Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
olo69 napisał(a):
Nie chciałbym nic sugerowac, ale kadre mamy szerszą niż Polonia i jest u nas kilku młodych zawodników którzy mogliby w 1 tercji troszke ostrzej pograć z niektórymi zawodnikami Polonii (Banaszczak, Secemski, Puzio Syposz) tak aby skończyło się to obustronnymi karami meczu :wink:
Może nie jest to postawa fair play, ale symulowanie fauli i prowokowanie naszych hokeistów w pierwszym meczu też fair play nie było.
kododo napisał(a):"z tego co wiem to w sosnowcu jakies awantury w druzynie, dzisiaj nie wyszli na trening, jakies rekoczyny w szatni
ale to tylko dobrze dla nas " - to jest cytat z forum polonii :evil: pojebało coś hanysów :?
TYSKIFAN napisał(a):no widze że amatorzy z Bytomia narazie was ogrywaja :) :)
ale to dobrze .........ja tam wole żeby to Polonia weszła do extraklasy ( żuciłem kostką i wypadło na Polonię )
chociaż osobiście do Was nic nie mam poprostu jeżeli trzeba wybierać z dwóch nielubianych na kogoś musi trafić .....
Pozdrowienia od Mistrzów Polski 2005
GKS TYCHY -GKS TYCHY -GKS TYCHY -GKS TYCHY ----------------------
Thomi napisał(a):A nie wolalbys organizacyjnie i kibocowsko odwiedzic Sosnowiec ? wolisz Bytom ? przeciez sam wiesz i wszyscy to wiemy ze Polonii brakuje do Nas bardzo duzo. Nie to ze sie napinam ale taka prawda. Pozdro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników