Wiosna 2005

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Wiosna 2005

Postprzez Lars 2005-03-09, 3:58 pm

na stronie głównej pojawiło sie info że z piastem prawdopodobnie też niezagramy w terminie.
Temat remontu Ludowego już mnie tak irytuje...ale jedno zdanie: trybuna główna remontowana jest od zakończenia rundy jesiennej, a teraz mamy marzec!!! wiec chyba tlyko w Sosnowcu daszek i kilkadziesiąt krzesełek montuje sie 4 miesiące!!!
Drugą przyczyną mają być warunki atmosferyczne. Ja niewiem, kto i jak dostał stołek w PZPN-ie, ale jak ludzie teoretycznie mający pojęcie o krajowej piłce mogą nie wpaść na pomysł by zmienić system rozgrywek na wiosna - jesień, i grać od marca do pażdziernika np. z dwutygodniową przerwą. No ale nad czym tu myśleć - myślą sobie w PZPN-nie - jak zupełnie normalną jest przerwa 4 miesiecy w rozgrywkach i 3 miesięczne obozy aby nastepnie zagrać od polowy marca do połowy czerwca w lidze. [b]a więc przerwa zimowa i obozy trwają dłużej niż cała runda wiosenna. A zaś latem gdy są odpowiednie warunki atmosferyczne i płyty boiska podrzewa słońce gramy sparingi szykując sie na runde jesienną.
k***a, żyje w nienormalnym kraju. przy okazji słowa "nienormany" chciałem pozdrowić naszego "normalnego" prezydenta.
:evil:
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

...

Postprzez Krawiec 2005-03-09, 4:14 pm

Lars za postępy w remoncie odpowiedzialny jest mosir , to oni wzieli firmę kogucik, która nie potrafi dokonczyć przykręcania krzesełek - bo jest zima.

Prezydent powinien jednak rozliczać panów Drążkiewicza i Soskę za to jak postępuje remont. W końcu mosir ma prawo wymagać czegoś od tej firmy, a prezydent od mosiru.

Idąc za przykładem pana Motto nie dałbym całej kwoty tej firmie.
Krawiec

Postprzez WOJTEK 2005-03-09, 6:26 pm

TEMAT O REMONCIE JUŻ JEST.
WOJTEK
Adventure Group

Powrót do Piłka nożna