:
Squadron
Legionista

Postprzez Siwy1906 2005-03-28, 10:33 am

wtedy zadowoleni są wszyscy dołorzył się do zbiórki i ma koszulke czy co tam wylicytuje :)
Siwy1906
ŚRODULAK

Postprzez bankier 2005-03-28, 10:36 am

Jesli aukcja ruszy wklejcie linka - chętnie zapoluje na jakis hokejowy gadżet! :mrgreen:
bankier

Re: Zbiórka Koszulek Kijów Rękawic Z MECZU ZAGŁĘBIE - POLONI

Postprzez Carlos 2005-03-28, 10:53 am

Squadron napisał(a):
Carlos2503 napisał(a): Pomyślcie o tym jak np wybierzecie się na hokej w przyszłości w swoich koszulkach a ludzie bedą patrzec na was z pogardą w oczach i myslec co za cham nie oddał koszulki .

A jak ktoś kupi tą koszulke w aukcji ? :wink:
no tak o tym nie pomyślałem , ale tu chodzi o to ze jesli kupisz na aukcji to amsz swiadomośc ze dostałeś ją uczciwie i nie za free :wink:
Carlos

Postprzez Carlos 2005-03-28, 10:56 am

WOJTEK napisał(a):CIEKAWA INICJATYWA CARLOS. CZEKAMY NA EFEKTY.
Wojtek czy grupa AG chce zająć się tą akcją :wink:
Carlos

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-28, 11:08 am

Jak sprawa ,ze sprzetem nie wypali proponuje zamienic temata na Fanty na Wielka Flage :) Moze ktos ma w domu nie potrzebny szaliczek koszulke albo jakies inne pamiatki ??
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez WOJTEK 2005-03-28, 11:09 am

CARLOS - AG SIĘ TYM ZAJMIE.
M@RCIN -BARDZO DOBRY POMYSŁ. JA MAM SZALIK TYCHÓW. MOŻE TEŻ KTOŚ CHCE KUPIĆ??
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Wuzel 2005-03-28, 12:04 pm

wystaw na allegro - tam możnaby wystawiać jakieś okazałe fanty :), bo chyba chętnych by nie brakowało
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez robsec 2005-03-28, 12:09 pm

WOJTEK napisał(a):CARLOS - AG SIĘ TYM ZAJMIE.
M@RCIN -BARDZO DOBRY POMYSŁ. JA MAM SZALIK TYCHÓW. MOŻE TEŻ KTOŚ CHCE KUPIĆ??

No właśnie może macie szaliki innych drużyn, wiem że kiedyś była organizowana taka akcja żeby zbierać je na flage, ale może ktoś ma jeszcze gdzieś w szafie. Niech odda na aukcje, a szcześliwa osoba ktora go wylicytuje bedzie sobie mogła go spalić. :D :D :D daje 20 zeta Wojtek za szalik Tychów :D
robsec
erotoman

Postprzez Siwy1906 2005-03-28, 12:09 pm

ja mam nawet szal Pittsburgh Penguins może ktoś kupi za jakąś skromną sumke :)
Siwy1906
ŚRODULAK

Postprzez asdf 2005-03-28, 12:37 pm

A nie mozna po prostu dogadac sie z zarzadem i na 1 mecz podniesc ceny biletow o 1 zl dolaczajac informacje na jaki cel idzie kasa ? 5000 zl i po temacie, bo no offence ale te wszytskie akcje nie przynosza skutku. Ta imo jest najgorsza ze wszystkich. Wytlumacz jakiemus lebusiowi ze koszulke ktora wytargal badz rekawice ma oddac bo beda na niego krzywo patrzec. Bez sensu :? Taka rzecz dla mlodych chlopakow ma naprawde OGROMNE znaczenie.
asdf

Postprzez Siwy1906 2005-03-28, 12:41 pm

asdf napisał(a):A nie mozna po prostu dogadac sie z zarzadem i na 1 mecz podniesc ceny biletow o 1 zl dolaczajac informacje na jaki cel idzie kasa ?

Według mnie to by było bardzo dobre. Na mecze hokeja przychodzi mniej więcej 2000 osób. Odejmując od tego kobiety i dzieci to jest około 1000 osób czyli 1000 zł. Szkoda tylko że ten pomysł nie padł wczesniej :(. Natomiast jezeli chodzi o ludowy +1 zł nikomu nine będzie przeszkadzać i tak szybciej zostaną zebrane pieniadze na WF
Siwy1906
ŚRODULAK

Postprzez Carlos 2005-03-28, 12:47 pm

ten temat byl juz walkowany ale zarząd jest taki a nie inny :? przypominam o temacie
Ps: napewno posiadacie jakies zdj z prywatnych aparatów robione na tafli lodowiska zamieście tutaj te na ktorych kazdy trzyma swoje zdobycze , moze w ten sposob dotrzemy lepiej do tych posiadaczy pozdr
Ostatnio edytowano 2005-03-28, 12:48 pm przez Carlos, łącznie edytowano 1 raz
Carlos

Następna strona

Powrót do Kibice