Carlos2503 napisał(a):niech ktoś weźmie aparat na spotkanie , zrobi sie kilka fotek dla tych co nie będą mogli przyjśc .
własnie wróciłem, jak sie ogarne to pare fotek wkleje :D
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Carlos2503 napisał(a):niech ktoś weźmie aparat na spotkanie , zrobi sie kilka fotek dla tych co nie będą mogli przyjśc .
kobialka napisał(a):Bylo zajebiscie, niech zaluje ten kto nie byl!!!!
Lacha dzieki za niespodzianke:)))))
To byl mily wieczor pod wielkoma wzgledami:)))
a wiec tak na początku 2 panów wypowiadalo sie chyba przed tv3 ale nie wiem o czym bo nie słyszałem potem przyszedł pan Rudy z trenerem K. Tochelem zadano im kilka pytań . Następnie w kolejnosci wyczytanej z listy wchodzili pojedynczo nowi zawodnicy ,kazdemu zadawano po kilka pytań( z jednym był troche problem bo po Polsku nie potrafił mówić ale na szczęscie ekipa operacyjna Ag przewidziała taką sytuacje i nie było problemu ) następnie wręczano koszulke . Po nich pojawili się starsi stażem zawodnicy którcyh witano brawami . Zadawano pytania itp . Potem odbyo sie losowanie nagród ( piłki z autografami) które wygrały 3 dziewczyny :/ ( gdzie tu sprawiedliwość na tym świecie ) Potem Lacha przedstawił pewną koszulke o której sie nie wypowiadam narazie i rozpoczął utwór "Na dobre i na złe " Potem była chwila dla łowców autografów i czas na zadawanie indywidualnych pytań i robienie zdj . Tyle zapamiętałem pozdrawiamdziejus napisał(a):Czy nie ma na tym Forum nikogo kto moglby napisac wiecej niz dwa zdania na temat prezentacji?
Carlos2503 napisał(a):Potem Lacha przedstawił pewną koszulke o której sie nie wypowiadam narazie
Użytkownicy przeglądający ten dział: PiotrK