:twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!:
Witam wszystkich zawiedzionych kibicow Zaglebia i tych ktorzy jeszcze wierza tak jak ja!!!!!!
Po przyjsciu z pracy pierwsza rzecz jaka zrobilem to sprawdzenie wyniku na necie i co ......niestety remis,szkoda , stracona szansa a moze jednak nie...!!!!! Pokozalo sie na forum odrazu : wysmiewki kibocow Piasta jak i rozne warianty optymistyczne i te ktore mniej nas ciesza.Ja tez mam swoja opcje WIDZIANA z CHICAGO.
Po pierwsze remis no coz : 4 pkt straty na 4 kolejki,sluchajcie przy naszym zwyciestwie byly by dalej 2pkt straty ,i co trzeba byloby liczyc ze Piast straci pkt w Katowicach lub w Rudzie Sl,czyli nic by sie niezmienilo bo na strate pkt z Lechem Z.G nie bylo by co liczyc Lech juz o nic by niegral jak by poniosl z nami porazke a takto jeszcze powalczy i cos urwie Piastowi najbardziej prawdopodobny remis czyli kolejna strata pkt .w sumie minimum 4pkt czyli tyle ile nam brakuje.
Po drugie: jezeli chcemy sie liczyc 4 mecze musza byc wygrane ( w zasadzie to po pierwsze}
Po trzecie: niestety dla mnie wariant chyba w tej chwili najbardziej realny :MY wygrywamy wszystko,Piast traci pkt jak wyzej ,ale wlasnie maly problem Lech nie remisuje w Gliwicach tylko wygrywa i co .... Zaglebie i Piast dalej w trzeciej lidze a lech uzyskuje awans..
Ja jednak wierze wariant drugi plus pierwszy. Troche zamacilem ale chyba bedzie jednak zrozumiale!!!!!
P.S MECZ KIBICOW ZAGLEBIE -LEGIA w Chicago juz NAPEWNO NIEBAWEM 29 czerwiec lub 6 lipiec!!!!!! nara!!!!!!
W GORE SERCA BO ZAGLEBIE GRA!!!!!!!!!!!!