Finałowe Mecze Hokeja - Zagłębie Sosnowiec - Polonia Bytom

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-03-13, 10:00 pm

Miron nie pisał do Ciebie.........
BuBy_MaDnEss_#4

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-13, 10:02 pm

H PB napisał(a):Powiedzialem na dworcu :D

Tylko w Telewizji byl pan B a na dworcu cyba pan P :D
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Roju 2005-03-13, 10:02 pm

H PB napisał(a):Powiedzialem na dworcu :D

Stary daj już sobie spokój z wypowiedziami tego typu, to nie jest czateria...
Nie ma się co sprzeczać, na lodowisko w bytomiu i tak byśmy nie weszli, nawet gdyby kibice poloni weszli dzisiaj do nas...
Roju

Postprzez WOJTEK 2005-03-13, 10:04 pm

M@RCIN, JAKA TO RÓŻNICA KTO TO BYŁ ? ZACHOWALI SIĘ JAK TARACHULSKI Z PIASTA. A CHYBA RÓWANANIE DO TAKICH LUDZI NIE JEST GODNE NAGRODY. SKORO JUŻ DOJECHALI MOGLI WEJŚĆ A NIE GŁUPIE ARGUMENTY NA FAXY, SRAXY CZY INNE PAPIERZYSKA. TERAZ MY TAM NIE POJEDZIEMY BO COŚ TAM. TO CI ODPOWIADA ? BO MI JAKOS ŚREDNIO. :? :?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez TYLKO_POLONIA 2005-03-13, 10:05 pm

mowicie ze nasz zarzad, ze policja ze to ze tamto. Do Policji to my sie znizac nie bedziemmy. Podzielam zdanie Wojtka, ze jak bylismy to powinni nas wpuscic, poniewaz za ch*** nie wierze ze nie byli przygotowani
TYLKO_POLONIA

Postprzez rufioPB 2005-03-13, 10:05 pm

jesli chodzi o bilety to nie wina nasza ani kibicow Zaglebia,tylko i wylacznie jakis smiesznych wymyslow prezesow itp. kto gdzie kiedy wysyla jakies faksy?w krynicy nie wymagali! a tlumaczenia ze sie niespodziewano ze ktos przyjedzie to juz jest wogle kpina,mam tylko nadzieje ze w Bytomiu nie zrobia podobnego numeru

A co do niektorych wpisow Polonistow,to spasujcie chlopaki bo nanecie kazdy jest anonimowy,a zycie i tak to zweryfikuje,wiec zastanowcie sie kilka razy zanim cos napiszecie!!
rufioPB

Postprzez badolpolonia 2005-03-13, 10:12 pm

Dokladnie jak Rufio mowisz.Fajnie by bylo jakby ktos od nich przyjechal,ale jak nie to jak ktos dzisiaj napisal na naszym forum:
Wypelnijmy hale po brzegi,i swietujmy drugie zwyciestwo!!!!!!!!!!!!
I tego Polonistom,kibicom i sobie zycze.
badolpolonia

Postprzez Asja 2005-03-13, 10:13 pm

Szkoda tego meczu - mogliśmy wygrać na spokojnie. Wygrywaliśmy 3-1 a chłopaki doprowadzili niestety najpierw do 3-3 , później do 3-4. Wreszcie jak już wyrównaliśmy na 4-4 i była akcja która mogła zakończyć mecz wygraną, padł bardzo głupi faul i niestety skończyło się to fatalnie dla Zagłębia :(

Co innego, że sędziowie w niektórych momentach zachowywali się tak jak się zachowywali ... :?

Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko wziąć się w garść i pokonać teraz Polonie na ich własnym terenie :!:

Kibiców mnóstwo - ciekawe jak to się przełożyło na podpisy pod petycja... :roll:
Asja
Gwiazda

Postprzez Ader 2005-03-13, 10:13 pm

doping stal jak na hokej na niezlym poziomie za duzo bluzgowna polonie i szkoda ze nie bylo okazji odpalic piro:(
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez asdf 2005-03-13, 10:15 pm

Podzielam zdanie WOJTKA. Sport jest dla kibicow a nie dla prezesow i ich znajomkow. Co to za widowsko bez kibicow przyjezdnych ? Poza tym skoro byli juz na dworcu to w czym byl problem ?? Sektor dla kibicow na Zimowym jest, standardom odpowiada, osobne wejscie jest, z dworac 10 minut z buta wiec skad taka dezycja ? p***le zarzad ktory utrudnia zycie kibicom, nie wazne jakiego klubu.
asdf

??

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-13, 10:18 pm

asdf napisał(a):Podzielam zdanie WOJTKA. Sport jest dla kibicow a nie dla prezesow i ich znajomkow. Co to za widowsko bez kibicow przyjezdnych ? Poza tym skoro byli juz na dworcu to w czym byl problem ?? Sektor dla kibicow na Zimowym jest, standardom odpowiada, osobne wejscie jest, z dworac 10 minut z buta wiec skad taka dezycja ? p***le zarzad ktory utrudnia zycie kibicom, nie wazne jakiego klubu.

Byles w Janowie ??
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez rufioPB 2005-03-13, 10:23 pm

asdf napisał(a):Podzielam zdanie WOJTKA. Sport jest dla kibicow a nie dla prezesow i ich znajomkow. Co to za widowsko bez kibicow przyjezdnych ? Poza tym skoro byli juz na dworcu to w czym byl problem ?? Sektor dla kibicow na Zimowym jest, standardom odpowiada, osobne wejscie jest, z dworac 10 minut z buta wiec skad taka dezycja ? p***le zarzad ktory utrudnia zycie kibicom, nie wazne jakiego klubu.

wiesz kazdy wie jak jest ,ale prezes tlumaczyl nam ze nie ma zabespieczen bo nie spodziewal sie nas,a pozaty nie ma ubikacji ktora musi byc zapewniona i takie bzury wiec nie wiem czy wogle kiedys zobaczymy mecz w Sosnowcu,choc obiecal nam 300 biletow na nastepna niedziele ciekawe czy sie wywiaze z obietnicy?
rufioPB

Postprzez TYLKO_POLONIA 2005-03-13, 10:33 pm

rufioPB napisał(a):
A co do niektorych wpisow Polonistow,to spasujcie chlopaki bo nanecie kazdy jest anonimowy,a zycie i tak to zweryfikuje,wiec zastanowcie sie kilka razy zanim cos napiszecie!!

TYLKO_POLONIA napisał(a):mowicie ze nasz zarzad, ze policja ze to ze tamto. Do Policji to my sie znizac nie bedziemmy. Podzielam zdanie Wojtka, ze jak bylismy to powinni nas wpuscic, poniewaz za ch*** nie wierze ze nie byli przygotowani

czy coś napisałem nie tak???nie kapuje??
TYLKO_POLONIA

Postprzez olo69 2005-03-13, 10:36 pm

kilka uwag
1. Niech osoby które nie mają pojęcia o hokeju i niewiele meczów w życiu widziały (mam na mysli Musztre i Wojtka - sądze po wpisach) się nie wypowiadają na forum.
2.Krzysztof Kuźniecow (którego kiedyś przed powstaniem jednej strony internetowej bardzo chwaliłem) nie pokazał, że jest zawodowcem i więcej nie pownien w play off grać gdyż jest osłabieniem drużyny, a nie wzmocnieniem.
3. Polonia wygrała według mnie cwaniactwem i doświadczeniem, każda sytuacja kontrowersyjna kończyła się lezeniem na lodzie hokeisty Polonii (myslę, że prawdziwym kibicom hokeja w Bytomiu też by sie to nie podobało - to hokej, a nie siatkówka)
4. Niestety słaba postawa Blota
5.Doping nawiązujacy do dobrych czasów sosnowieckiego hokeja
6. Do zawodników - panowie jest więcej takich osób jak ja, którzy kochają hokej, dzisiaj na pewno nie byliście gorsi (ja uważam, że graliście lepszy hokej) wiem, że bedzie bardzo ciężko w Bytomiu, ale jeśli sędzia nie bedzie drukował to mam nadzieję, że wygracie (od początku ostra gra ale nie faul
7. Brawo panie Marku gra w pierwszej tercji podczas osłabienia to było coś czego dawno nie widziałem u nas na lodowisku - i ta złość po drugiej straconej bramce - myslę, że nie bedzie źle
8. opiekun medyczny Polonii - prowokator - c*** Ci w dupę (uważaj jak schodzisz do szatni zebys nie zarobił kopa w faszystowski ryj)
9. Po co z nimi dyskutujecie - idżcie już spać
Ostatnio edytowano 2005-03-13, 10:38 pm przez olo69, łącznie edytowano 1 raz
olo69

Postprzez DaMi 2005-03-13, 10:37 pm

Wojtek zauważ że w zarządzie jest też Darek który jest KIBICEM :!:
DaMi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice